سلام فایلی که برای نمونه گذاشته شده است به این صورت که مثلا نوشته شده بیمارستان یا درمانگاه و صبح و عصر وشب و ما اول هر ماه تا اخر هم ماه برنامه مینویسیم حالا هدفی که دارم این است که میخواهم به ازای هر اسمی که وارد میکنم در ستون یا ردیف یا سلولی آمار آن فرد به تفکیک بدهد به این صورت که مثلا بنویسید گرامی 3 تا صبح بیمارستان 2 تا شب بیمارستان 1 عصر درمانگاه و مجموع کل 6 تا و با هر بار که اسامی وارد میکنم آمار هم تغییر کند. و این اتفاق برای ۵۰ نفر هم باید بیفتد یعنی ۵۰ نفر به صورت ماهانه در برنامه قرار میگیرند و میخواهم اسامی که وارد می شود به تفکیک بنویسید که هر نفر چند تا بصبح بیمارستان بوده و یا چنتا عصر درمانگاه و ... فایل پیوست شده است با تشکر |
برنامه نویسی در اکسل
Collapse
X
-
برنامه نویسی در اکسل
برچسب ها: هیچکدام -
با سلام
ظاهرا با تابع countif به نتیجه میرسید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
سلام
ممنون لطف کردید
امتحان کردم برای عدد جواب داد
ولی برای اسم جواب نداد
با اینکه درون " " هم گذاشتم ولی تعداد صفر نشان می دهد . لطف میکنید در صورت امکان راهنمایی و یا مثالی بزنیدکامنت
-
ممنون حل شد
و همچنین اگر بخواهم مثلا دو ستون که کنار هم نباشد انتخاب کنم به چه صورت است؟
یعنی مثلا در فرمول ستون a و d بخواهم اناخاب کنم
ممنونکامنت
-
[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
با کسب اجازه از دوست و استاد عزیزamir_ts
با توجه به مطلق نمودن آدرس ستون j و همچنین جهت فراگیر شدن فرمولها تا n سطر ، و همچنین اسامی متعدد بنظر بهتر و کاملتر استفاده از آدرس کل ستون میباشدفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت