ایجاد پروژه برای تازه کار ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
    شما برای ذخیره فاکتورتون حتما باید یک شیت برای خرید و یک شیت برای فروش درست کنید.بعد همه اطلاعات فاکتور رو تو شیت خرید یا فروش همراه با "شماره فاکتور" ذخیره کنید.بعد یک شیت هم برای سربرگ فاکتور درست کنین و اطلاعاتی اعم از شماره فاکتور،نام مشتری،تخفیف کلی فاکتور و توضیحات فاکتور رو اونجا ثبت کنید
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
      • 360
      • 80.00

نوشته اصلی توسط ne&in
      با سلام
      تشکر از فرم خوبی که ارائه دادین بنده دارم سعی میکنم که همچین چیزی رو درست کنم تا درک کنم فرمول ها چیکار میکنن...

سلام
      یعنی چطوری اینی که میگین؟

من سعی دارم مثل دوستمون درست کنم فاکتور رو فعلا البته با کمک دیگر اساتید با اضافه و حذف کردن شیت ها و اطلاعات مناسب...
      برای کد نویسی در قسمت ردیف فاکتور با این کد

کد:
      =tblfactor_RowNum([@[کد کالا]])
      ارور میده و انگار نمیشناسه ....شایدم درست درک نکردم کار فرمول رو و اشتباه نوشتم...
      سلام
      این tblfactor_RowNum جز توابع اکسل نیست که بخواهین استفاده کنید و خودم این تابع را تعریف کردم قسمت کد ها رو نگاه کنید متوجه می شوید توابع دیگری م تعریف شدند
      همانند تابع ذیل
      کد PHP:
      Public Function tblFactor_RowNum(r1 As Range'Set Row Number
          Dim sheet As Worksheet
          Dim table As ListObject
          Set sheet = Application.ActiveWorkbook.Worksheets("Factor")
          Set table = sheet.ListObjects.Item("tblFactor")
          tblFactor_RowNum = r1.Row - table.DataBodyRange.Row + 1
      End Function 
      [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
      [/CENTER]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
        • 85

نوشته اصلی توسط rasools13
        سلام
        این tblfactor_RowNum جز توابع اکسل نیست که بخواهین استفاده کنید و خودم این تابع را تعریف کردم قسمت کد ها رو نگاه کنید متوجه می شوید توابع دیگری م تعریف شدند
        همانند تابع ذیل
        کد PHP:
        Public Function tblFactor_RowNum(r1 As Range'Set Row Number
            Dim sheet As Worksheet
            Dim table As ListObject
            Set sheet = Application.ActiveWorkbook.Worksheets("Factor")
            Set table = sheet.ListObjects.Item("tblFactor")
            tblFactor_RowNum = r1.Row - table.DataBodyRange.Row + 1
        End Function 
        حالا همین کارو بخوایم با توابع اکسل انجام بدیم تابعی نیست اینکارو کنه؟
        [CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
        سرعت همیشه دلیل خوبی برای موفقیت نیست[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
          • 360
          • 80.00

نوشته اصلی توسط ne&in
          حالا همین کارو بخوایم با توابع اکسل انجام بدیم تابعی نیست اینکارو کنه؟
          با استفاده از تابع row که شماره ردیف رو نشون میده میشه انجام داد ولی این زیاد مناسب نیست و برای کارهای بعدی مشکل به وجود میاره
          [/CENTER]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
            • 85

منظورم تابعی هست که با نوشتن کد کالا نام کالا و مدل و قیمتش بیاد عین چیزی که نوشتین ...فرمولش چی هست؟ و به سلولهای نام کالا و مدل کالا و قیمت کالا هم با توجه به فرمول کد کالا باید فرمول بدیم؟
            [CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
            [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
              • 360
              • 80.00

نوشته اصلی توسط ne&in
              منظورم تابعی هست که با نوشتن کد کالا نام کالا و مدل و قیمتش بیاد عین چیزی که نوشتین ...فرمولش چی هست؟ و به سلولهای نام کالا و مدل کالا و قیمت کالا هم با توجه به فرمول کد کالا باید فرمول بدیم؟
              برای اون از خود توابع اکسل استفاده شده یعنی تابع VLOOKUP که دارای آرگومان های ذیل است
              کد PHP:
              =VLOOKUP(lookup_value;table_array;col_index_num;range_lookup
              مقدار lookup_value همان مقدار سلول کد کالا
              مقدار table_array همان جدول مشخصات محصول
              مقدار col_index_num شماره ستونی که قرار است نتیجه از ان استخراج شود مثلا برای نام کالا ستون 2 و مدل کالا ستون 3

