درست کردن فیلتر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • smrt1367720

• 2014/11/26
    • 38

درست کردن فیلتر

سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و کاربران اکسل ایران
    من لیستی از سریال و فیلم داشتم و در یه سلول ممکنه کلمه های ژانر یا امتیاز مختلفی داشته باشه چطور میتونم بینشون انتخاب کنم که فقط همون موردی که انتخاب کردم رو فقط نمایش بده عکسی برای نمونه

Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	106.1 کیلو بایت
ID:	145284

مثلا قسمت ژآنر ها اگر ببینید داخل هر سلول چندتا نوشته شده ولی من داخل فیلتر میخواستم مثلا فقط یه مورد فیلتر بشه مثلا فقط ژانر کمدی یا یک ژآنر دیگه ولی وقتی فیلتر رو قرار میدم دسته ها به به صورت تکی نمیاره که فقط یک ژآنر باشه سلول های سه ژآنر هم سه ژانره میاره مثل عکس زیر

Name:	Untitled.png
Size:	27.2 کیلو بایت
ID:	145285

ببنید من ژانر های مختلفی هست مثل کمدی تخیلی اکشن جنایی و ... که میخوام دسته بندی کنم ولی در یه سلول ممکنه چندتا ژآنر با هم نوشته بشه که در عکس نمونه اش هست حالا من میخوام یه فیلتر بزارم که مثلا فقط سلول هایی که اکشن داخل هست رو نمایش بده چه اکشنی که در یه سلول تنهاس و چه اکشنی که ممکنه با ژانر های دیگه باشه امید وارم این توضیح کامل تر باشه

لیست فایل
    Serial khareji 480
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    Last edited by smrt1367720; 2017/02/24, 02:57.
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

با سلام
    راه حلی که به ذهن میاد اینکه شما اول از ابزار conditional formatting>Hightlight cells rules>text that contains استفاده و موارد مورد نظر را با رنگ مشخص کرده سپس از فیلتر بر مبنای رنگ سلول استفاده نمایید.
    .
    اگر یک فایل نمونه پیوست کنید شاید بتوان راه کار دیگری ارائه داد
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
      • 38

نوشته اصلی توسط rasools13
      با سلام
      راه حلی که به ذهن میاد اینکه شما اول از ابزار conditional formatting>Hightlight cells rules>text that contains استفاده و موارد مورد نظر را با رنگ مشخص کرده سپس از فیلتر بر مبنای رنگ سلول استفاده نمایید.
      .
      اگر یک فایل نمونه پیوست کنید شاید بتوان راه کار دیگری ارائه داد
      سلام ممنونم از جوابتون منظورتون رو درست نگرفتم لیست مورد نظر اضافه شد به پست اول

ولی شاید من درست منظورم رو نرسیدونم

ببنید من ژانر های مختلفی هست مثل کمدی تخیلی اکشن جنایی و ... که میخوام دسته بندی کنم ولی در یه سلول ممکنه چندتا ژآنر با هم نوشته بشه که در عکس نمونه اش هست حالا من میخوام یه فیلتر بزارم که مثلا فقط سلول هایی که اکشن داخل هست رو نمایش بده چه اکشنی که در یه سلول تنهاس و چه اکشنی که ممکنه با ژانر های دیگه باشه امید وارم این توضیح کامل تر باشه
      با تشکر

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
        • 360
        • 80.00

نوشته اصلی توسط smrt1367720
        سلام ممنونم از جوابتون منظورتون رو درست نگرفتم لیست مورد نظر اضافه شد به پست اول

ولی شاید من درست منظورم رو نرسیدونم

با تشکر
        با سلام دوباره
        همانند تصویر پیوست یک ابزار براتون طراحی شده که با انتخاب ژانر مورد نظر از لیست و زدن دکمه Show لیست براساس ژانر انتخابی فیلتر میشود
        و با زدن دکمه Reset لیست به حالت اولیه بر میگردد.
        .

