بنده يك بار ديگه اين سوال را پرسيدم اما يا بنده مفهوم را نرساندم يا خوب از جواب قانع نشدم ميخواستم روي يك كلمه در يك فايل كه كليك ميكنم اين لينك من را ببرد به دقيقا همان كلمه در فايل ديگري
هايپر لينك اكسل
Collapse
X
-
-
سلام دوست عزیز
در فایل مبدا رو سلول یا متنی که میخوای لینک داشته باشه کلیک راست و گزینه Hyperlink... رو انتخاب کنید در کادی که باز میشه
همانند تصویر از قسمت Link To گزینه Exsiting File or Wepage...انتخاب و سپس فایلی را که میخواهی به آن ارجاع دهید را (فایل مقصد) را انتخاب و بعد از آن بر روی دکمه Bookmark... کلیک کنید در کادر باز شده
می توانیید نام شیت هایی که در فایل مقصد وجود دارد را ببینید، شیت مورد نظر خود را انتخاب و در کادر type in the celll referance سلولی که میخواهید به آن ارجاع داده شوید را بنویسید مثلا C10 و ok و ok نمایید
حالی اگز بر روی متن لینک دار شده کلیک کنید ممکن است با پیغام امنیتی ذیل مواجهه شوید
بر روی yes کلیک کنید تا به فایل و سلول مورد نظر ارجاع داده شوید
موفق باشید[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
[/CENTER] -
ممنونم آقا رسول از راهنمايي شما اما منظورم را باز درست نگفتم انگار. ببينيد چون دو تا شيت من حاوي بسيار زيادي اسم است كه در صفحات مختلف اين شيت است بعد من ميخوام وقتي لينك ميدم بره و خودش كلمه يا كلمه هاي از فايل مبدا رو در فايل مقصد پيدا كنه و يعني احتمالا با ماكرويي چيزي بايد حل شود يعني من سلول خاصي منظورم نيست سلولي در فايل مقصد را خودش پيدا كند كه همان در فايل مبدا هستسلام دوست عزیز
در فایل مبدا رو سلول یا متنی که میخوای لینک داشته باشه کلیک راست و گزینه Hyperlink... رو انتخاب کنید در کادی که باز میشه
[ATTACH=CONFIG]13904[/ATTACH]
همانند تصویر از قسمت Link To گزینه Exsiting File or Wepage...انتخاب و سپس فایلی را که میخواهی به آن ارجاع دهید را (فایل مقصد) را انتخاب و بعد از آن بر روی دکمه Bookmark... کلیک کنید در کادر باز شده
[ATTACH=CONFIG]13905[/ATTACH]
می توانیید نام شیت هایی که در فایل مقصد وجود دارد را ببینید، شیت مورد نظر خود را انتخاب و در کادر type in the celll referance سلولی که میخواهید به آن ارجاع داده شوید را بنویسید مثلا C10 و ok و ok نمایید
حالی اگز بر روی متن لینک دار شده کلیک کنید ممکن است با پیغام امنیتی ذیل مواجهه شوید
[ATTACH=CONFIG]13906[/ATTACH]
بر روی yes کلیک کنید تا به فایل و سلول مورد نظر ارجاع داده شوید
موفق باشیدکامنت
-
فکر کنم متوجه منظورتون شدم از ماکرو ذیل میتونید استفاده کنیدممنونم آقا رسول از راهنمايي شما اما منظورم را باز درست نگفتم انگار. ببينيد چون دو تا شيت من حاوي بسيار زيادي اسم است كه در صفحات مختلف اين شيت است بعد من ميخوام وقتي لينك ميدم بره و خودش كلمه يا كلمه هاي از فايل مبدا رو در فايل مقصد پيدا كنه و يعني احتمالا با ماكرويي چيزي بايد حل شود يعني من سلول خاصي منظورم نيست سلولي در فايل مقصد را خودش پيدا كند كه همان در فايل مبدا هست
یک نمونه هم در فایل پیوست هستکد PHP:Sub Macro1()
'
' Macro1 Macro
'
'
Sheets(1).Range("D4") = ""
Dim Target As Variant
Dim i, Result As Integer
Target = Sheets(1).Range("D3")
For i = 2 To Sheets.Count Step 1
Sheets(i).Select
Set Cell = Cells.Find(What:=Target, After:=ActiveCell, LookIn:=xlFormulas, _
LookAt:=xlWhole, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, _
MatchCase:=False, SearchFormat:=False)
If Not Cell Is Nothing Then
Cell.Activate
Result = Result + 1
Exit For
End If
Next
If Result = 0 Then
Sheets(1).Select
Sheets(1).Range("D4") = "موردی پیدا نشد"
End If
End Sub
فایل های پیوست شدهLast edited by rasools13; 2017/01/26, 19:33.[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
آقا رسول ازتون ممنونم بسيار عالي بودکامنت
-
-
[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[/CENTER]کامنت
-
-
سلام ببخشيد آقا رسول من نتونستم اين كد ماكرو رو در فايل خودم اجرا كنم فايل رو براتون ارسال ميكنم بي زحمت ميخوام در شيت هفتگي جاري روي هر برنامه كه كليك ميكنم معادل آن را در شيت تشريحي داشته باشمکامنت
-
-
سلام روی شیت "هفتگی" کلیک راست کرده و روی View code کلیک کنید و کد ذیل رو در کادر Vba باز شده کپی پیست کنید
در ادامه در همان پنجره vba همانند تصویر ذیل بر روی VBA Project(FileName)i کلیک راست کرده و یک Module به پروژه اضافه کنیدکد PHP:Private Sub Worksheet_FollowHyperlink(ByVal Target1 As Hyperlink)
Macro1
End Sub
.
و کد ذیل را در محیط Module کپی نمایید
حال در شیت "هفتگی" هر کدام از برنامه ها را با استفاده از هایپرلینک به خود برنامه ها ارجاع دهید مثلا برنامه XX که در سلول C20 است رو به همان سلول C20 ارجاع دهید.کد PHP:Sub Macro1()
'
' Macro1 Macro
'
'
Dim Target As Variant
Dim i, Result As Integer
Target = ActiveCell.Text
Sheets(2).Select
Set Cell = Cells.Find(What:=Target, After:=ActiveCell, LookIn:=xlFormulas, _
LookAt:=xlWhole, SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlNext, _
MatchCase:=False, SearchFormat:=False)
If Not Cell Is Nothing Then
Cell.Activate
Else
MsgBox "موردي پيدا نشد"
End If
End Sub
تمامفایل های پیوست شده[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[/CENTER]کامنت
-
-
-
[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[/CENTER]کامنت
-
سلام آقا رسول ببخشيد امكان داره در همين فايل كه براتون فرستادم وقتي لينك ميديم فونت و قالب ها به هم نريزد؟کامنت

کامنت