تعریف محدوده ثابت در پرینت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ظهور 313

• 2017/01/20
    • 244

[حل شده] تعریف محدوده ثابت در پرینت

با سلام خدمت اساتید و دوستان
    میخواستم ببینم میشه توی اكسل یه محدوده ثابت برای پرینت تعریف كنیم، به صورتی كه هربار، تنها با زدم یك دكمه، محدوده مورد نظر ما پرینت گرفته بشه؟
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

نوشته اصلی توسط ظهور 313
    با سلام خدمت اساتید و دوستان
    میخواستم ببینم میشه توی اكسل یه محدوده ثابت برای پرینت تعریف كنیم، به صورتی كه هربار، تنها با زدم یك دكمه، محدوده مورد نظر ما پرینت گرفته بشه؟
    سلام بله میشه با کد ذیل:
    کد PHP:
    Sub PrintCells()

Range("A3:F12").PrintOut
    End Sub 
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• ظهور 313

• 2017/01/20
      • 244

ممنونم آقا رسول، اما من چند محدوده برای پرینت دارم، می*خوام ببینم میشه برای هر كدوم یه كلید جداگانه درنظر گرفت؟

کامنت

• Javid Mokhtari
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
        • 1212
        • 73.00

نوشته اصلی توسط ظهور 313
        ممنونم آقا رسول، اما من چند محدوده برای پرینت دارم، می*خوام ببینم میشه برای هر كدوم یه كلید جداگانه درنظر گرفت؟
        با سلام...

خب شما میتونین چندتا کلید ایجاد کنید و کدی که دوست عزیزمون نوشتن رو به اونا اختصاص بدین.فقط کافیه محدوده هارو برای هر کلید تغییر بدین.
        [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
        بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
        [/FONT][/SIZE]
        [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
        [/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]
        [/FONT]

کامنت

• ظهور 313

• 2017/01/20
          • 244

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
          با سلام...

خب شما میتونین چندتا کلید ایجاد کنید و کدی که دوست عزیزمون نوشتن رو به اونا اختصاص بدین.فقط کافیه محدوده هارو برای هر کلید تغییر بدین.
          بله ممنون از لطف دوستان

کامنت

چند لحظه..