حذف کلمات مشخص از از ستون خاص

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kkaktoos

• 2013/10/28
    • 5
    • 34.00

[حل شده] حذف کلمات مشخص از از ستون خاص

سلام
    چطوری میتونم از یه ستون کلمات مشخصی رو حذف کنم؟
    در یک ستون اکسل تعدادی جنس هست که با رنگبندی مختلف. از لحاظ من رنگبندی تفاوتی برای یک جنس خاص ایجاد نمیکنه. حالا می خوام بینم چطوری میتونم رنگ این اجناس رو از این کلمات حذف کنم؟
    یه تصویر هم پیوست کردم.

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    این فرمول رو امتحان کنید.
    کد PHP:
    =substitute(substitute(substitute(substitute(a1;"آبی";"");"قرمز";"");"سبز";"");"زرد";""
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• kkaktoos

• 2013/10/28
      • 5
      • 34.00

سپاس از شما

یه سوال دیگه هم پیش اومد. که توی عکس هست.

من یه لیست حدود 6000 تایی دارم. اگر در بخشی از اسم یه جنسی کلمات رنگ به کار رفته باشه(یا هر کلمه ای که توی فرمول هست) اونو هم از اسم پاک میکنه.

به روش دیگه ای هم میشه این کارو انجام داد؟
      فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

اگر در بخشی از اسم یه جنسی کلمات رنگ به کار رفته باشه اونو هم از اسم پاک میکنه.
        کد PHP:
        =substitute(substitute(substitute(substitute(substitute(a1;"آبی";"");"قرمز";"");"سبز";"");"زرد";"");"رنگ";""
        (یا هر کلمه ای که توی فرمول هست)
        کلمات باید مشخص باشند که در فرمول قرار بگیرند.

به روش دیگه ای هم میشه این کارو انجام داد؟
        حتما روش های دیگه ای هم وجود داره.... ولی به نظرم این روش ساده تر است.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• kkaktoos

• 2013/10/28
          • 5
          • 34.00

شاید منظورم رو بد گفتم.
          ولی همین راهنمایی تون هم 90% کارم رو راه می اندازه. گفتم یه لیست طولانی دارم. همین هم کلی سبکش میکنه.

اون سوال هم بعدش برام پیش اومد.

و بازم یه سوال دیگه برام پیش اومد.

امکانش هست کلمات حذفی توی لیست باشن و اگه کلمه ای توی لیست بود حذف کنه؟

من خودم کلمات حذفی رو توی آرایه {} توی قسمت دوم substitute گذاشتم ولی جواب نداد. نمیدونم شاید هم فرمولش رو بد نوشتم. ولی منظورم یه همچنین چیزی هست.

چون قبول دارید که اگه کلمات زیاد بشن(در حدود30 کلمه مثلا) فرمول، هم طولانی میشه و خواناییش کم میشه و همچنین اشتباه بالا میره. میشه substitute رو به نحوی دیگه تصحیح کرد؟

کامنت

چند لحظه..