من یک فایل اکسل دارم و میخواهم کاربر پس از پایان کار فقط از طریق دکمه خروج با شروط خاصی که تعریف کردم اقدام به بستن فایل نماید و با زدن دکمه close گوشه سمت راست منو امکان خروج نداشته باشد آیا راهی برای مخفی کردن ضربدر خروج و غیر فعال سازی ان در اکسل وجود دارد چون با فول اسکرین کردن هم باز هم منوی خروج و ریسایز نمایش داده می شود
خیر فعال کردن دکمه خروج در اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
من یک فایل اکسل دارم و میخواهم کاربر پس از پایان کار فقط از طریق دکمه خروج با شروط خاصی که تعریف کردم اقدام به بستن فایل نماید و با زدن دکمه close گوشه سمت راست منو امکان خروج نداشته باشد آیا راهی برای مخفی کردن ضربدر خروج و غیر فعال سازی ان در اکسل وجود دارد چون با فول اسکرین کردن هم باز هم منوی خروج و ریسایز نمایش داده می شودبرچسب ها: هیچکدام -
سلام
فایل ضمیمه رو ببینید!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT] -
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
تقریبا خیلی نزدیکه به چیزی که میخواستم ؛ ولی من میخوام هروقت روی close کلیک کرد پیام ( از دکمه خروج برنامه استفاده شود) به کاربر نمایش داده شده و کابر فقط دکمه ok را بزند و برنامه بدون تغییر باقی بماند و با زدن دکمه خروج داخل برنامه از صفحه خارج شودکامنت
-
سلام
بهترم میشه ولی همین ترفند جواب میده!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
سلام. امکانش هست این دستور رو روی فایل بنده اجرا کنید؟ و دکمه ی خروج رو هم برام جوری تعریف کنید که بدون ذخیره کردن خارج بشه. ممنون میشم ازتون
کامنت

کامنت