نمودار داینامیک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • _yalda

• 2013/11/18
    • 46

نمودار داینامیک

سلام
    میخواستم یه نمودار داینامیک ترسیم کنم برای داده هام
    به طوری که وقتی شمارنده 1 هست ، داده های ماه اول ، وقتی شمارنده 2 هست ، داده های 2 ماه ، وقتی 3 هست ، داده های 3 ماه و ... ترسیم بشه.
    برای اینکار از ایندایرکت استفاده کردم.
    توی قسمت name manager میشه ایندایرکت رو دید. برای امتحان وقتی sum هم می زنم می بینم داره درست کار می کنه. اما برای رسم نمودار که اسم رو استفاده می کنم (اسم qqq گذاشتم) ، ارور میده. قبلا برای جدولی که یه ستون داشت کار کردم ، جواب داده . اما الان نمیشه !!
    نمونه رو پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • _yalda

• 2013/11/18
    • 46

فکر کنم بازم سوال واضح نپرسیدم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

کد PHP:
      =SUM(INDIRECT("sheet3!b2:n"&1+Sheet3!O1)) 
      با سلام
      مشکل اینجاست که با تغییر شمارنده محدوده اطلاعات زیاد و کم میشه یعنی قسمت اول فرمول b2 ثابت هست ولی قسمت دوم با شمارنده اضافه و کم میشه...
      البته با تابع offset این مشکل حل میشه حل کرد ولی مشکل بعدی ردیف اول یعنی b2 تا n2 هست که باید ثابت باشه که فقط با شمارنده اطلاعات دریافتی از ردیف ها تغییر کنه.
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• مصطفی رجبی

• 2015/05/24
        • 73
        • 47.00

نوشته اصلی توسط _yalda
        سلام
        میخواستم یه نمودار داینامیک ترسیم کنم برای داده هام
        به طوری که وقتی شمارنده 1 هست ، داده های ماه اول ، وقتی شمارنده 2 هست ، داده های 2 ماه ، وقتی 3 هست ، داده های 3 ماه و ... ترسیم بشه.
        برای اینکار از ایندایرکت استفاده کردم.
        توی قسمت name manager میشه ایندایرکت رو دید. برای امتحان وقتی sum هم می زنم می بینم داره درست کار می کنه. اما برای رسم نمودار که اسم رو استفاده می کنم (اسم qqq گذاشتم) ، ارور میده. قبلا برای جدولی که یه ستون داشت کار کردم ، جواب داده . اما الان نمیشه !!
        نمونه رو پیوست کردم
        سلام. اینم جواب سوال تون.
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..