سلام
کاربردی ابزارهای هوش تجاری (از جمله اکسل) در SQL Server
تعریف هوش تجاری
عوامل و تغییرات سریع در محیط عملیات شرکت ها و سازمان ها، آنها را به سوی پشتیبانی رایانه ای از عملیاتشان سوق می دهد. بدین معنی که فشارهای خارج از شرکت ها منجر به ایجاد رویکرد پاسخ در سازمان ها می شود که با توجه به سرعت محیط، این پاسخ ها باید با سرعت همراه باشد؛ چرا که محیط بسیار رقابتی است و لذا برای دستیابی به پاسخ های سریع، لازم است سامانه های رایانه ای به کمک شرکت ها بیایند. سامانه های رایانه ای می توانند فرآیند پاسخ را تسهیل و تسریع نمایند.
ایجاد پروژه برای تازه کار ها
Collapse
X
-
با سلام و احترام
ممنونم از فایل خوبتون برای یادگیری نکات خوبی توش بود هم اکسل هم vbaLeave a comment:
-
سلام
گفتم یه نمونه فاکتور از خودم بزارم که خیلی وقت پیش طراحی کرده بودم ، برای درک بهتر قسمتهای مختلف به قسمت help داخل فایل اکسل مراجعه کنید .
کدهاشم قفل نمیکنم که اگه خواستید ببینید ، فکر کنم نمونه خوبی باشه .فایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
پرسش: ایجاد فاکتور آماده (فوری)
با سلام و احترام
این رو برای این بنده خدا انجام بدم ...دوستان کمک کنن و اشتباهاتم رو بگیرن و جایی خیلی گیر کردم در فرمول نویسی کمک بدین؟
هم به اون بنده خدا کمک شده هم من چیزی یاد گرفتمLeave a comment:
-
با سلام و احترام
بنده هماین موضوع رو کاملا قبول دارم ولی ما درس پایگاه داده و مهندسی نرم افزار 1 و 2 دانشگاه یاد گرفتیم که برای طراحی سامانه باید به قول استادمون نخود هر آشی بشیم و گوش به فرمان کارفرمایی باشیم که نیازهایی داره با نرم افزارش برطرف بشه و مهم نیست که ما بدونم اون شغل چی هست و در حین تولید نرم افزار و حرفهای کارفرما ورودی ها و خروجی ها و روال کار و خواسته ها و ... سوال کنیم و چیزی که میخواد رو براش طراحی کنیم ...
برای همین موضوع دیدم اتفاقا اینجا شغل ها یکی نیست و همه ی عزیزان در کارشون استاد هستن با تعریف پروژه های متفاوت سایت هم داراری پروژه های متفاوت میشه برای یادگیری تازه کارها و کدهایی که مورد نیاز هست تبادل میشه و خیلی عالی میشه ....
وگرنه بنده هم حرفتون رو قبول دارم...Leave a comment:
-
برای بدست آوردن موجودی انبار با چشم پوشی از ضایعات و امانی ها ، شما باید موجودی اولیه رو با مقدار خرید جمع و از تعداد فروش اون محصول کم کنید.اما با نوع داده بندی که شما دارین کار رو یکم مشکل کرده یعنی شما ابتدا باید در جدول "مشخصات کلی فاکتور" ، خرید یا فروش بودن شماره فاکتورتون رو مشخص سپس تعداد محصول رو از جدول "جزئیات محصول" خارج و در فرمول بالایی جایگذاری کنید.با سلام دوباره
نحوه بایگانی فاکتور ها و فراخوانی آنها را اصلاح کردم و همچنین امکان چاپ فاکتور رو هم اضافه کردم
لفا بررسی کنید و نظراتتون رو بفرمایید
...
مورد بعدی که باید بررسی شود فکر کنم کسر و اضافه کردن محصول به انبار بعد از ثب فاکتور باشه.. در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
توصیه من:
- در شیت محصولات یک ستون هم برای "موجودی اولیه" ایجاد کنید.
- داده های دو جدول "مشخصات کلی فاکتور" و "جزئیات محصول" رو باهم ادغام و یکی کنید تا عمل جست و جو راحت تر باشد.Leave a comment:
-
سلام مهدی جان....
چه عجب برااااادر...!!!!
