انتقال اطلاعات به شيت ديگه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

انتقال اطلاعات به شيت ديگه

با درود فراوان به همه دوستان
    من فايلي دارم كه اطلاعات مربوط به كاركنان در يك شيت به صورت ماهانه در اون ريخته ميشه . اين اطلاعات توسط كاربران مختلفي وارد ميشه و مي خوام كه يه شيت رو فقط ببينند و اين اطلاعات در شيت ديگري به صورت ماهانه ذخيره شوند . آيا امكانش هست كه هر موقع اطلاعاتي رو وارد كردند با ماكرويي اين اطلاعات به شيت ديگري انتقال داده شوند وهر ماه در جاي خودش قرار بگيره . مثلا اطلاعات اذر ماه در شيت دوم در ستون آذر ماه و اطلاعات دي ماه در شيت دوم درستون دي ماه قرار بگيرند . نمونه فايل به پيوست هست . ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
    فایل های پیوست شده
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

RE: انتقال اطلاعات به شيت ديگه

با سلام . آقای intro :
    دقیقاً ندونستم فرم را با چه جزئیاتی می خواستین،اما فرم رو براتون آماده کردم .اگر مشکل یا سئوالی بود در خدمتم.
    فایل های پیوست شده
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• intro

• 2010/11/29
      • 140
      • 68.00

باسلام،
      ممنونم اين كارم رو حل ميكنه اما اگه ماههاي زيادي در سالهاي بعد بخوام اضافه كنم امكان پذير نخواهد بود و اكه امكان پذير باشه بايستي case هاي زيادي تعريف شود . من مي خواستم ازسمت راست وقتي يك ماهي را پر كردم و به total منتقل نمودم اطلاعات موجود در شيتinsert پاك شده و اين اطلاعات در ماه و سال مربوطه در شيت total منتقل بشه . و هرماه اين كار انجام شود.
      [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

• Javid Mokhtari
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
        • 1212
        • 73.00

با سلام.
        خب می توان برای ماه های سال 12 تا case نوشت.بعد با اتمام سال جاری،اطلاعات سال جاری را بایگانی کرد و دوباره تو یک شیت دیگه اطلاعات سال بعدی رو وارد کرد.البته راه های زیادی وجود داره.ولی سعی کنید با پایان سال ،عملیات آن سال را بایگانی کنید و اگر لازم بود در یک شیت دیگه از کل سالها گزارش بگیرید. با این حال کمبود های فرم را بسته به نیازتون بگید تا اگه تونستم کمکتون کنم. با تشکر
        [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
        [/FONT][/SIZE]
        [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
        [/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]
        [/FONT]

کامنت

• daghyad

• 2012/03/30
          • 117

سلام با تشکر از آقای جاوید
          من فایل شما رو درست کردم محدودیتی در ایجاد سال ها ندارید و کافی هست که سال جدید را در انتهای سال بعد با درگ کردن ایجاد کنی. کافی سال و ماهی را که میخواهید اطلاعات را به اون انتقال بدید را انتخاب کنید.

کامنت

• Javid Mokhtari
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
            • 1212
            • 73.00

نوشته اصلی توسط daghyad
            سلام با تشکر از آقای جاوید
            من فایل شما رو درست کردم محدودیتی در ایجاد سال ها ندارید و کافی هست که سال جدید را در انتهای سال بعد با درگ کردن ایجاد کنی. کافی سال و ماهی را که میخواهید اطلاعات را به اون انتقال بدید را انتخاب کنید.
            با سلام و تشکر از دوست خوبمون.
            فکر کنم کد زیر از قلم افتاده...:
            Application.CutCopyMode = False

شرکت در دوره:
            [/FONT][/SIZE]
            [/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]
            [/INDENT]
            [/FONT]

کامنت

• daghyad

• 2012/03/30
              • 117

بله دقیقا همون طوره که اقای جاوید فرمودند این بخش ار کد را هم اضافه کنید و یک سلول را هم سلکت کنید تا محدوده انتخابی از حالت انتخاب خارج بشه

کامنت

چند لحظه..