وارد کردن داده ها از یک اکسل به اکسل دیگر بصورت هدفمند و با استفاده از vba

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • teva
    • 2016/12/25
    • 1

وارد کردن داده ها از یک اکسل به اکسل دیگر بصورت هدفمند و با استفاده از vba

سلام مهندس
    خوبی مهندس
    آقا ی سوال پیچیده دارم
    من دو تا فایل اکسل دارم 1 و 2
    حالا می خوام ی سری از اطلاعات رو از 1 به 2 ببرم ولی با vba
    روش کار می خوام اینجوری باشه
    1- با اجرای ماکرو ی پنجره ایجاد بشه که بتون تو اون مسیر فایل 1 رو مسیر دهی کنم browes
    2- بعد ی پنجره دیگه باز شه که تو اون لیست شیت های فایل 1 نشون داده بشه و بتونم یکیشون رو انتخاب کنم
    3- ی پنجره جدید باز شه
    من تو این جدول ی سری از فیلدها رو از اکسل 2 اوردم (نام سر ستونها) رو اوردم که در مقابلشون ی کادری باشه که در اون لیست سرستونهای شیت انتخابی اکسل یک بصورت ی لیست کشویی بیاد تا بتونم انتخاب کنم
    4- در نهایت با ok ستونهای انتخابی از اکسل 1 در محل موردنظر که در مرحله قبلی تعیین شده اند جایگذاری شن
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط teva
    سلام مهندس
    خوبی مهندس
    آقا ی سوال پیچیده دارم
    من دو تا فایل اکسل دارم 1 و 2
    حالا می خوام ی سری از اطلاعات رو از 1 به 2 ببرم ولی با vba
    روش کار می خوام اینجوری باشه
    1- با اجرای ماکرو ی پنجره ایجاد بشه که بتون تو اون مسیر فایل 1 رو مسیر دهی کنم browes
    2- بعد ی پنجره دیگه باز شه که تو اون لیست شیت های فایل 1 نشون داده بشه و بتونم یکیشون رو انتخاب کنم
    3- ی پنجره جدید باز شه
    من تو این جدول ی سری از فیلدها رو از اکسل 2 اوردم (نام سر ستونها) رو اوردم که در مقابلشون ی کادری باشه که در اون لیست سرستونهای شیت انتخابی اکسل یک بصورت ی لیست کشویی بیاد تا بتونم انتخاب کنم
    4- در نهایت با ok ستونهای انتخابی از اکسل 1 در محل موردنظر که در مرحله قبلی تعیین شده اند جایگذاری شن
    باسلام...

اول اینکه برای سئوالتون یک نمونه فرم قرار بدین...

دوم اینکه، خودتون تا کجا پیش رفتین...؟
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

چند لحظه..