جستجوی عدد متناظر در سطر داری شرط

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sh.icofc313

• 2016/12/25
    • 14

[حل شده] جستجوی عدد متناظر در سطر داری شرط

سلام مجدد دوستان عزیز
    بنده برای پیدا کردن کمترین مقدار یک ستون که تابع شرط هم هست نیاز به کمک شما دارم. البته راهی پیدا کردم اما هم پیچیده میشه هم جواب درست نمیده...
    ستون a1:a30 شامل یک سری اعداد. ستون b1:b30 شامل اعداد صفر تا 24 (در واقع زمان هست)
    میخوام* در سلول c1 کمترین عدد غیر صفر ستون a1:a30 نمایش داده بشه، به شرط اینکه سلول مقابلش در ستون b حتما عدد 24 باشه. در غیر اینصورت بره سراغ دومین عدد کوچک که سلول مقابلش 24 باشه و اگر نبود ادامه بده تا وقتی که شرط 24 برقرار بشه. نکته مهم: اعداد ستون a و b مرتب نیستند و ممکنه سلول خالی هم وجود داشته باشه...
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    فایل نمونه + خروجی مورد انتظار!
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      ملاحظه کنید...
      فرمول ارایه ای هست....
      فایل های پیوست شده
      Last edited by amir_ts; 2016/12/29, 15:03.
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• sh.icofc313

• 2016/12/25
        • 14

مجددا سلام
        بنده فایل رو بررسی کردم. بسیار عالی بود. ممنون از زحمات شما دوست عزیز. اما اگر دقت بفرمایید در ستون a عدد 1 کوچکترین عدد در 24 ساعت هست، اما عدد 3 بعنوان کوچکترین مقدار محاسبه شده.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

اما اگر دقت بفرمایید در ستون a عدد 1 کوچکترین عدد در 24 ساعت هست، اما عدد 3 بعنوان کوچکترین مقدار محاسبه شده.
          میخوام* در سلول c1 کمترین عدد غیر صفر ستون a1:a30 نمایش داده بشه، به شرط اینکه سلول مقابلش در ستون b حتما عدد 24 باشه. در غیر اینصورت بره سراغ دومین عدد کوچک که سلول مقابلش 24 باشه و اگر نبود ادامه بده تا وقتی که شرط 24 برقرار بشه.

مگر شرط قرار گیری عدد 24 مقابل کوچکترین عدد رو نخواسته بودید؟
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• sh.icofc313

• 2016/12/25
            • 14

دقیقا همینطوره برادر ارجمند... اما در فایل نمونه که قرار دادید، کمترین عدد 1 بوده و مقابلش هم24 هست. اما در جواب عدد 3 نمایش داده شده.

کامنت

• sh.icofc313

• 2016/12/25
              • 14

نوشته اصلی توسط rahi_feri
              سلام
              فایل نمونه + خروجی مورد انتظار!
              بروی چشم
              اینم از فایل نمونه
              فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

نوشته اصلی توسط sh.icofc313
                دقیقا همینطوره برادر ارجمند... اما در فایل نمونه که قرار دادید، کمترین عدد 1 بوده و مقابلش هم24 هست. اما در جواب عدد 3 نمایش داده شده.
                فایل اصلاح شد...
                فایل های پیوست شده
                Last edited by amir_ts; 2016/12/29, 12:40.

کامنت

• sh.icofc313

• 2016/12/25
                  • 14

ضمن عرض تشکر بخاطر زحمات شما، علتش چیه که وقتی عدد 1 رو تبدیل به صفر میکنم، مجددا محاسبات بهم میخوره؟ با اینکه شرط غیر صفر بودن وجود داره، اما باز هم عدد صفر بعنوان کوچکترین داده بر میگرده. من برای اینکه برنامه رو تست کنم چندین بار داده ها رو تغییر میدم تا مطمئن بشم درست جواب میده. اما متاسفانه بنظر میرسه برنامه دیگه سلول های بالا رو نمیخونه ....

کامنت

• sh.icofc313

• 2016/12/25
                    • 14

لطفا صبر کنید... ظاهرا اشتباه از بنده هست. هنوز در کامپیوتر*تست نکردم. با آفیس اندروید که جوابش به صورت بالا بوده...

کامنت

• sh.icofc313

• 2016/12/25
                      • 14

سلام مجدد
                      آقا دست شما درد نکنه. الان که فکر میکنم واقعا هیچی از اکسل نمیدونم. خیلی کارم راه افتاد... بنده با تابع Vlookup چنین کاری انجام دادم اما به اندازه ی یک صفحه تابع و فرمول شد، شما همون کارو به طور دقیق تر و*بسیار خلاصه انجام دادی برادر...
                      متشکرم از شما...

کامنت

چند لحظه..