جمع بستن یک سلول خاص در چندین فایل اکسل به همراه درج نام فایلها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alireza_a4

• 2016/10/14
    • 35

[حل شده] جمع بستن یک سلول خاص در چندین فایل اکسل به همراه درج نام فایلها

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من چندین فایل اکسل مختلف دارم که فرمت همه ثابت هست ولی مقادیر داخل و اسم فایل ها متفاوت هست.
    می خواستم ببینم از دوستان کسی می تونه کدی بنویسه که
    داخل همه محتویات یک پوشه , هرچی فایل اکسل هست رو باز کنه و توی شیت مثلا Seet01 مقدار خونه C5 رو جمع بزنه ؟
    اگه بتونه یه گزارش جدا هم بده که شامل اسم فایل و مقدار خونه C5 هم باشه که دیگه عالیه.
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

سلام
    نیازی به نوشتن کد خاصی نیست درست همانند موقعی که در یک شیت مقادیر یک سلول رو به سلول دیگر مرتبط میکنید انجام میشود
    مثلا فرض کنید دارای چهار فایل به نام های A.xlsx و B1.xlsx و B2.xlsx و B3.xlsx هستید و میخواهید مجموع مقادیر خاصی از سلول ها در فایل های B1.xlsx و B2.xlsx و B3.xlsx در فایل A.xlsx نشان داده شود. هر 4 فایل را باز کنید و در سلول C1 از فایل A.xlsx عبارت Sum= سپس سلول های مورد نظر در فایل های دیگر را انتخاب کنید. مسیر فایل ها و نام شیت ها به طور خودکار اعمال میشود.

با هر بار بازکردن فایل A در صورت تغییر در فایل های دیگر مقدار سلول C1 برروزرسانی میشود
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• alireza_a4

• 2016/10/14
      • 35

چون تعداد فایل ها خیلی زیاد هست ( بیش از هفتصد فایل که روزانه تعداد شون بیشتر هم می شه ) ساخت همچین فایلی دردسر داره و همین طور ممکنه یکی از فایل ها فراموش بشه
      برای همین مزاحم دوستان شدم.

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        سوالتون با کدنویسی حل میشه
        سوالتون انتقال داده شد
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]