در فایلی که ارسال کردم ستون I با استفاده از conditional formatting رنگ آمیزی شده. اگه بخام همین رنگ ها را واسه ستون بغلی هم اعمال کنم، باید چیکار کرد؟
مشکل استفاده از رنگ های conditional formatting
Collapse
X
-
دوست عزیز شما میتونید رنگ سطر را از جدول و تیبل خودتون با استفاده از conditional formating تعیین کنید اما نه با استفاده طیف رنگ
فایل پیوست را ملاحظه کنیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
تشکر از پاسخ شما.
فکر میکنم conditional formatting برای حالتیکه از color scale استفاده می کنیم، چیزی پیش بینی نکرده که بشه این رنگ ها را برای دیگر ستون ها هم بکار برد. به خاطر همین من تصمیم گرفتم خودم یک color scale در vba بنویسم. ولی مشکلی که هست، color scale تعریف شده با vba به خوبی color scale تعریف شده با conditional formatting در نمیاد.کامنت
-
سلام
تشکر از پاسخ شما.
فکر میکنم conditional formatting برای حالتیکه از color scale استفاده می کنیم، چیزی پیش بینی نکرده که بشه این رنگ ها را برای دیگر ستون ها هم بکار برد. به خاطر همین من تصمیم گرفتم خودم یک color scale در vba بنویسم. ولی مشکلی که هست، color scale تعریف شده با vba به خوبی color scale تعریف شده با conditional formatting در نمیاد.
سلام
دوست عزيز
شما در كانديشنال فرمتينگ شرطتون ميتونه يك سلول از سطر باشه ولي ناحيه اي كه شرط ميخواد توش اعمال بشه (مثلا رنگ خاصي بگيره) ميتونه يك سطر باشه.
ناحيه را سطر انتخاب كنيدکامنت

کامنت