تغییر WebBrowser اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mobinsaffarpour

• 2013/05/25
    • 176

تغییر WebBrowser اکسل

سلام دوستان
    میدونم ممکنه سوالم رو توی تالار مناسبی مطرح نکرده باشم. ( از مدیران و تمامی دوستان عذار خواهی میکنم ) تالار مرتبطی برای سوال پیدا نکردم

میخوام بدونم آیا امکانش هست WebBrowser اکسل رو عوض کرد.
    از تب Data وقتی From Web رو باز میکنم InternetExplorer باز میشه. اگر راهی وجود داره میخوام FireFox یا Chrome باز بشه.
  • mobinsaffarpour

• 2013/05/25
    • 176

سلام به همه دوستان
    میشه لطفاً راهنمائی کنید.

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
      • 176

سلام بر دوستان محترم یک هفته پیش این سوال رو مطرح کردم. یعنی تا به الان کسی نیست که بخواد پاسخ سوال رو بده

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
        • 176

دوستان انجمن چرا بی توجه شده اند.؟

کامنت

• mokaram
          مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

نوشته اصلی توسط mobinsaffarpour
          دوستان انجمن چرا بی توجه شده اند.؟
          سلام مبین جان
          عرض به خدمتت که بحث بی توجهی یا جواب ندادن نیست ماشاا... خودت از اساتید هستی و روی مباحثی داری کار میکنی که به شخصه برام جالبه و البته هیچ سر رشته ای هم ندارم اما باید بگم اگر جوابی برات ارسال نمیشه به داین دلیله که یا جوابی براش موجود نیست یعنی با اکسل نمیشه انجام داد ( این مورد شما ،فکر کنم اینجوری باشه ) یا از تخصص دوستان فراتره ( بعید میدونم این حالت باشه ). در کل هدف شکل گیری این انجمن بر پایه ارزش آفرینی هست یعنی کمک به بهبود زندگی دیگران . تا اینجا هم به همت استاد علیمحمدی و سایر عزیزان تونسته تو این زمینه قدم برداره و من بعد هم با کمک شما و سایر اساتید بتونه تو این زمینه گام های بعدی را محکم تر برداره.
          در پناه حق
          [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

• mobinsaffarpour

• 2013/05/25
            • 176

محمدرضا جان استاد من سلام.
            مرسی از پاسخت. ممنونم برادر. پاسخ قانع کننده ای بود. تو همیشه نسبت به من لطف داشتی. مرسی

کامنت

چند لحظه..