نکته1: اگر چیدمان شیت از راست به چپ باشد اولین ستون در جدول راست ترین ستون است و اگر چیدمان شیت چپ به راست باشد اولین ستون جدول چپ ترین ستون است.
              نکته 2:ستونی که مقدار lookup_value در آن بررسی می شود همیشه اولین ستون در جدول یا محدوده انتخابی است
              [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
                • 360
                • 80.00

با سلام خدمت دوستان گرامی
                به فاکتور مورد بررسی علاوه بر نظرات دوستان بخش های دیگری هم اضافه کردم
                لطفا بررسی کرده و مشکلات کار و نظرات خودتون رو مطرح بفرمایید
                [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                  • 1212
                  • 73.00

با سلام خدمت دوستان گرامی
                  به فاکتور مورد بررسی علاوه بر نظرات دوستان بخش های دیگری هم اضافه کردم
                  لطفا بررسی کرده و مشکلات کار و نظرات خودتون رو مطرح بفرمایید

دوست خوبم کارتون خوبه.بخصوص کدنویسی تون.ولی دو نکته رو باید یادآوری کنم اول اینکه در ذخیره داده ها به عنوان پایگاه داده، سعی کنید زیاد به ظاهر جدول اهمیت ندین و تا میتونید از قالبندی استفاده نکنید تا حجم فایلتون کم باشه چون اون شیت ها فقط نقش ذخیره داده هارو دارن و نیازی به زیباسازی نیست.

دوم اینکه فاکتور هارو به نظرم اونجوری ذخیره کردن اشتباه هستش.چون هم حجم فایل میره بالا هم در ثبت و گزارش گیری داده نیاز به کدنویسی زیادی داره.

شما به جای اینکه کل قالب بندی فاکتور رو ذخیره کنید، کل اطلاعات فاکتور رو بصورت ردیفی و با قید شماره فاکتور در یک شیت ذخیره کنید و یک شیت هم برای بازخوانی فاکتور ایجاد کنید تا شخص با وارد کردن شماره فاکتور بتونه کل اطلاعات اون فاکتور رو مشاهده کنه
                  Last edited by Javid Mokhtari; 2017/02/27, 21:21.
                  [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
                  بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
                  [/FONT][/SIZE]
                  [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                  [/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]
                  [/FONT]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
                    • 360
                    • 80.00

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                    با سلام...

دوست خوبم کارتون خوبه.بخصوص کدنویسی تون.ولی دو نکته رو باید یادآوری کنم اول اینکه در ذخیره داده ها به عنوان پایگاه داده، سعی کنید زیاد به ظاهر جدول اهمیت ندین و تا میتونید از قالبندی استفاده نکنید تا حجم فایلتون کم باشه چون اون شیت ها فقط نقش ذخیره داده هارو دارن و نیازی به زیباسازی نیست.

دوم اینکه فاکتور هارو به نظرم اونجوری ذخیره کردن اشتباه هستش.چون هم حجم فایل میره بالا هم در ثبت و گزارش گیری داده نیاز به کدنویسی زیادی داره.

شما به جای اینکه کل قالب بندی فاکتور رو ذخیره کنید، کل اطلاعات فاکتور رو بصورت ردیفی و با قید شماره فاکتور در یک شیت ذخیره کنید و یک شیت هم برای بازخوانی فاکتور ایجاد کنید تا شخص با وارد کردن شماره فاکتور بتونه کل اطلاعات اون فاکتور رو مشاهده کنه
                    ممنون از وقتی که گذاشتین.. نظرات رو اعمال میکنم
                    [/CENTER]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
                      • 360
                      • 80.00

با سلام دوباره
                      نحوه بایگانی فاکتور ها و فراخوانی آنها را اصلاح کردم و همچنین امکان چاپ فاکتور رو هم اضافه کردم
                      لفا بررسی کنید و نظراتتون رو بفرمایید
                      ...
                      مورد بعدی که باید بررسی شود فکر کنم کسر و اضافه کردن محصول به انبار بعد از ثب فاکتور باشه.. در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
                      فایل های پیوست شده
                      [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                        • 2011/10/19
                        • 4377
                        • 70.00

