فراخوانی به صورت کد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mostafa_s

• 2015/02/23
    • 119

فراخوانی به صورت کد

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:

ممنون میشم از اساتید کسی این فایل من رو که توضیحاتش رو داخل ان دادم حل کند و یا اینکه اصلا شدنی هست این کار
    فایل های پیوست شده
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط mostafa_s
    با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:

ممنون میشم از اساتید کسی این فایل من رو که توضیحاتش رو داخل ان دادم حل کند و یا اینکه اصلا شدنی هست این کار
    با سلام.

به دو روش حل شده.بقیه ش رو هم خودتان درست کنید
    فایل های پیوست شده
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• mostafa_s

• 2015/02/23
      • 119

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
      با سلام.

به دو روش حل شده.بقیه ش رو هم خودتان درست کنید
      ممنونم ازتون اما چرا روز و تاریخ رو واسه بقیه نمیزنه توجه کنید یه t12روز سه شنبه 95/10/4

کامنت

• rahi_feri

• 2014/08/08
        • 524
        • 94.67

سلام
        بله فایل رو دیدم!...
        روش همینه که جناب jansiz hayat ولی به خاطر عدم یونیک بودن کد ها و merge بودن این اتفاق میفته!...و بارها هم خود من حداقل اعلام کردم که به این صورت جدول نسازید حداقل برای مواردی که گزارشی در کار نیست و فقط ورود داده و خروجیه!
        سطری داده وارد کنید و با استفاده از ترکیب کد و تاریخ، کدی یونیک بسازید...! در وهله اول عملکرد درست و سریع تر رو مد نظر قرار بدید و چندان نگران زیبایی کار نباشید! زیبایی در گزارش ها مهم تره!

اگه می خواهید مثلا رکورد های مربوط به کد t12 رو لیست کنید اون قضیش فرق میکنه! و بهتره که ظاهر جدول عوض بشه و کد ها در یک سلول وارد بشه!
        [B][SIZE=1]بخش امضاء :
        [/SIZE][/B][LEFT]
        [CODE]
        Sub Macro()
        ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
        With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
        .Name = "Webdings"
        .Color = 255
        End With
        End Sub
        [/CODE]
        [/LEFT]

کامنت

• mostafa_s

• 2015/02/23
          • 119

نوشته اصلی توسط rahi_feri
          سلام
          بله فایل رو دیدم!...
          روش همینه که جناب jansiz hayat ولی به خاطر عدم یونیک بودن کد ها و merge بودن این اتفاق میفته!...و بارها هم خود من حداقل اعلام کردم که به این صورت جدول نسازید حداقل برای مواردی که گزارشی در کار نیست و فقط ورود داده و خروجیه!
          سطری داده وارد کنید و با استفاده از ترکیب کد و تاریخ، کدی یونیک بسازید...! در وهله اول عملکرد درست و سریع تر رو مد نظر قرار بدید و چندان نگران زیبایی کار نباشید! زیبایی در گزارش ها مهم تره!

اگه می خواهید مثلا رکورد های مربوط به کد t12 رو لیست کنید اون قضیش فرق میکنه! و بهتره که ظاهر جدول عوض بشه و کد ها در یک سلول وارد بشه!
          سلام ممنونم از راهنماییاتون

کامنت

چند لحظه..