یک مشکلی که در اکسل دارم برای خیلی از برنامه ها بدین صورت است که چند شیت داری و محاسباتی رو انجام دادی مثلا: با شرط تاریخ که اگه تاریخ شیت 1 با تاریخ شیت 2 برابر بود مثلا یک جمع و یا یک نمایش رو نشون بده تا اینجا همه چیز درست است ولی به محض اینکه به روز بعد میره هم اون سطر ستون ایراد پیدا میکنه و هم سطر و ستون جدید چه راهکاری برای تابت شدن این فرمول رو اساتید پیشنهاد میفرمایند .(یکی از تاریخها بروز است)
ثابت بودن فرمول در یک سطر و ستون با شرط تاریخ
Collapse
X
-
ثابت بودن فرمول در یک سطر و ستون با شرط تاریخ
سلام خدمت اساتید
یک مشکلی که در اکسل دارم برای خیلی از برنامه ها بدین صورت است که چند شیت داری و محاسباتی رو انجام دادی مثلا: با شرط تاریخ که اگه تاریخ شیت 1 با تاریخ شیت 2 برابر بود مثلا یک جمع و یا یک نمایش رو نشون بده تا اینجا همه چیز درست است ولی به محض اینکه به روز بعد میره هم اون سطر ستون ایراد پیدا میکنه و هم سطر و ستون جدید چه راهکاری برای تابت شدن این فرمول رو اساتید پیشنهاد میفرمایند .(یکی از تاریخها بروز است)برچسب ها: هیچکدام -
این نمونه فایل متاسفانه با ماکرو آپلود نشد همینطوری ارسال کردمفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
اگه سوال برنامه نویسی هستش در بخش برنامه نویسی مطرح کنید اگه برای پاسخ به سوال بودن ماکرو لازمه فایل های xlsm رو به صورت زیپ (Zip) و فشرده ارسال کنید[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
-
ایراد اصلی کار در تابع J_TODAY هستش که مثل "تابع تاریخ روز" در اکسل، تاریخ روز رو میده ولی وقتی میبندید و فرداش باز می کنید آپدیت میشه (همونطور که خودتون گفتید)...!
یه روشش این میشه که ضمیمه کردم...
در بخش برنامه نویسی اگه مطرح کنید بهتون گزینه های بیشتر و بهتری پیشنهاد میشه!
با سپاس
کد:Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean) On Error GoTo errhandler todaydate = Sheet14.Range("c9") Set c = Sheet3.Range("f:f").Find(todaydate, LookIn:=xlValues, MatchCase:=True) c.Offset(, 3).Resize(, 2).Copy c.Offset(, 3).Resize(, 2).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues Application.CutCopyMode = False If Me.Saved = False Then Me.Save errhandler: Exit Sub End Subفایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت

کامنت