مشکل در پرینت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mhm_1371

• 2014/11/27
    • 31
    • 71.00

مشکل در پرینت

سلام شرمنده دوستان من چند وقته با یک مشکل بر خوردم که حسابی کلافم کرده و اون اینه که هنگام ساخت یک جدول تو اکسل و تنظیم حاشیه پرینت بعد پرینت حاشیه ها زیاد مشن مثلا 2.5 سانت میشه 5 سانت و این در حالی است که تو print preview همه چی درسته
    اکسلم را یه بار لغو نصب و دوباره نصب کردم بازم جواب نداد
    خیلی خیلی خوشحال میشم یکی راهنماییم کنه؟
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    البته باید در نظر بگیرید که واحد اندازه گیری تنظیمات Margin اینچ میباشد. اگر میخواهید 2.5 سانتیمتر فاصله داشته باشه باید حدود 1 قرار بدید.
    کد PHP:
    1 inch=2.54 cm 
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mhm_1371

• 2014/11/27
      • 31
      • 71.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      البته باید در نظر بگیرید که واحد اندازه گیری تنظیمات Margin اینچ میباشد. اگر میخواهید 2.5 سانتیمتر فاصله داشته باشه باید حدود 1 قرار بدید.
      کد PHP:
      1 inch=2.54 cm 

بله میدونم واحد اینچه که میشه تو تنظیمات به سانت هم تبدیل کرد من که گفتم یه مشکل عجیب چون من هیچوقت قبلا این مشکل را نداشتم و تو پرینت پرویو همه چی درسته

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط mhm_1371
        بله میدونم واحد اینچه که میشه تو تنظیمات به سانت هم تبدیل کرد من که گفتم یه مشکل عجیب چون من هیچوقت قبلا این مشکل را نداشتم و تو پرینت پرویو همه چی درسته
        سلام
        پیشنهاد می کنم قبل از پرینت، یک فایل با فرمت pdf تهیه نمایید...
        فایل pdf انتظارات شما را برآورده می کنه و درواقع یک عکس از فرمت شما تولید می کنه...
        ( این راهکار در اکسل نتیجه داده است )
        موفق باشید...
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..