فراخوانی محتوای یک سلول خاص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mazraee
    • 2016/12/16
    • 2

فراخوانی محتوای یک سلول خاص

یک جدول دارم که ستون اول آن اسامی افراد است.
    ستون دوم آن امتیازهای این افراد.
    در پایین ستون دوم، در یک سلول کمترین امتیاز نمایش داده می شود.

چطور می توان در خانۀ روبروی این سلول که کمترین امتیاز را نشان می دهد، نام صاحب امتیاز را (که در خانۀ قبل از آن نوشته شده) فراخوانی کنم؟
    [CENTER][COLOR=#000080][SIZE=2][B]هرچه مي توانيد[/B] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#daa520][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][B]با قرآن[/B] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#000080][SIZE=2][B]بيشتر مأنوس شوید[/B][B].[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#006400][SIZE=1](مقام معظم رهبري)[/SIZE][/COLOR]
    [/CENTER]
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فایل نمونه با توجه به توضیحات شما نوشته شده ،اگر درست متوجه شده باشم با ترکیب ساده تابع index-match حل میشود.
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mazraee
      • 2016/12/16
      • 2

خیلی خیلی ممنون.
      دقیقا دنبال همین می گشتم. لطف کردی برادر.
      فقط اگر ممکنه یه مقدار توضیح هم بفرمایید
      [CENTER][COLOR=#000080][SIZE=2][B]هرچه مي توانيد[/B] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#daa520][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][B]با قرآن[/B] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#000080][SIZE=2][B]بيشتر مأنوس شوید[/B][B].[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#006400][SIZE=1](مقام معظم رهبري)[/SIZE][/COLOR]
      [/CENTER]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

خواهش میکنم....
        کد PHP:
         =INDEX(range;row;column
        در تابع index با قرار دادن شماره ردیف و شماره ستون اطلاعات سلول مورد نظر فراخوان میشه.
        از تابع match برای پیدا کردن شماره ردیف استفاده کردیم.
        تابع match مقدار مورد نظر رو در محدوده جستجو و شماره ردیف اون رو برمیگردونه.
        کد PHP:
         =MATCH(value;range;0
        ردیف که پیدا شد چون محدوده را در تابع index یک ستون معرفی کردیم احتیاج به شماره ستون نداریم.
        با قرار گیری در تابع indexبراحتی اطلاعات متناظر اون سلول بدست میاد.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..