سلام وقت بخیر. من یه مشکلی دارم سه تا ستون دارم که دوتا از ستونها براساس تاریخ شمسی است یکیش از سال فروردین 92 تا آذر 95 همه روزها است و دیگری روزهای تعطیل و یکسری دیگه از روزها را نداره بنابراین تعداد روزهاش کمتر است(تعداد ستونش کمتر است) من میخوام روزهای تکراری تو دو ستون مشخص بشه چیکار باید کنم؟ فوریه ممنون
سلام وقتتون بخیر. من یه مشکلی دارم دو ستون شامل تاریخ شمسی در اکسل دارم که میخوام
Collapse
X
-
سلام وقت بخیر. من یه مشکلی دارم سه تا ستون دارم که دوتا از ستونها براساس تاریخ شمسی است یکیش از سال فروردین 92 تا آذر 95 همه روزها است و دیگری روزهای تعطیل و یکسری دیگه از روزها را نداره بنابراین تعداد روزهاش کمتر است(تعداد ستونش کمتر است) من میخوام روزهای تکراری تو دو ستون مشخص بشه چیکار باید کنم؟ فوریه ممنون
برای سئوالتون یه فرم نمونه پیوست کنین تا دوستان بتونن بهتر و زودتر راهنماییتون کنن...[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
سلام
اگه میخواهید حذف کنید؟...! از remove duplicate استفاده کنید
می خواهید مثلا رنگیو و بلد بشه conditional استفاده کنید....
با فرمولم میشه....
نمونه بفرستید ...[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
فایل های پیوست شدهکامنت
-
-
-
سلام
چک کنید....!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
سلام . بله درسته ممنون .فقط میشه توضیح بدید که چیکار کردید چون من این کار را برای چندتا فایل دیگه باید انجام بدم و اینکه وقتی من ستون نرخ را کپی میکنم در فایل اصلی ام n/a# را نمایش میده و برای من مهم این است که براساس ستون b و c نرخهای ستون a را بدست بیارم و درفایل اصلی جایگزین کنم.کامنت
کامنت