سلام
من نام کارمندان را در ستون "A" تحت عنوان cboName و شماره کارمندی انها را در ستون "B" در sheet1 دارم. حالا میخوام وقتی در فرم اسم کارمندی رو از cboName انتخاب کردم شماره کارمندی اون شخص در txtEmployeeNumber نمایش داده شود
کد زیر رو تو Userform module قرار دادم ولی خطای Combile error "Object not defined " میده .
بعضی میگن کد ایرادی نداره، بعضی میگن txtEemployeeNumber.value اشتباهه و باید txtEmployeeNumber.Text بشه اما هیچکدوم جواب نداد.
من فایل رو پیوست میکنم و امیدوارم دوستان بررسی و راهنمایی کنند.
سپاس
من نام کارمندان را در ستون "A" تحت عنوان cboName و شماره کارمندی انها را در ستون "B" در sheet1 دارم. حالا میخوام وقتی در فرم اسم کارمندی رو از cboName انتخاب کردم شماره کارمندی اون شخص در txtEmployeeNumber نمایش داده شود
کد زیر رو تو Userform module قرار دادم ولی خطای Combile error "Object not defined " میده .
کد:
Option Explicit Private Sub cboName_Change() txtEmployeeNumber.Value = Worksheets("Sheet2").Cells(cboName.ListIndex + 2, 2) End Sub Private Sub UserForm_Initialize() Dim LastRow As Long cboName.Clear With Worksheets("Sheet4") '<--replace "Sheet4" with the sheet you have your employees data LastRow = .Cells(.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row cboNames.List = Application.Transpose(.Range("A2:A" & LastRow).Value) End With End Sub
کد:
txtEmployeeNumber.Value = Worksheets("Sheet4").Cells([COLOR=#B22222][B]cboName[/B][/COLOR].ListIndex + 2, 2)
بعضی میگن کد ایرادی نداره، بعضی میگن txtEemployeeNumber.value اشتباهه و باید txtEmployeeNumber.Text بشه اما هیچکدوم جواب نداد.
من فایل رو پیوست میکنم و امیدوارم دوستان بررسی و راهنمایی کنند.
سپاس
کامنت