Name:	Filter.PNG
Size:	55.5 کیلو بایت
ID:	131825
        .
        فقط نام تمایی ژانرها رو به شیتی که اضافه کردم وارد نمایید
        فایل پیوست رو بررسی کنید
        فایل های پیوست شده
        [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
          • 38

با سلام دوباره
          همانند تصویر پیوست یک ابزار براتون طراحی شده که با انتخاب ژانر مورد نظر از لیست و زدن دکمه Show لیست براساس ژانر انتخابی فیلتر میشود
          و با زدن دکمه Reset لیست به حالت اولیه بر میگردد.
          .

.
          فقط نام تمایی ژانرها رو به شیتی که اضافه کردم وارد نمایید
          فایل پیوست رو بررسی کنید
          سلام اقا رسول این روش هم خیلی خوب و جالب هست ممنونم از روش پیشنهادی و وقتی که گذاشتین اگر میشه مراحل روند این کار رو هم بگید ممنون میشم برای مواقعی که خواستم استفاده کنم
          و اما مشکلی که این کار برای من داره و امکان پذیر نیست انجامش برای همه موارد شدنی هست که این کار رو انجام بدم یعنی میتونم برای سال ژآنر امتیاز و این موارد انجامش بدم ولی در یه مورد به مشکل میخورم اون همه سلولی هست که بازیگر های یک فیلم یا سریال وارد میشن در اون موقع تعداد بازیگر ها مثل ژانر در حد 20 الی 30 عنوان نیست بلکه ممکنه 1000 بازیگر باشه امکان وارد کردن به صورت دستی ممکن نیست برام حالا دو مورد میشه پیشنهاد شد
          1- اگر میشه کاری کرد که این فیلتر هایی که قرار دادین به صورت اتوماتیک از سلول ها گرفته بشه
          2- یا اگر روش بالا امکان پذیر نیست روش دیگه ای که این کار رو انجام بده برام

با تشکر از همه دوستان و عزیزان

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
            • 360
            • 80.00

سلام دوباره
            برای ایجاد اون لیست از Data Validation از منوی Data استفاده شده
            وبرای دکمه ها هم از ضبط ماکرو استفاده کردم.. یعنی یکبار اون کار فیلتر شدن رو انجام دادم و سپس ماکروی ضبط شده رو به دکمه ها وصل کردم

برای ستون مربوط به امتیاز یا سال هم میتونید همین کار و انجام دهید البته اینجا دیگر نیازی به ساخت منوی آبشاری نیست میتوان در سلول مورد نظر عدد سال یا امتیاز رو دستی وارد کرد و دکمه show زد
            .
            در خصوص نام بازیگران نیز اگر در هر سلول نام یک بازیگر وجود دارد میتوانید ستون بازیگران را در یک شیت دیگر کپی کرده و با استفاده از ابزار Remove Doplicateاز منوی Data موارد تکراری را حذف نمایید
            اگر هم در هر سلول بیش از یک نام وجود دارد .. در یک فایل آ« را بفرستید تا توضیح داده شود که چکار کنید
            [/CENTER]

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
              • 38

سلام دوباره
              برای ایجاد اون لیست از Data Validation از منوی Data استفاده شده
              وبرای دکمه ها هم از ضبط ماکرو استفاده کردم.. یعنی یکبار اون کار فیلتر شدن رو انجام دادم و سپس ماکروی ضبط شده رو به دکمه ها وصل کردم

برای ستون مربوط به امتیاز یا سال هم میتونید همین کار و انجام دهید البته اینجا دیگر نیازی به ساخت منوی آبشاری نیست میتوان در سلول مورد نظر عدد سال یا امتیاز رو دستی وارد کرد و دکمه show زد
              .
              در خصوص نام بازیگران نیز اگر در هر سلول نام یک بازیگر وجود دارد میتوانید ستون بازیگران را در یک شیت دیگر کپی کرده و با استفاده از ابزار Remove Doplicateاز منوی Data موارد تکراری را حذف نمایید
              اگر هم در هر سلول بیش از یک نام وجود دارد .. در یک فایل آ« را بفرستید تا توضیح داده شود که چکار کنید
              سلام دوباره اقا رسول ممنونم از وقتی که گذاشتین و توضیح دادین ولی شرمنده من زیاد وارد نیستم به اکسل در حد خیلی ابتدایی بلدم و از توضیحی که دادین متوجه نشدم باید چیکار کنم اگر بتونین روند انجام کار رو بگید جز به جز همراه با عکس که متوجه بشم انجامش بدم ممنون میشم
              فایل بازیگران
              Serial khareji 480 exseliran
              با تشکر

