اگه بخواهیم اطلاعات رو از یک ستون بگیریم ونسبت به ستون دیگه هرسلولی مقدار داشته باشیم در خروجی نمایش داده بشه.باید چه فرمولی استفاده کنیم
فیلتر کردن اطلاعات اکسل
Collapse
X
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
-
سلام
زیاد در توضیح دادن احتیاط نکنید! راحت با مثال یا شکل نشون بدید!...
دقیقا متوجه نشدم! فایلتون رو قرار بدید یا مشابه فایل رو بسازید و قرار بدید؟!![B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
کد PHP:=IF(COUNTA(E7) > 0;C7 & "-" & E7;"none")
فایل های پیوست شده[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
با کد بهتره! ولی اگه نام رو جستجو می کنید حتما مطابقت داشته باشه!
چک کنید....!
اگه نام شناورها تکرار میشه و قرار جمع ورود و خروج بدست بیاد فایل دوم رو ببینید!فایل های پیوست شدهLast edited by rahi_feri; 2017/01/27, 00:05.[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
سلام دوستان عزیز .ممنون از همکاریتون .فکر کنم منظورم رو فهمیده باشین من می خوام شناورهایی که تو خروجی وورودی مقدار دارن رو به صورت لیست در خروجی اعلام کنه.توی نمونه ایی که فرستادین اگه قسمت پیین شناوری رو کپی کنم وبهش مقدار بدم توی خروجی نشون نمیده.یعنی اگه چهار تاشناور مقدار داشته باشه فقط تو خروجی اونایی که مقدار دارن رو نشون بده.بازم شرمنده.کامنت
-
سلام دوست عزیز .اگه بشه به صورت لیست فقط شناورهایی که مقدار دارن رو نشون بده.بازم از راهنماییت ممنونم.کامنت
-
لطفا مسالتون رو همیشه کامل مطرح کنید...!
چک کنید...!فایل های پیوست شدهLast edited by rahi_feri; 2017/01/27, 19:30.[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
سلام دوستان عزیز .ممنون از همکاریتون .فکر کنم منظورم رو فهمیده باشین من می خوام شناورهایی که تو خروجی وورودی مقدار دارن رو به صورت لیست در خروجی اعلام کنه.توی نمونه ایی که فرستادین اگه قسمت پیین شناوری رو کپی کنم وبهش مقدار بدم توی خروجی نشون نمیده.یعنی اگه چهار تاشناور مقدار داشته باشه فقط تو خروجی اونایی که مقدار دارن رو نشون بده.بازم شرمنده.
با تبدیل جدول به فرمت Table با استفاده فیلترها به راحتی میتوانید به خواسته تون برسید
در مورد لیست آبشاری هم با استفاده از ماکروی ذیل می توانید آیتم های لیست آبشاری را بروز رسانی کنید و فقط شناورهایی را نمایش هید که مقدار دارند. فایل پیوست را جایگزین فایل قبلی کنید
کد PHP:Sub Macro1()
'
' Macro1 Macro
'
'
Dim wsh As Worksheet
Dim i, j, f As Integer
Dim g As Double
f = 1001
Set wsh = ActiveSheet
Range("A1000:A2000").Clear
With wsh.ListObjects("Table1")
i = .ListRows.Count
For j = 2 To i Step 1
g = Application.WorksheetFunction.CountA(.Range(j, 2), .Range(j, 5))
If g > 0 Then
Cells(f, 1) = .Range(j, 8)
f = f + 1
End If
Next
End With
End Sub
فایل های پیوست شده[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[/CENTER]کامنت
-
خیلی ممنون .عالی بود فقط اگه بشه قشم هم که لیست پایین جدوله همینطور بشه خیلی خوب میشه چون واسه لیست شناورهای قشم که پایین جدول هستش باید شناورها رو از بالا انتخاب کنم مثلا احتمال داره شیخان توی لیست بالا باشه توی لیست پایینم باشه برا همین لیست پایین رو خالی گذاشتم .چون شناور قشم بعضی وقتا استفاده میشه . خیلی زحمتتون دادم شرمنده.کامنت
-
سلام
با تبدیل جدول به فرمت Table با استفاده فیلترها به راحتی میتوانید به خواسته تون برسید
در مورد لیست آبشاری هم با استفاده از ماکروی ذیل می توانید آیتم های لیست آبشاری را بروز رسانی کنید و فقط شناورهایی را نمایش هید که مقدار دارند. فایل پیوست را جایگزین فایل قبلی کنید
کد PHP:Sub Macro1()
'
' Macro1 Macro
'
'
Dim wsh As Worksheet
Dim i, j, f As Integer
Dim g As Double
f = 1001
Set wsh = ActiveSheet
Range("A1000:A2000").Clear
With wsh.ListObjects("Table1")
i = .ListRows.Count
For j = 2 To i Step 1
g = Application.WorksheetFunction.CountA(.Range(j, 2), .Range(j, 5))
If g > 0 Then
Cells(f, 1) = .Range(j, 8)
f = f + 1
End If
Next
End With
End Sub
شرمنده .میشه لیست آبشاری نباشه.به صورت معمولی نشون بده .باتشکرکامنت
کامنت