حرف شما کاملا صحیح و غیرقابل انکار می باشد.برای همین گفتیم روی فاکتور کار کنیم که تو هر حیطه و شغلی کاربرد داره و به نظر من تنها پل ارتباطی هست که بیشترین ارتباط با هرگونه صنفی را دارد.بقیه ش رو هم خود شخص باید با نیازش تطبیق دهد.Leave a comment:
-
درود
دوستان نکات خوبی اشاره کردن پیشنهاد خوبیه، اما نکته ای که هست حیطه کار، تخصص و نیاز افراد با هم متفاوته و سخته پروژه ای تعریف کرد که عمومیت داشته باشه
Leave a comment:
-
با سلام دوباره
نحوه بایگانی فاکتور ها و فراخوانی آنها را اصلاح کردم و همچنین امکان چاپ فاکتور رو هم اضافه کردم
لفا بررسی کنید و نظراتتون رو بفرمایید
...
مورد بعدی که باید بررسی شود فکر کنم کسر و اضافه کردن محصول به انبار بعد از ثب فاکتور باشه.. در این مورد راهنمایی کنید ممنون میشمفایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
ممنون از وقتی که گذاشتین.. نظرات رو اعمال میکنمبا سلام...
دوست خوبم کارتون خوبه.بخصوص کدنویسی تون.ولی دو نکته رو باید یادآوری کنم اول اینکه در ذخیره داده ها به عنوان پایگاه داده، سعی کنید زیاد به ظاهر جدول اهمیت ندین و تا میتونید از قالبندی استفاده نکنید تا حجم فایلتون کم باشه چون اون شیت ها فقط نقش ذخیره داده هارو دارن و نیازی به زیباسازی نیست.
دوم اینکه فاکتور هارو به نظرم اونجوری ذخیره کردن اشتباه هستش.چون هم حجم فایل میره بالا هم در ثبت و گزارش گیری داده نیاز به کدنویسی زیادی داره.
شما به جای اینکه کل قالب بندی فاکتور رو ذخیره کنید، کل اطلاعات فاکتور رو بصورت ردیفی و با قید شماره فاکتور در یک شیت ذخیره کنید و یک شیت هم برای بازخوانی فاکتور ایجاد کنید تا شخص با وارد کردن شماره فاکتور بتونه کل اطلاعات اون فاکتور رو مشاهده کنهLeave a comment:
-
با سلام...
دوست خوبم کارتون خوبه.بخصوص کدنویسی تون.ولی دو نکته رو باید یادآوری کنم اول اینکه در ذخیره داده ها به عنوان پایگاه داده، سعی کنید زیاد به ظاهر جدول اهمیت ندین و تا میتونید از قالبندی استفاده نکنید تا حجم فایلتون کم باشه چون اون شیت ها فقط نقش ذخیره داده هارو دارن و نیازی به زیباسازی نیست.
دوم اینکه فاکتور هارو به نظرم اونجوری ذخیره کردن اشتباه هستش.چون هم حجم فایل میره بالا هم در ثبت و گزارش گیری داده نیاز به کدنویسی زیادی داره.
شما به جای اینکه کل قالب بندی فاکتور رو ذخیره کنید، کل اطلاعات فاکتور رو بصورت ردیفی و با قید شماره فاکتور در یک شیت ذخیره کنید و یک شیت هم برای بازخوانی فاکتور ایجاد کنید تا شخص با وارد کردن شماره فاکتور بتونه کل اطلاعات اون فاکتور رو مشاهده کنهLast edited by Javid Mokhtari; 2017/02/27, 21:21.Leave a comment:
-
با سلام خدمت دوستان گرامی
به فاکتور مورد بررسی علاوه بر نظرات دوستان بخش های دیگری هم اضافه کردم
لطفا بررسی کرده و مشکلات کار و نظرات خودتون رو مطرح بفرمایید
تشکرفایل های پیوست شدهLeave a comment:
-
برای اون از خود توابع اکسل استفاده شده یعنی تابع VLOOKUP که دارای آرگومان های ذیل است
مقدار lookup_value همان مقدار سلول کد کالاکد PHP:=VLOOKUP(lookup_value;table_array;col_index_num;range_lookup)
مقدار table_array همان جدول مشخصات محصول
مقدار col_index_num شماره ستونی که قرار است نتیجه از ان استخراج شود مثلا برای نام کالا ستون 2 و مدل کالا ستون 3
نکته1: اگر چیدمان شیت از راست به چپ باشد اولین ستون در جدول راست ترین ستون است و اگر چیدمان شیت چپ به راست باشد اولین ستون جدول چپ ترین ستون است.
نکته 2:ستونی که مقدار lookup_value در آن بررسی می شود همیشه اولین ستون در جدول یا محدوده انتخابی استLeave a comment:
-
منظورم تابعی هست که با نوشتن کد کالا نام کالا و مدل و قیمتش بیاد عین چیزی که نوشتین ...فرمولش چی هست؟ و به سلولهای نام کالا و مدل کالا و قیمت کالا هم با توجه به فرمول کد کالا باید فرمول بدیم؟Leave a comment:
-
Leave a comment: