ارور در هنگام باز شدن نسخه 64 بیتی اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • anf-b

• 2015/02/08
    • 20

[حل شده] ارور در هنگام باز شدن نسخه 64 بیتی اکسل

سلام خدمت تمام دوستان عزیز
    من چند سال پیش بعد از نصب ویندوز ابتدا آفیس 2013 رو نصب کردم که بعد به خاطر نیاز به سایر نسخه های اکسل مجبور به نصب نسخه 2010 و 2003 هم شدم، به طور معمول بعد از آخرین بار، اکسل 2003 به صورت دیفالت برای فایل های اکسل باز میشد که هر بار هم اکسل 2013 رو به عنوان دیفالت انتخاب میکردم باز هم ورژن 2003 باز میشد. توی اینترنت سرچ کردم و یکی از کاربرها توی یه انجمن انگلیسی زبان پیشنهاد داده بود از بخش Programs and Features در کنترل پنل، نسخه 2013 رو به جای Uninstall اون رو آپگرید کنم تا به عنوان نسخه دیفالت در ویندوز عمل کنه، بعد از اون کار نسخه 2013 دیفالت شد اما بعد از هر بار باز کردن و بستن اکسل 2013 اروری نمایش داده میشه. جالب اینجاست که این ارور فقط در اکسل نشون داده میشه.

Click image for larger version

Name:	errorexcel.png
Views:	1
Size:	124.2 کیلو بایت
ID:	145110

در این صفحه از پشتیبانی آفیس 2010 توضیحاتی ارائه شده که در بخش راه حلش فقط گفته این ارور رو نادیده بگیرید : https://support.microsoft.com/en-us/kb/983043

اما چون به خاطر کارم مجبورم خیلی اکسل رو باز و بسته کنم این ارور خیلی اذیتم میکنه و متاسفانه امکان عوض کردن ویندوز به خاطر دلایلی برام وجود نداره

دوستان عزیز اگه راه حل یا ایده ای برای از بین بردن این ارور دارید ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
    با تشکر
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    پاسخی برای این مساله ندارم ولی از روی کنجکاوی سوالی دارم! نیازتون به نسخه های قبلی اکسل چی بوده و هست!
    با سپاس
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

• anf-b

• 2015/02/08
      • 20

نوشته اصلی توسط rahi_feri
      سلام
      پاسخی برای این مساله ندارم ولی از روی کنجکاوی سوالی دارم! نیازتون به نسخه های قبلی اکسل چی بوده و هست!
      با سپاس
      والا برای تحلیل لرزه ای ژئوتکنیکی زمین به صورت معادل خطی و غیرخطی دانشگاه ممفیس ایالات متحده (به سرپرستی دکتر شهرام پزشک) دو تا فایل اکسل ارائه دادند با نام های EERA و NERA که در اکسل 2003 و 2010 راحت تر کار میکنند و در نتیجه مجبور هستم از اون نسخه ها هم استفاده کنم.
      Home
      EERA

اگه سایر عزیزان نظری دارند خوشحال میشم بشنوم
      با تشکر

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
        • 524
        • 94.67

فایل ها که مشکل نداره! فقط افزونه خطا میده که اونم به خاطر خطا پلتفرمه اجراشه که تفاوت در 32 و 64 بیتیه که با توجه به مقاله مایکروسافت دو راه وجود داره!
        کد:
         A protected [URL="https://msdn.microsoft.com/en-us/library/office/gg264568.aspx"]module[/URL] contains a compilation error. Because the error is in a protected module it cannot be displayed.
         This  error commonly occurs when code is incompatible with the version or  architecture of this application (for example, code in a document  targets 32-bit Microsoft Office applications but it is attempting to run  on 64-bit Office).
          This error has the following cause and solution:
         Cause of the error:
          [LIST][*] The  error is raised when a compilation error exists in the VBA code inside a  protected (hidden) module. The specific compilation error is not  exposed because the module is protected.  [/LIST]
          Possible solutions:
         [LIST][*] If you  have access to the VBA code in the document or project, unprotect the  module, and then run the code again to view the specific error.
        [*] If  you do not have access to the VBA code in the document, then contact  the document author to have the code in the hidden module updated.[/LIST]
        [B][SIZE=1]بخش امضاء :
        [/SIZE][/B][LEFT]
        [CODE]
        Sub Macro()
        .Name = "Webdings"
        .Color = 255
        End With
        End Sub
        [/CODE]
        [/LEFT]

کامنت

• anf-b

• 2015/02/08
          • 20

متشکرم البته در اینجا ماژولی رو دلیل این مشکل دونسته . من اکسل 2013 رو در هر شرایطی هم باز میکنم این ارور دیده میشه. این در شرایطیه که من هیچ افزونه ای رو روی اکسل 2013 نصب نکردم

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
            • 524
            • 94.67

اون فایل با پسوند xla که در فایل های فشرده موجوده همون افزونه مورد نظر و بحثه!
            [B][SIZE=1]بخش امضاء :
            [/SIZE][/B][LEFT]
            [CODE]
            Sub Macro()
            .Name = "Webdings"
            .Color = 255
            End With
            End Sub
            [/CODE]
            [/LEFT]

کامنت

• anf-b

• 2015/02/08
              • 20

فایل Sigmaplot.xla رو از آدرس Program Files\Microsoft Office\Office15\XLSTART خارج کردم و مشکل حل شد. این Sigmaplot.xla جزء ماژول های اصلی اکسل محسوب میشه؟ یا دستی توسط کاربر اضافه شده؟
              ممنون بابت راهنمایی
              اگه نبودش از نظر شما مشکلی ایجاد نمیکنه، میشه گفت مشکلم حل شد.

کامنت

• Javid Mokhtari
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                • 1212
                • 73.00

نوشته اصلی توسط anf-b
                فایل Sigmaplot.xla رو از آدرس Program Files\Microsoft Office\Office15\XLSTART خارج کردم و مشکل حل شد. این Sigmaplot.xla جزء ماژول های اصلی اکسل محسوب میشه؟ یا دستی توسط کاربر اضافه شده؟
                ممنون بابت راهنمایی
                اگه نبودش از نظر شما مشکلی ایجاد نمیکنه، میشه گفت مشکلم حل شد.
                *
                باسلام..

اگر مشکلتون حل شده گزینه "حل شده" رو بزنین...با تشکر
                [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
                بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
                [/FONT][/SIZE]
                [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                [/B][/FONT][/SIZE]
                [/CENTER]
                [/INDENT]
                [/FONT]

کامنت

• anf-b

• 2015/02/08
                  • 20

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                  *
                  باسلام..

اگر مشکلتون حل شده گزینه "حل شده" رو بزنین...با تشکر