مشکل استفاده از رنگ های conditional formatting

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • esiexcel

• 2015/06/12
    • 34

مشکل استفاده از رنگ های conditional formatting

سلام
    در فایلی که ارسال کردم ستون I با استفاده از conditional formatting رنگ آمیزی شده. اگه بخام همین رنگ ها را واسه ستون بغلی هم اعمال کنم، باید چیکار کرد؟
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    روی سلول I2 قرار بگیرید از قسمت بالا سمت چپ در تب home بر روی Format painter کلیک کنید و بعد در ستون و سلول های دلخواه کلیک و کپی کنید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• esiexcel

• 2015/06/12
      • 34

سلام
      آخه نمیشه
      چون conditional formatting هست رنگ رو کپی نمی کنه. بخاطر اینکه این رنگ ها وابسته به مقدار هستند. و چون حروف مقدار عددی ندارند رنگ داخلشون کپی نمیشه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام
        خوب مبنای این تغییر رنگ بر اساس مقادیر هست بدیهی ایست وقتی عددی نباشه رنگ ایجاد نمیشه...
        از گزینه های مربوط به متن استفاده و رنگ دلخواه رو قرار بدید.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• esiexcel

• 2015/06/12
          • 34

سلام.
          مشکل من اینه که میخام هر سطر بر مبنای مقایسه یک سلول خود با سلول های ستون واقع در آن رنگ شود. اگه کسی بتونه کمکی بکنه ممنون میشم.

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
            • 236
            • 44.00

دوست عزیز شما میتونید رنگ سطر را از جدول و تیبل خودتون با استفاده از conditional formating تعیین کنید اما نه با استفاده طیف رنگ
            فایل پیوست را ملاحظه کنید
            فایل های پیوست شده

کامنت

• esiexcel

• 2015/06/12
              • 34

سلام
              تشکر از پاسخ شما.
              فکر میکنم conditional formatting برای حالتیکه از color scale استفاده می کنیم، چیزی پیش بینی نکرده که بشه این رنگ ها را برای دیگر ستون ها هم بکار برد. به خاطر همین من تصمیم گرفتم خودم یک color scale در vba بنویسم. ولی مشکلی که هست، color scale تعریف شده با vba به خوبی color scale تعریف شده با conditional formatting در نمیاد.

کامنت

• excelmonarch
                • 2016/11/01
                • 2

نوشته اصلی توسط esiexcel
                سلام
                تشکر از پاسخ شما.
                فکر میکنم conditional formatting برای حالتیکه از color scale استفاده می کنیم، چیزی پیش بینی نکرده که بشه این رنگ ها را برای دیگر ستون ها هم بکار برد. به خاطر همین من تصمیم گرفتم خودم یک color scale در vba بنویسم. ولی مشکلی که هست، color scale تعریف شده با vba به خوبی color scale تعریف شده با conditional formatting در نمیاد.

سلام

دوست عزيز
                شما در كانديشنال فرمتينگ شرطتون ميتونه يك سلول از سطر باشه ولي ناحيه اي كه شرط ميخواد توش اعمال بشه (مثلا رنگ خاصي بگيره) ميتونه يك سطر باشه.
                ناحيه را سطر انتخاب كنيد

کامنت

چند لحظه..