پیدا کردن تفاوتهای دو فایل اکسل. توروخدا زود جواب بدید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sara.p

• 2016/06/01
    • 42

پیدا کردن تفاوتهای دو فایل اکسل. توروخدا زود جواب بدید

سلام
    خواهش میکنم جواب بدید. دو تا فایل جدا از هم اکسل دارم که شبیه هم هستن در واقع یکیش کپی اون یکی هست. موارد توش هم زیاده و فایل ها هم نام هستن. توی جفتشون هم ویرایش انجام دادم. حالا نمیدونم کدومشون چه چیزی داره که اونیکی نداره. میخوام تفاوتهاشون رو بدست بیارم تا فقط یک فایل داشته باشم که همش توی اون باشه. چطور میتونم تفاوتهاشون رو بدست بیارم؟ خواهش می کنم زود جواب بدید. با تشکر.
  • h.ataienejad

• 2014/06/08
    • 7
    • 44.00

سلام
    این روشی که میگم یکم دقت و حوصله میخواد .
    باید دوتا جدول و دیتا ها رو بزاری تو یه فایل اکسل و هر ستون رو با ستون مشابه خودش از منوی Coditional Formatting گزینه Duplicate Values کنی و با استفاده از فیلتر رنگی , مقدارهای نامشابه رو مشخص کنی .

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      با تابع exact هم مي توانيد کار کنيد، يک ديتابيس با طول و عرض مشابه ولي خالي از اطلاعات ايجاد کنيد و در آن با تابع ياد شده مقدار ديتابيس اول و دوم را مقايسه کنيد
      در يک خانه فرمول را نوشته و به خانه هاي اطراف درگ کنيد، هر جايي که دو تا ديتابيس مثل هم بودند جواب true و در صورت مغايرت پاسخ false دريافت خواهيد نمود.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
        • 42

نوشته اصلی توسط h.ataienejad
        سلام
        این روشی که میگم یکم دقت و حوصله میخواد .
        باید دوتا جدول و دیتا ها رو بزاری تو یه فایل اکسل و هر ستون رو با ستون مشابه خودش از منوی Coditional Formatting گزینه Duplicate Values کنی و با استفاده از فیلتر رنگی , مقدارهای نامشابه رو مشخص کنی .
        سلام ممنون ولی من متوجه نشدم.
        هر دو تا فایل تعداد خیلی زیادی ردیف و ستون و متن و عدد و داده دارن. چطوری یعنی جفتشون رو توی یک فایل بزارم؟ منظورتون توی شیتهای مختلف هست یا توی یک شیت در کنار همون کپی بشه؟ فرمولی که توی کاندیشنال فرمتینگ هست که تفاوتهارو به صورت سلول رنگی نشون میده چطوره فرمولشو مینویسید واسم به عنوان نمونه؟

نوشته اصلی توسط علي پارسا
        سلام،
        با تابع exact هم مي توانيد کار کنيد، يک ديتابيس با طول و عرض مشابه ولي خالي از اطلاعات ايجاد کنيد و در آن با تابع ياد شده مقدار ديتابيس اول و دوم را مقايسه کنيد
        در يک خانه فرمول را نوشته و به خانه هاي اطراف درگ کنيد، هر جايي که دو تا ديتابيس مثل هم بودند جواب true و در صورت مغايرت پاسخ false دريافت خواهيد نمود.
        سلام ممنون ولی من متوجه نشدم.
        چطوری با تابع exact کار کنم آیا منظورتون یک شیت جدید با سلول های مشابه ولی بدون داده هست؟ آیا دیتابیس اول و دوم باید توی همون شیت باشن یا با هم توی یک شیت دیگه باشن یا هر کدوم شیتهای جداگانه داشته باشن من گیج شدم. لطف میکنید توی یک فایل نمونه فرمولشو واسم بنویسید؟

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
          • 524
          • 94.67

سلام
          اگه عجله داشتید فایل میذاشتید و خروجی مورد نظر رو روی فایل مشخص می کردید!
          چک کنید...!
          با کیفیت نگاه کنید! :

http://www.aparat.com/v/64Hws

http://www.aparat.com/v/vRuOz
          فایل های پیوست شده
          Last edited by rahi_feri; 2016/12/25, 20:01.
          [B][SIZE=1]بخش امضاء :
          [/SIZE][/B][LEFT]
          [CODE]
          Sub Macro()
          ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
          With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
          .Name = "Webdings"
          .Color = 255
          End With
          End Sub
          [/CODE]
          [/LEFT]

