ایجاد پروژه برای تازه کار ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

نوشته اصلی توسط ne&in
    نه انجام میدم منظور این بود که بدونم فاکتور شامل چه چیز هایی میشه طرح صورت مسئله که سرچ کردم دیدم ...حالا ایرادات کار رو شما عزیزان می گیرید ....مطمئنم چیزی که بلد نیستم رو وارد بشم بهتر باشه....
    سلام
    گفتم یه نمونه فاکتور از خودم بزارم که خیلی وقت پیش طراحی کرده بودم ، برای درک بهتر قسمتهای مختلف به قسمت help داخل فایل اکسل مراجعه کنید .
    کدهاشم قفل نمیکنم که اگه خواستید ببینید ، فکر کنم نمونه خوبی باشه .
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
      • 85

نوشته اصلی توسط misammisam
      سلام
      گفتم یه نمونه فاکتور از خودم بزارم که خیلی وقت پیش طراحی کرده بودم ، برای درک بهتر قسمتهای مختلف به قسمت help داخل فایل اکسل مراجعه کنید .
      کدهاشم قفل نمیکنم که اگه خواستید ببینید ، فکر کنم نمونه خوبی باشه .

با سلام و احترام
      ممنونم از فایل خوبتون برای یادگیری نکات خوبی توش بود هم اکسل هم vba
      [CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
      سرعت همیشه دلیل خوبی برای موفقیت نیست[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
      [/CENTER]

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
        • 798

سلام
        کاربردی ابزارهای هوش تجاری (از جمله اکسل) در SQL Server

Click image for larger version

Name:	1333340226.jpg
Views:	1
Size:	36.9 کیلو بایت
ID:	132097

تعریف هوش تجاری
        عوامل و تغییرات سریع در محیط عملیات شرکت ها و سازمان ها، آنها را به سوی پشتیبانی رایانه ای از عملیاتشان سوق می دهد. بدین معنی که فشارهای خارج از شرکت ها منجر به ایجاد رویکرد پاسخ در سازمان ها می شود که با توجه به سرعت محیط، این پاسخ ها باید با سرعت همراه باشد؛ چرا که محیط بسیار رقابتی است و لذا برای دستیابی به پاسخ های سریع، لازم است سامانه های رایانه ای به کمک شرکت ها بیایند. سامانه های رایانه ای می توانند فرآیند پاسخ را تسهیل و تسریع نمایند.
        [CENTER]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..