یک ماکرو برای یک جدول عمل می کنه ولی برای یک جدول دیگه با تغییر رنج عمل نمی کنه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jack007

• 2016/06/27
    • 30

یک ماکرو برای یک جدول عمل می کنه ولی برای یک جدول دیگه با تغییر رنج عمل نمی کنه

سلام
    ضمن تشکر...... ببخشید در این فایل پیوست یک ماکرو وجود داره که با تعریف رنج، جدول و اسم جدول،، اون رو تو شیت پیدا می کنه و در شیت دوم کپی می کنه....... ولی این ماکرو برای بقیه جداول علیرغم تغییر رنج جواب نمی ده.....
    با سپاس فراوان
    فایل های پیوست شده
    Last edited by jack007; 2016/11/11, 23:47.
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    تغییراتی اعمال شد!
    چون کد براساس ستون اول تعداد سطرهای جدول رو پیدا میکنه و در جدولی با نام kill ستون اول اون فقط 1 سطر پره و تکمیل ترین سطر ستون f تو اون جدوله پس باید کامل ترین ستون رو به کد معرفی کنید البته میشه برای این هم کد نوشت خب با اجازه من ساده ترین راه رو انتخاب کردم یعنی این که خودتون ستون رو معرفی کنید همچنین نام جدول رو هم لازم نیست هر بار در کد تغییر بدید و براش یه ورودی گذاشت!
    پس جایی که گفته میشه "ستون مورد نظر رو وارد کنید (از a تا g)" شما ستونی رو وارد کنید که تو اون جدول از همه کامل تره معمولا ستونه a هستش ولی در مثال شما ستون f هست. میتونید inputbox رو هم بردارید و مستقیما ستون رو وارد کنید!
    سپاس
    فایل های پیوست شده
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

• jack007

• 2016/06/27
      • 30

نوشته اصلی توسط rahi_feri
      سلام
      تغییراتی اعمال شد!
      چون کد براساس ستون اول تعداد سطرهای جدول رو پیدا میکنه و در جدولی با نام kill ستون اول اون فقط 1 سطر پره و تکمیل ترین سطر ستون f تو اون جدوله پس باید کامل ترین ستون رو به کد معرفی کنید البته میشه برای این هم کد نوشت خب با اجازه من ساده ترین راه رو انتخاب کردم یعنی این که خودتون ستون رو معرفی کنید همچنین نام جدول رو هم لازم نیست هر بار در کد تغییر بدید و براش یه ورودی گذاشت!
      پس جایی که گفته میشه "ستون مورد نظر رو وارد کنید (از a تا g)" شما ستونی رو وارد کنید که تو اون جدول از همه کامل تره معمولا ستونه a هستش ولی در مثال شما ستون f هست. میتونید inputbox رو هم بردارید و مستقیما ستون رو وارد کنید!
      سپاس
      سلا م و احترام
      کارتون خیلی عالی و بدون نقص بود.............بسیار ممنون و سپاس گذار......جسارتا راه حلی وجود داره که ما نام جداول رو تویک ماکرو بنویسیم و وقتی وارد شیت دوم یا سوم شدیم ماکرو خودبخود اجرا بشه و اون جدول رو به همون شیت کپی کنه.........بطور مثال وقتی وارد شیت دوم میشم جداول milk و وقتی وارد شیت سوم شدیم ماکرو اون اجرا و جدول kill کپی بشه....حتی اگر مجبور باشیم برای هر شیت یک کد بنویسیم
      بسیار متشکرم

کامنت

• jack007

• 2016/06/27
        • 30

سلام

دوستان و اساتید راه حلی ندارند؟؟/

کامنت

چند لحظه..