سلام

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fateme1992
    • 2017/02/28
    • 1

سلام

سلام ببخشید من چند فایل دارم که اطلاعات بورسی رو شامل میشه و من فقط اطلاعات 140شرکت رو لازم دارم برا همین در یکی از فایل ها 140شرکت رو انتخاب کردم و بقیه رو حذف کردم میخواستم ببینم میشه فیلتر این فایل اصلاحی رو به بقیه فایل ها کپی کرد تا مجبور نباشم همه ی فایل ها رو یکی یکی فیلتر کنم؟
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

باسلام
    یادمه حدود دو سال پیش موقع دانشگاه دوستان حسابداری مون مشکل همانند این رو داشتند که بایستی لیست اطلاعات تعداد مشخصی مثلا 110 از شرکت ها رو ار میان 10 و 15 فایل اکسل که هرکدام حدود 40 هزار سطر داشتند و این شرکت ها به صورت پراکنده میان این فایل ها قرار داشتند و خیلی کار سختی براشون بود و اغلب دچار اشتباه هم میشدند...اون موقع یک فایل اکسل براشون درست کردم که تا 95 درصد حجم کارشون رو کاهش داد.
    .
    فایل در پیوست قرار داد رو نحوه انجام به صورت ذیل است.
    1- در فایل اصلی بورس کنار نام شرکت ها یک ستون جدید ایجاد کنید به نام شناسه شرکت
    2- در فایل اصلی ستون مربوط به نام شرکت ها رو کپی کنید و در فایل پیوست در ستون Name پیست نمایید
    3- در فایل پیوست در ستون "اسامی مورد نظر" نام شرکت های مورد نظر را بنویسید (دقت کنید دقیقا همانند نام شرکت در فایل اصلی باشد)
    4- حال بر روی دکمه Run کلیک کنید
    5- در ستون "شماره اختصاص یافته" برای نام هر شرکت در ستون Name که در ستون "اسامی مورد نظر" وجود دارد یه عدد منحصر به فرد تعلق میگیرد
    6- این شماره ها را به طور کامل کپی کرده و در ستون "شناسه شرکت" که در فایل اصلی ساخته اید کپی نمایید
    7- حال با اعمال یک فیلتر ساده و مرتب کردن ستون شناسه شرکت از کچوک تا بزرگ.. لیست شرکت های مورد نظر در کنار هم قرار گرفته و به راحتی میتوانید شرکت های دیگر را حذف کنید.
    .
    لطفا فایل رو در اختیار دیگر دوستان تون هم قرار بدید
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..