دستور شرطی if براساس رشته و کارکتر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehrdad5959

• 2016/01/31
    • 75

دستور شرطی if براساس رشته و کارکتر

باسلام به دوستان.
    میخوام دستور شرطی بزارم که اگه سلول برابر یا رشته "علی" شد مقدار عددی دوخانه را با هم جمع ببندد.
    ممنون مشم راهنمایی کنین
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فرمول زیر سل های c1 و d1 رو در صورتی که سل a1 مساوی ali بود جمع میکند.

کد PHP:
    =IF(A1="ali";C1+D1;""
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mehrdad5959

• 2016/01/31
      • 75

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      فرمول زیر سل های c1 و d1 رو در صورتی که سل a1 مساوی ali بود جمع میکند.

کد PHP:
      =IF(A1="ali";C1+D1;""
      ممنون از دوست عزیزم.
      سوالمو دقیقتر میگم که راهنمایی بفرمایید :

تو یه شیت یه جدول دارم شکل زیر :

حالا میخوام تو این شیت در قسمت شرح کالا برای مثال بنویسم " فیلتر هوا 6 تن " و تعداد و قیمت خرید جلوش وارد کنم.

در شیت دیگری که درواقع موجودی انبارم رو نشون میده :

جلو موجودی فیلتر هوا 6 تن : موجودی فعلی رو با تعداد خریداری شده در فاکتور خرید جمع ببندد و در قسمت موجودی فعلی نشون بده.

حالا از دوستان راهنمایی میخوام.
      کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

فایل نمونه را ملاحظه کنید.
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
          • 236
          • 44.00

دوست عزیز جدولتون البته یه ایرادی داره ، شما باید دو ستون اضافه نمایید یکی تحت عنوان وارده و دیگری صادره تا بتونید از تفاضا ایندو بعلاوه موجودی اول دوره ، آخرین موجودی را داشته باشید. برای انتقال و محاسبه اعداد به جدول هم اگر مشکلی بود در خدمتیم. مشکل شما از نظر بنده مربوط به ساختار جدولتون میشه

کامنت

• mehrdad5959

• 2016/01/31
            • 75

نوشته اصلی توسط rjfri
            دوست عزیز جدولتون البته یه ایرادی داره ، شما باید دو ستون اضافه نمایید یکی تحت عنوان وارده و دیگری صادره تا بتونید از تفاضا ایندو بعلاوه موجودی اول دوره ، آخرین موجودی را داشته باشید. برای انتقال و محاسبه اعداد به جدول هم اگر مشکلی بود در خدمتیم. مشکل شما از نظر بنده مربوط به ساختار جدولتون میشه
            سلام دوست عزیز.
            عذر میخوام اگه براتون امکان داره در قالب فایل اکسل برام بفرستید.
            دو ستون جدید به نام وارده و صادره هم اضافه کنم بیشتر حرف من اینه که کاری کنم که تشخیص بده که در فاکتور خرید در ستون شرح کالا زمانی که مثلا بنویسم " فیلتر هوا تعداد : 15" این رو بیاره تو موجودی انبارمون روبرو فیلتر هوا موجودی افزایش بده!

کامنت

• mehrdad5959

• 2016/01/31
              • 75

نوشته اصلی توسط amir_ts
              فایل نمونه را ملاحظه کنید.
              ببینید این الان ثابته مثلا اگه من شیت یک فیلتر هوا 6 تن رو تغییر بدم به فیلتر گازوئیل و تعداد رو 100 بزنم باز روبرو فیلتر هوا 6تن موجودی به 100 تغیر میکنه.
              ببینید من در شیت موجودی انبار این مقادیر در نام ستون نام کالا ثابت دارم که تغییری نمیکند :

حالا میخوام تو شیت دیگری که بعنوان فاکتور خرید در نظر گرفتم:

در ستون شرح کالا :
              اسم هرکدوم از 8تا کالاهایی که در شیت موجودی انبار دارم رو نوشتم و تعداد خرید دادم .
              دقیقا بیاد و در همان سطر از موجودی انبار که نام کالا=شرح کالا بود رو موجودی انبار افزایش بده.

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
                • 236
                • 44.00

این فایل رو ملاحظه بفرمایید در واقع صادره و وارده شما باید در شیتهای جداگانه باشه
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..