در کاندیشنال فورمتینگ (قسمت icon set)امکانی که خود اکسل گذاشته بدین صورت هست که مقدار سلول اگه از یه مقداری بذرگتر یا کوچکتر بود ،اکسل شکلکی در سلول میگذارد.بنده در اکسلی که طراحی کرده ام نیاز به این دارم که اگه مقدار سلولی دقیقا برابر یک عدد شد ،شکلکی در آن سلول گذاشته شود.مثلا اگه مقدار سلول برابر 20 شد یک ستاره در سلول گذاشته شود
مشکل درج شکلک با کاندیشنال فورمتینگ
Collapse
X
-
مشکل درج شکلک با کاندیشنال فورمتینگ
با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی.
در کاندیشنال فورمتینگ (قسمت icon set)امکانی که خود اکسل گذاشته بدین صورت هست که مقدار سلول اگه از یه مقداری بذرگتر یا کوچکتر بود ،اکسل شکلکی در سلول میگذارد.بنده در اکسلی که طراحی کرده ام نیاز به این دارم که اگه مقدار سلولی دقیقا برابر یک عدد شد ،شکلکی در آن سلول گذاشته شود.مثلا اگه مقدار سلول برابر 20 شد یک ستاره در سلول گذاشته شودبرچسب ها: هیچکدام -
-
در قسمت conditional formatting راهی وجود نداره که icon bar ها فقط با یک شرط آورده شوند...!مگر اینکه در اون رنج فقط یک شرط برقرار کنیم یعنی میشه فقط برای یک عدد علامت گذاشت اونم با ترفند!![B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
اینم ببینید!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
[QUOTE=rahi_feri;53023]در قسمت conditional formatting راهی وجود نداره که icon bar ها فقط با یک شرط آورده شوند...!مگر اینکه در اون رنج فقط یک شرط برقرار کنیم یعنی میشه فقط برای یک عدد علامت گذاشت اونم با ترفند!![/QUOT میشه ترفندی که مدنظرتونه رو با یک مثال بیان بفرماییدکامنت
-
سلامفایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
در مورد تابعی که عکس بیاره براساس شرطی من تا به حال ندیدم و همچین جستجویی کردم ولی به چنین موردی برنخوردم.
شاید اینها کمک کرد :
http://www.mrexcel.com/forum/excel-questions/100615-displaying-images-result-if-statement.html
http://www.mcgimpsey.com/excel/lookuppics.html[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت

کامنت