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
                • 360
                • 80.00

سلام دوباره اقا رسول ممنونم از وقتی که گذاشتین و توضیح دادین ولی شرمنده من زیاد وارد نیستم به اکسل در حد خیلی ابتدایی بلدم و از توضیحی که دادین متوجه نشدم باید چیکار کنم اگر بتونین روند انجام کار رو بگید جز به جز همراه با عکس که متوجه بشم انجامش بدم ممنون میشم
                فایل بازیگران
                Serial khareji 480 exseliran
                با تشکر
                نحوه درست کردنش در این ویدئو نشان داده شده است
                نحوه جداسازی نام بازیگران هم در فایل پیوست قرار دارد
                فایل های پیوست شده
                [/CENTER]

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
                  • 38

نحوه درست کردنش در این ویدئو نشان داده شده است
                  نحوه جداسازی نام بازیگران هم در فایل پیوست قرار دارد
                  سلام اقا رسول عالی بود ممنونم ازتون بابت فیلم اموزشی
                  برای بازیگر ها هم ممنونم ازتون دیدم چطوری جدا میشن از هم دیگه و در چند سلول کنار هم قرار میگیرن
                  فقط یه سری مشکلات هست ممنون میشم ببینید راه حلی هم برای این موارد هست یا خیر
                  اول اینکه میخواستم ببینم میشه کاری کرد ک لیست بازیگر ها رو که جدا میکنه داخل ستون های زیر هم بنویسه؟
                  دوم اینکه همون طور که میبینید برای هر سریال یا فیلم 3 الی 4 تا بازیگر هست و شدنی نیست که دستی بخوام اینا رو وارد کنم مثل ژآنر ها امکان پذیر هست وقتی بازیگرا داخل سلول وارد میشن و بعد از اینکه جداشون کرد در سلول های کنار هم یا اینکه در سلول های زیر هم اونا رو هم در لیست فیلتر قرار بده که نیاز نباشه دستی وارد بشه؟
                  با نشکر

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
                    • 360
                    • 80.00

سلام اقا رسول عالی بود ممنونم ازتون بابت فیلم اموزشی
                    برای بازیگر ها هم ممنونم ازتون دیدم چطوری جدا میشن از هم دیگه و در چند سلول کنار هم قرار میگیرن
                    فقط یه سری مشکلات هست ممنون میشم ببینید راه حلی هم برای این موارد هست یا خیر
                    اول اینکه میخواستم ببینم میشه کاری کرد ک لیست بازیگر ها رو که جدا میکنه داخل ستون های زیر هم بنویسه؟
                    دوم اینکه همون طور که میبینید برای هر سریال یا فیلم 3 الی 4 تا بازیگر هست و شدنی نیست که دستی بخوام اینا رو وارد کنم مثل ژآنر ها امکان پذیر هست وقتی بازیگرا داخل سلول وارد میشن و بعد از اینکه جداشون کرد در سلول های کنار هم یا اینکه در سلول های زیر هم اونا رو هم در لیست فیلتر قرار بده که نیاز نباشه دستی وارد بشه؟
                    با نشکر
                    اون توابع رو نوشتم که نام بازیگر ها در سلول های جدا قرار بگیرند
                    بعد از جدا کردند نام همه بازیگر ها میتوانید هرستون از نام بازیگر ها را کپی کرده و در جای دیگر ذیل هم قرار دهید .. فقط در زمان پیست کردن کلیک راست کرده و از قسمت paste option گزینه paste value رو انتخاب کنید تا فقط نام بازیگر پیست شود نه فرمول ها.
                    ..
                    بعد از این متوانید همانند ژانرها طبق فیلم آموزشی برای بازیگر ها هم ابزار فیلتر رو بسازید
                    [/CENTER]