درود
                        دوستان نکات خوبی اشاره کردن پیشنهاد خوبیه، اما نکته ای که هست حیطه کار، تخصص و نیاز افراد با هم متفاوته و سخته پروژه ای تعریف کرد که عمومیت داشته باشه
                        [CENTER]
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
                          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                          • 1212
                          • 73.00

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
                          درود
                          دوستان نکات خوبی اشاره کردن پیشنهاد خوبیه، اما نکته ای که هست حیطه کار، تخصص و نیاز افراد با هم متفاوته و سخته پروژه ای تعریف کرد که عمومیت داشته باشه
                          سلام مهدی جان....

چه عجب برااااادر...!!!!

حرف شما کاملا صحیح و غیرقابل انکار می باشد.برای همین گفتیم روی فاکتور کار کنیم که تو هر حیطه و شغلی کاربرد داره و به نظر من تنها پل ارتباطی هست که بیشترین ارتباط با هرگونه صنفی را دارد.بقیه ش رو هم خود شخص باید با نیازش تطبیق دهد.
                          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
                          [/FONT][/SIZE]
                          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                          [/B][/FONT][/SIZE]
                          [/CENTER]
                          [/INDENT]
                          [/FONT]

کامنت

• Javid Mokhtari
                            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                            • 1212
                            • 73.00

با سلام دوباره
                            نحوه بایگانی فاکتور ها و فراخوانی آنها را اصلاح کردم و همچنین امکان چاپ فاکتور رو هم اضافه کردم
                            لفا بررسی کنید و نظراتتون رو بفرمایید
                            ...
                            مورد بعدی که باید بررسی شود فکر کنم کسر و اضافه کردن محصول به انبار بعد از ثب فاکتور باشه.. در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
                            برای بدست آوردن موجودی انبار با چشم پوشی از ضایعات و امانی ها ، شما باید موجودی اولیه رو با مقدار خرید جمع و از تعداد فروش اون محصول کم کنید.اما با نوع داده بندی که شما دارین کار رو یکم مشکل کرده یعنی شما ابتدا باید در جدول "مشخصات کلی فاکتور" ، خرید یا فروش بودن شماره فاکتورتون رو مشخص سپس تعداد محصول رو از جدول "جزئیات محصول" خارج و در فرمول بالایی جایگذاری کنید.

توصیه من:

- در شیت محصولات یک ستون هم برای "موجودی اولیه" ایجاد کنید.

- داده های دو جدول "مشخصات کلی فاکتور" و "جزئیات محصول" رو باهم ادغام و یکی کنید تا عمل جست و جو راحت تر باشد.

شرکت در دوره:
                            [/FONT][/SIZE]
                            [/B][/FONT][/SIZE]
                            [/CENTER]
                            [/INDENT]
                            [/FONT]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
                              • 85

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
                              درود
                              با سلام و احترام
                              بنده هماین موضوع رو کاملا قبول دارم ولی ما درس پایگاه داده و مهندسی نرم افزار 1 و 2 دانشگاه یاد گرفتیم که برای طراحی سامانه باید به قول استادمون نخود هر آشی بشیم و گوش به فرمان کارفرمایی باشیم که نیازهایی داره با نرم افزارش برطرف بشه و مهم نیست که ما بدونم اون شغل چی هست و در حین تولید نرم افزار و حرفهای کارفرما ورودی ها و خروجی ها و روال کار و خواسته ها و ... سوال کنیم و چیزی که میخواد رو براش طراحی کنیم ...
                              برای همین موضوع دیدم اتفاقا اینجا شغل ها یکی نیست و همه ی عزیزان در کارشون استاد هستن با تعریف پروژه های متفاوت سایت هم داراری پروژه های متفاوت میشه برای یادگیری تازه کارها و کدهایی که مورد نیاز هست تبادل میشه و خیلی عالی میشه ....

وگرنه بنده هم حرفتون رو قبول دارم...
                              [/CENTER]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
                                • 85

پرسش: ایجاد فاکتور آماده (فوری)

با سلام و احترام
                                این رو برای این بنده خدا انجام بدم ...دوستان کمک کنن و اشتباهاتم رو بگیرن و جایی خیلی گیر کردم در فرمول نویسی کمک بدین؟
                                هم به اون بنده خدا کمک شده هم من چیزی یاد گرفتم
                                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..