تغییر اطلاعات و فرمول ها با استفاده از دیتا ولیدیشین

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • soltanm
    • 2016/12/23
    • 2
    • 26.00

[حل شده] تغییر اطلاعات و فرمول ها با استفاده از دیتا ولیدیشین

سلام
    بزرگواران یه مشکل برام پیش اومده اینکه در فایل پیوست در قسمت فیش حقوقی هر وقت ماه رو تغییر میدم اطلاعات تغییر نمیکنه
    یا به عبارتی میخواهم هر ماهی که از لیست انتخاب میشه اطلاعات ماه مورد نظر رو در لیست حقوق و دستمزد برام بیاره.حالا دوستان کمکم کنن که از چه فرمولی یا از چه روشی استفاده کنم یا از چه روشی تا مشکل حل بشه.
    باتشکر.
    Copy of poroje.xlsx
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    طراحی جدول اشتباهه! میشه حلش کرد ولی بهتره جدول اصلاح بشه!
    یک ستون به عنوان ماه اضافه کنید و به جای این که تیتر بزنید چه ماهی در یه ستون برای هر سطر ماه رو مشخص کنید...!
    همینطور می تونید برای هر ماه یک کاربرگ (شیت) جداگانه ایجاد کنید و براساس ماه اطلاعات رو از هر کاربرگ بیارید!
    نظر نهایی من : جدول و نحوه ورود داده ها اصلاح شود
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

• soltanm
      • 2016/12/23
      • 2
      • 26.00

نوشته اصلی توسط rahi_feri
      سلام
      طراحی جدول اشتباهه! میشه حلش کرد ولی بهتره جدول اصلاح بشه!
      یک ستون به عنوان ماه اضافه کنید و به جای این که تیتر بزنید چه ماهی در یه ستون برای هر سطر ماه رو مشخص کنید...!
      همینطور می تونید برای هر ماه یک کاربرگ (شیت) جداگانه ایجاد کنید و براساس ماه اطلاعات رو از هر کاربرگ بیارید!
      نظر نهایی من : جدول و نحوه ورود داده ها اصلاح شود
      سلام
      کارهایی که گفتین انجام دادم بازم نشد ستون اضافه کردم جواب نداد,تو کاربرگ جدید ایجاد کردم بازم نشد,میشه یه نمونه برام درست کنید متوجه بشم,شاید فرمول نویسی من اشکال داره,
      خیلی ممنون

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام
        فایل نمونه را ملاحظه کنید اگر مطلوب شما بود باقی رو به همین ترتیب انجام بدید برای رسیدن به نتیجه باید یکسری سل ها را از حالت merge خارج کنید ضمنا فرمول آرایه ای هست که باید بعد از نوشتن کلید های ترکیبی ctrl+shift+enter رو با هم فشار بدید.
        کد PHP:
        =IFERROR(VLOOKUP($D$5;OFFSET('لیست حقوق ودستمزد'!$A$1:$AE$1;MATCH($E$6;'لیست حقوق ودستمزد'!$A$1:$A$48;0);;21;);5;0);""
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..