کامل کردن اطلاعات یک ستون با وارد کردن اطلاعات به یک سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • pelisuru

• 2012/12/31
    • 19
    • 45.00

[حل شده] کامل کردن اطلاعات یک ستون با وارد کردن اطلاعات به یک سلول

باسلام و خسته نباید.
    چطور می شه اگه بعضی اطلاعات یکسان باشه و بخوام تو تمام سلول های یک ستون تکرارش کنم رو انجام بدم.
    مثلا تو سلول پاداش این ماه همه 2000000 میگیرن برای همین تو سلول h3 تایپ کنم 2000000 و تو تمام ستون مربوطه تکرار بشه
    با این حال اگه بخوام دستی هم وارد کنم مشکلی نباشه
    خیلی ممنون
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    وقتي يک سلول را انتخاي مي کنيد يک مربع کوچک تو پر در گوشه پايين آن ديده مي شود، آن را با موس گرفته و به سمت پايين بکشيد، اطلاعات آن خانه در همه خانه هاي پايين تا آنجا که موس را بکشيد تکرار مي گردد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• pelisuru

• 2012/12/31
      • 19
      • 45.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
      سلام،
      وقتي يک سلول را انتخاي مي کنيد يک مربع کوچک تو پر در گوشه پايين آن ديده مي شود، آن را با موس گرفته و به سمت پايين بکشيد، اطلاعات آن خانه در همه خانه هاي پايين تا آنجا که موس را بکشيد تکرار مي گردد.
      ممنون از جوابتون
      ولی میخوام راهی باشه که خودکار وقتی تو سلول مورد نظر تایپ بشه ستون مربوطه تکمیل بشه.
      ممنون

کامنت

• pelisuru

• 2012/12/31
        • 19
        • 45.00

سلام
        یه راهی رو از طریق ماکرو برای حل این مشکل پیدا کردم ولی نمیدونم اصولش هم همینه یا اینکه کار دیگه ای باید انجام میدادم.
        با تشکر
        فایل های پیوست شده

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
          • 360
          • 80.00

سلام نیازی به ماکرو نداره.. کافیه جدول رو به فرمت Table در بیارین حالا برای مثال در سطر اول بعد از نوشتن میزان پاداش آن سلول رو انتخاب و برروی مربع کوچیک توپر در گوشه پایین دوبارکلیک (دابل کلیک) کنید...با اینکار تا آخرین سطر جدول در ستون پاداش این مقدار کپی می شود
          [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
          [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

کامنت

• pelisuru

• 2012/12/31
            • 19
            • 45.00

نوشته اصلی توسط rasools13
            سلام نیازی به ماکرو نداره.. کافیه جدول رو به فرمت Table در بیارین حالا برای مثال در سطر اول بعد از نوشتن میزان پاداش آن سلول رو انتخاب و برروی مربع کوچیک توپر در گوشه پایین دوبارکلیک (دابل کلیک) کنید...با اینکار تا آخرین سطر جدول در ستون پاداش این مقدار کپی می شود
            ممنون
            در صورتیکه بین سلول مقداردهی و سلول های مورد نظر فاصله وجود نداشته باشه میشه ولی وقتی بین این دوتا مورد چندتا ردیف دیگه هم هست جواب نمیده. واینکه اگه مثلا در سلول ردیف 100 و چند مورد دیگه اطلاعات رو وارد کردین تا همون سلول رو بیشتر کامل نمیکنه.

کامنت

چند لحظه..