دو سوال ابتدایی !!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farzin24622

• 2010/10/31
    • 272

دو سوال ابتدایی !!!

با عرض
    من بدلیل علاقه به برنامه نویسی به کمک فایل PDF آموزشی http://parsaspace.com/files/3651024884/?c=969
    شروع به یادگیری VBA نموده ام ولی برایم در همین ابتدا سوالاتی پیش اومد که با اجازه از اساتید فن مطرح میکنم :

1 - در این فایل در آخر برخی از کدها از عبارت MSGBOX استفاده شده که من کاربرد این عبارت رو نمیدونم .

2- در صفحه 4 تمرینی داده شده که به صورت زیر است :
    ماکرویی بنویسید کھ اعداد ستون اول را در در ستون دوم جستجو کرده و تکراری ھای آنرا یافتھ با
    رنگ سرخ و پررنگ نمایش دھد .

من داخل محیط اکسل این کار رو با استفاده از فرمول count if انجام میدم ولی در محیط VBA این فرمول رو قبول نمیکنه . من چگونه این تمرین رو میتونم جل کنم ؟

باز هم به دلیل سوالات ابتدایی که مطرح کردم از تمامی اعضای محترم عذرخواهی میکنم .
    [b][color=#FF0000]بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :[/color][/b]
    WWW.CHILDF.ORG
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

RE: دو سوال ابتدایی !!!

نوشته اصلی توسط farzin24622
    با عرض
    من بدلیل علاقه به برنامه نویسی به کمک فایل PDF آموزشی http://parsaspace.com/files/3651024884/?c=969
    شروع به یادگیری VBA نموده ام ولی برایم در همین ابتدا سوالاتی پیش اومد که با اجازه از اساتید فن مطرح میکنم :

1 - در این فایل در آ--- برخی از کدها از عبارت MSGBOX استفاده شده که من کاربرد این عبارت رو نمیدونم .

2- در صفحه 4 تمرینی داده شده که به صورت زیر است :
    ماکرویی بنویسید کھ اعداد ستون اول را در در ستون دوم جستجو کرده و تکراری ھای آنرا یافتھ با
    رنگ سرخ و پررنگ نمایش دھد .

من داخل محیط اکسل این کار رو با استفاده از فرمول count if انجام میدم ولی در محیط VBA این فرمول رو قبول نمیکنه . من چگونه این تمرین رو میتونم جل کنم ؟

باز هم به دلیل سوالات ابتدایی که مطرح کردم از تمامی اعضای محترم عذرخواهی میکنم .
    با درود فراوان

ام اس جی باکس در واقع جعبه خبری هست که برای نمایش پیام های هست که می خواهیم به کاربر نشونم بدیم
    مثلا
    Msgboz "Enter Password" m
    که پیام دادیمکه پسورد رو وارد کنید

در مورد سئوال دوم

برای جستجو می توان از حلقه فور ایچ استفاده کنید

For each c in range("A1:A100") m
    که با استفاده دو حلقه داخل هم میتوان این کار رو انجام داد که نمونه های فور ایچ درتالار فکر کنم قبلا هم قرار دادم
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

چند لحظه..