چگونگی کپی سلول هایی با یک کاراکتر مشترک در یک شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • lejeuner

• 2015/03/21
    • 8

پرسش چگونگی کپی سلول هایی با یک کاراکتر مشترک در یک شیت

یک شیت هست با کلی سلول که من میخوام سلول هایی که آدرس ایمیل دارند رو کپی کنم . اما متاسفانه بعد از زدن Find All و پیدا کردن همشون . جوری که هایلایت میشن . نه میشه کپی یا کات کرد . نه فیلتر رو میزنم فیلترشون میکنه .
    لطغا بفرمایید چه باید کرد؟
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    اگه یه ستونه از فیلتر استفاده کنید.

اگه بیشتر از یه ستونه فایل رو بفرستید
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

• lejeuner

• 2015/03/21
      • 8

نوشته اصلی توسط rahi_feri
      سلام
      اگه یه ستونه از فیلتر استفاده کنید.

اگه بیشتر از یه ستونه فایل رو بفرستید
      سلول ها در ستون ها و سطر های مختلفی پراگنده هستند .
      من با find all کاراکتر @ رو سرچ کردم تا آدرس های ایمیل رو نشون بده اما کپی نمیشن

دو تا فایل ضمیمه شد
      فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام
        با فرمول آرایه ای زیر برای ستون a لیست میشود میتونید با تغییر آدرس ستون های دیگه رو هم لیست کنید.
        کد PHP:
        =IFERROR(INDEX($A$1:$A$1000SMALL(IF(ISNUMBER(SEARCH("@"$A$1:$A$1000));ROW($A$1:$A$1000));ROW(A1)));""
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• lejeuner

• 2015/03/21
          • 8

نوشته اصلی توسط amir_ts
          با سلام
          با فرمول آرایه ای زیر برای ستون a لیست میشود میتونید با تغییر آدرس ستون های دیگه رو هم لیست کنید.
          کد PHP:
          =iferror(index($a$1:$a$1000small(if(isnumber(search("@"$a$1:$a$1000));row($a$1:$a$1000));row(a1)));""
          سلام.
          متاسفانه من نمیدونم این فرمول رو کجا کار بگیرم. توی سلول a گذاشتم , کار نکرد . بفرمایید چطوریکی از فایل ها رو اونطوری مرتب کردید ؟ دومیشم بخوام اونطوری کنم باید چه کرد؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

از آخرین ستون خالی شروع کنید و برای ستون های پر قرار بدید. فرض کنید تا ستون F اطلاعات دارید این فرمول رو در ستون G قراربدید برای ایمیل های ستون A و به همین ترتیب ستون خالی بعدی برای ایمیل های ستون B و .....
            فقط آدرس ها رو تنظیم مثلا فرمول برای اطلاعات ستون B به این شکل میشه که باید برای بقیه ستون ها هم تنظیم کنید و کلید ctrl +shift+enter رو با هم فشار بدید و فرمول رو به پایین درگ کنید.
            کد PHP:
            =iferror(index($b$1:$b$1000small(if(isnumber(search("@"$b$1:$b$1000));row($b$1:$b$1000));row(a1)));""
            [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• lejeuner

• 2015/03/21
              • 8

نوشته اصلی توسط amir_ts
              از آخرین ستون خالی شروع کنید و برای ستون های پر قرار بدید. فرض کنید تا ستون F اطلاعات دارید این فرمول رو در ستون G قراربدید برای ایمیل های ستون A و به همین ترتیب ستون خالی بعدی برای ایمیل های ستون B و .....
              فقط آدرس ها رو تنظیم مثلا فرمول برای اطلاعات ستون B به این شکل میشه که باید برای بقیه ستون ها هم تنظیم کنید و کلید ctrl +shift+enter رو با هم فشار بدید و فرمول رو به پایین درگ کنید.
              کد PHP:
              =iferror(index($b$1:$b$1000small(if(isnumber(search("@"$b$1:$b$1000));row($b$1:$b$1000));row(a1)));""
              متاسفانه
              نتونستم در صورتی که امکانش هست حتما با هزینه لطفا فایل دوم رو هم مثل فایل اولی که اتچ کردید جداسازی کنید.م تشکر

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

بفرمایید...
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..