کامنت

• Cacodemon
                      • 2015/01/11
                      • 1

سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مدیران و کاربران اکسل ایران
                      من لیستی از سریال و فیلم داشتم و در یه سلول ممکنه کلمه های ژانر یا امتیاز مختلفی داشته باشه چطور میتونم بینشون انتخاب کنم که فقط همون موردی که انتخاب کردم رو فقط نمایش بده عکسی برای نمونه

[ATTACH=CONFIG]14303[/ATTACH]

مثلا قسمت ژآنر ها اگر ببینید داخل هر سلول چندتا نوشته شده ولی من داخل فیلتر میخواستم مثلا فقط یه مورد فیلتر بشه مثلا فقط ژانر کمدی یا یک ژآنر دیگه ولی وقتی فیلتر رو قرار میدم دسته ها به به صورت تکی نمیاره که فقط یک ژآنر باشه سلول های سه ژآنر هم سه ژانره میاره مثل عکس زیر

[ATTACH=CONFIG]14304[/ATTACH]

لیست فایل
                      Serial khareji 480
                      ممنون میشم راهنمایی کنید
                      با تشکر
                      تو فیلتر خود اکسل بجای انتخاب; توی باکس سرچ کلمه و تایپ کنید خودش فیلتر میکنه و انتخاب میکنه

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
                        • 38

نوشته اصلی توسط Cacodemon
                        تو فیلتر خود اکسل بجای انتخاب; توی باکس سرچ کلمه و تایپ کنید خودش فیلتر میکنه و انتخاب میکنه

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
                        سلام
                        متوجه منظورتون از گفته اتون نشدم
                        منظورتون کلید کنترل + اف هست که سرچ رو میاره و اسم کلمه مورد نظر رو بنویسم؟ درسته؟

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
                          • 38

اون توابع رو نوشتم که نام بازیگر ها در سلول های جدا قرار بگیرند
                          بعد از جدا کردند نام همه بازیگر ها میتوانید هرستون از نام بازیگر ها را کپی کرده و در جای دیگر ذیل هم قرار دهید .. فقط در زمان پیست کردن کلیک راست کرده و از قسمت paste option گزینه paste value رو انتخاب کنید تا فقط نام بازیگر پیست شود نه فرمول ها.
                          ..
                          بعد از این متوانید همانند ژانرها طبق فیلم آموزشی برای بازیگر ها هم ابزار فیلتر رو بسازید
                          سلام دوباره
                          اقا رسول ممنونم زحمت کشیدین هنوز مشکلم حل نشد مشکل رو براتون میگم
                          وقتی بازیگرا ها در سه ستون از هم جدا شدن میشه که خودم کپی کنم و در ستون های زیر هم دیگه قرارشون بدم ولی هنوز هم یه مشکل هست
                          اینکه بازیگر ها مثل ژانر ها کم نیستن که بشه دستی واردشون کنم میخوام ببینم ایا شدنی هست که اتوماتیک اسم بازیگرا مثل ژآنر ها بشن یا خیر؟
                          با تشکر

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
                            • 360
                            • 80.00

سلام
                            متوجه منظورتون از گفته اتون نشدم
                            منظورتون کلید کنترل + اف هست که سرچ رو میاره و اسم کلمه مورد نظر رو بنویسم؟ درسته؟
                            سلام منظور دوستمون همان قسمت فیلتر که در سطر اول قرار دادین همانند تصویر ذیل
                            بهتره برای تمامی قسمت ها از همین روش استفاده کنید خیلی براتون راحت تره....
                            [/CENTER]

کامنت

• smrt1367720

• 2014/11/26
                              • 38

سلام منظور دوستمون همان قسمت فیلتر که در سطر اول قرار دادین همانند تصویر ذیل
                              بهتره برای تمامی قسمت ها از همین روش استفاده کنید خیلی براتون راحت تره....
                              سلام اقا رسول بله بله این طوری خیلی خیلی راحت تر شده ممنونم ازتون خسته نباشید
                              همین طور از دوستمون که این روش خوب رو پیشنهاد داد این طوری دیگه تمام مراحل سخت و دردسر قبلی رو نیاز نیست انجام بدم
                              با تشکر و خسته نباشید

کامنت

چند لحظه..