عدم تبدیل سلول به فرمت عدد number

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Foa.neh

• 2015/04/19
    • 12

عدم تبدیل سلول به فرمت عدد number

سلام
    دوستان مشکل من اینه :
    یک سلول (مثلا a1) فرمول هست و نتیجش به عدد ختم میشه(مثلا a1 میشه عدد4) حالا در ستون کناریش من یک فرمول گذاشتم که اگر سلول مجاورش بزرگتر از 12 بود عدد 12 درج بشه واگر کوچکتر از 12 بود هرعددی بود همون درج بشه اینم فرمولی که در b1 نوشتم
    if(a1>=12;12;a1)
    متاسفانه اکسل سلولی که توش عدد هست(a1) رو بعنوان عدد(number) نمیشناسه حتی با تغییر فرمت ستون و سلول به نامبر هم تغییری رخ نمیده
    همین فرمول رو در یک فایل اکسل جدید تست میکنم بدون مشکل هست ولی رو فایل خودم مشکل داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

با توجه به توضیحات شما مبتوانید روشهای زیر را امتحان کنید.
    روش
    1 = ابتدا محدود خود را انتخاب و از منوی Home گروه Editing یک ایکون بشکل پاکن روی آن کلیک نمایید و گزینه Clear Formats را انتخاب نمایید.
    روش
    2= در یک ستون خالی ردیف های ستون A را در یک ضرب کنید مثلا A1*1= سپس نتیجه را کپی و ستون A بصورت Paste Value انتقال دهید.
    روش
    3= از فرمول زیر استفاده کنید
    کد:
    =VALUE(TRIM(MID(A1;1;20)))
    اگر بازهم جواب نداد .
    کلا ستون A انتخاب و به یک ستون دیگر درگ کنید این ستون خالی میشود.

حال رایت کلیک کرده و ستون A را حذف کنید ، دوبار ه رایت کلیک کرده insert کنید (یعنی یک ستون A را یک خانه به جلو ببرید ) حال ستونی که عدد های A را در آن درگ کردید را کپی و به ستون A بصورت Paste Value انتقال دهید.

اگر بازهم نشد نمونه فایل خود را بگذارید .

پایدار باشید
    Last edited by majid_mx4; 2016/10/30, 23:33.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      با توجه به توضیحات کامل استاد عزیز جناب میر، فایل نمونه مطابق توضیحات شما پیوست کردم.مشکلی که اشاره کردید دیده نشد.
      متاسفانه اکسل سلولی که توش عدد هست(a1) رو بعنوان عدد(number) نمیشناسه
      بهتر بود توابع مورد استفاده در ستون a رو هم قرار میدادید.
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
        • 236
        • 44.00

با درود
        پیرو فرمایشات اساتید محترم پیشنهاد میکنم فرمول درج شده در a1 را درون تابع ()value قرار بدین.

کامنت

چند لحظه..