کامنت

• h.ataienejad

• 2014/06/08
            • 7
            • 44.00

فایل ها رو ضمیمه کن

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

سلام،
              فرقي نمي کند که هر جدول در يک شيت جدا باشد يا هر دو در يک شيت باشند يا ....
              هر جا که باشند با استفاده از يک جدول سوم خالي و تابع exact مي شود آنها را مقايسه کرد
              فايل پيوست را ببينيد
              فایل های پیوست شده
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
                • 42

ممنون دوستان جدول بزرگی با 2200 ردیف هست که 12 ستون هست که بعضی از سلولها با هم مرج شدن و قالب سلولها مثل هم نیست همچنین به دلیل زیاد بودن داده وقتی هر دو رو بخوام در یک شیت بزارم سیستم هنگ میکنه. شرمنده که نمیتونم فایل رو بزارم چون اطلاعات مالی شرکت هست حتی در شیت جداگانه هم طبق فرمول exact باید دونه به دونه توی سلول ها فرمول نویسی کنم که خیلی زیاد میشه با ریمو دوپلیکیشن هم نمیشه به دلیل هم قالب نبودن سلول ها و هنگ کردن در یک شیت. از کمکهاتون ممنونم.

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
                  • 524
                  • 94.67

سلام
                  سیستم شما رو نمیدونم! ولی سیستم من که معمولی هم هست (کمتر از دو هسته ای که دیگه نداریم!) وقتی با 20 تا ستون و 800 هزار سطر همین عمل رو انجام میدم حدود 8 الی 10 دقیقه طول میکشه ولی به جواب میرسم!
                  شما باید اول سوال می پرسیدید که چطور داده هام رو نظم بدم!؟!
                  ستونی رو که به نظرتون کامل تره و میشه روش کار انجام داد نظم بدید و خارج کردن مرج هم چندان سخت نیست!
                  لزومی نداره حتما داده هاتون باشه فقط مشابهش رو بگذارید و اون قسمت هایی که به نظرتون نمیشه قرار داد رو دستکاری کنید!
                  [B][SIZE=1]بخش امضاء :
                  [/SIZE][/B][LEFT]
                  [CODE]
                  Sub Macro()
                  .Name = "Webdings"
                  .Color = 255
                  End With
                  End Sub
                  [/CODE]
                  [/LEFT]

کامنت

• daneshmand

• 2015/01/08
                    • 7
                    • 24.00

سلام دو تا فایل رو داخل اکسس آپلود کنین فقط کافیه یه گزارش بگیرین ا ز فیلدهای غیرتکراری
                    به همین سادگی

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
                      • 42

نوشته اصلی توسط rahi_feri
                      سلام
                      سیستم شما رو نمیدونم! ولی سیستم من که معمولی هم هست (کمتر از دو هسته ای که دیگه نداریم!) وقتی با 20 تا ستون و 800 هزار سطر همین عمل رو انجام میدم حدود 8 الی 10 دقیقه طول میکشه ولی به جواب میرسم!
                      شما باید اول سوال می پرسیدید که چطور داده هام رو نظم بدم!؟!
                      ستونی رو که به نظرتون کامل تره و میشه روش کار انجام داد نظم بدید و خارج کردن مرج هم چندان سخت نیست!
                      لزومی نداره حتما داده هاتون باشه فقط مشابهش رو بگذارید و اون قسمت هایی که به نظرتون نمیشه قرار داد رو دستکاری کنید!
                      سلام cpu من core i3 هست ولی خب هنگ میکنه با اینکار. در ضمن اگر بخوام آنمرج کنم خب قاطی میشه.

نوشته اصلی توسط daneshmand
                      سلام دو تا فایل رو داخل اکسس آپلود کنین فقط کافیه یه گزارش بگیرین ا ز فیلدهای غیرتکراری
                      به همین سادگی
                      سلام چطوری توی اکسس آپلود کنم و گزارش بگیرم بلد نیستم اکسس رو یه نمونه فایل همراه با توضیح و آموزش میزارید؟

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
                        • 524
                        • 94.67

خب به نظر تمایلی ندارید که حل بشه...
                        به هر حال موفق باشید!!!
                        [B][SIZE=1]بخش امضاء :
                        [/SIZE][/B][LEFT]
                        [CODE]
                        Sub Macro()
                        .Name = "Webdings"
                        .Color = 255
                        End With
                        End Sub
                        [/CODE]
                        [/LEFT]

کامنت

چند لحظه..