کاهش سرعت اجرای برنامه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shh
    • 2010/12/29
    • 3
    • 22.00

کاهش سرعت اجرای برنامه

با سلام من ماکروی نوشتم که می بایست از یک فایل دیگه شیت اول رو کپی بگیره در فایل حاضر و بعد روی بعضی از سطرها و ستونها و سلول ها تغییرات و محاسباتی رو انجام بده این ماکرو در زمانی که فایل دیگه ای باز نیست با سرعت خوبی اجرا میشه و حتی اگه اون فایل شامل ماکرو نباشند کمی کندتر اجرا میشه ولی هنگامی که برخی فایل ها که همزمان شامل ماکروهای دیگه ای هستد هنگ می کنه من این دستورات در ابتدا (False) و انتها (True) اضافه کردم و قبلاز کار با شیت ها و workbook انها active هم کردم که متاسفانه فرقی نرکرد لطفا کمک کنید:
    Application.Calculation = xlCalculationManual
    Application.ScreenUpdating = False
    Application.DisplayStatusBar = False
    Application.EnableEvents = False
    ActiveSheet.DisplayPageBreaks = False
    Application.DisplayAlerts = False
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط shh
    با سلام من ماکروی نوشتم که می بایست از یک فایل دیگه شیت اول رو کپی بگیره در فایل حاضر و بعد روی بعضی از سطرها و ستونها و سلول ها تغییرات و محاسباتی رو انجام بده این ماکرو در زمانی که فایل دیگه ای باز نیست با سرعت خوبی اجرا میشه و حتی اگه اون فایل شامل ماکرو نباشند کمی کندتر اجرا میشه ولی هنگامی که برخی فایل ها که همزمان شامل ماکروهای دیگه ای هستد هنگ می کنه من این دستورات در ابتدا (False) و انتها (True) اضافه کردم و قبلاز کار با شیت ها و workbook انها active هم کردم که متاسفانه فرقی نرکرد لطفا کمک کنید:
    Application.Calculation = xlCalculationManual
    Application.ScreenUpdating = False
    Application.DisplayStatusBar = False
    Application.EnableEvents = False
    ActiveSheet.DisplayPageBreaks = False
    Application.DisplayAlerts = False
    باسلام...

لطفا فایل خودتون رو قرار بدین...
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

چند لحظه..