اجرای خط به خط کد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • master

• 2010/07/18
    • 118

اجرای خط به خط کد

سلام
    یه ماکرو نوشتم که با Ctrl+k اجرا میکنم
    راهی وجود داره من هر خط کد که اجرا میشه تغییرات رو ببینم بعد بره خط بعدی؟
    یه راه این هست که بعد از هر خط کد یه مسیج باکس بنویسم که خیلی جالب نیست چون مسیج باکس تعداد خطوط رو تقریبا دو برابر میکنه!!
    استفاده از wait هم مثلا مسیج باکس میمونه و باید برا هر خط نوشت!
    راه دیگه ای وجود داره؟

ضمنا با چه کلیدی میشه حین اجرای کد اون رو pause و هر وقت مجدد زدیم ادامه بده؟(البته اینم اینجا به کار نمیاد چون کد مورد نظر من خیلی سریع اجرا میشه و نمیرسه به pause کردن!)
    همچنین با چه کلیدی حین اجرای یه کد کلا میشه اون رو کاملا متوقف کرد؟

یه سوال بی مورد به موضوع:
    برا غیر فعال کردن یه خط کد یا کلا کامنت نویسی از کوتیشن استفاده میشه ولی اگه یه تیکه کد رو خواستیم غیر فعال کنیم راهی به جز خط به خط وجود داره؟(مثلا توی سی شارپ اگه اشتباه نکنم اون محدود توی */ و /* قرار داده میشه و کلا غیر فعال میشه

با تشکر
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط master
    سلام
    یه ماکرو نوشتم که با Ctrl+k اجرا میکنم
    راهی وجود داره من هر خط کد که اجرا میشه تغییرات رو ببینم بعد بره خط بعدی؟
    یه راه این هست که بعد از هر خط کد یه مسیج باکس بنویسم که خیلی جالب نیست چون مسیج باکس تعداد خطوط رو تقریبا دو برابر میکنه!!
    استفاده از wait هم مثلا مسیج باکس میمونه و باید برا هر خط نوشت!
    راه دیگه ای وجود داره؟

ضمنا با چه کلیدی میشه حین اجرای کد اون رو pause و هر وقت مجدد زدیم ادامه بده؟(البته اینم اینجا به کار نمیاد چون کد مورد نظر من خیلی سریع اجرا میشه و نمیرسه به pause کردن!)
    همچنین با چه کلیدی حین اجرای یه کد کلا میشه اون رو کاملا متوقف کرد؟

یه سوال بی مورد به موضوع:
    برا غیر فعال کردن یه خط کد یا کلا کامنت نویسی از کوتیشن استفاده میشه ولی اگه یه تیکه کد رو خواستیم غیر فعال کنیم راهی به جز خط به خط وجود داره؟(مثلا توی سی شارپ اگه اشتباه نکنم اون محدود توی */ و /* قرار داده میشه و کلا غیر فعال میشه

با تشکر
    باسلام.

دوست عزیز، بحث کار با خطاها و خطایابی بحثی مجزا و در عین حال همنیاز یک کدنویسی هستش و باید بحثی نسبتا مفصل درباره خطا و خطایابی شود.
    آشنایی و استفاده از ابزارهایی مثل :
    immedia Window
    Debug print
    Debug Assert
    Break points
    و..
    لازمه ی پاسخ به پرسش شماست که باید کاملا شرح داده شود.اما درکل و بصورت خیلی ساده شما میتونید از کلید F8 برای پیمایش خط به خط کد و نمایش نتیجه استفاده کنید.
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

چند لحظه..