محدوده اي سلها را دارم كه ميخوام مقدار پيش فرض اون قبل از ورود اطلاعات توسط خودم تعيين بشه واگه درست نبودند قابل تغيير باشند . مقدار پيش فرض براي محدوده مورد نظر (a1:f50) صفر باشه .
مقدار پيش فرض سل
Collapse
X
-
RE: مقدار پيش فرض سل
سلام آقا ، من نفهمیدم !!! منظورتون از اینکه " اگر درست نبودن " چیه ؟ چیا درست نبودن ؟؟؟!!!
آقا موقع توضیح دادن مراعات IQ ما رو هم بکنید !!![b][color=#FF0000]بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :[/color][/b]
WWW.CHILDF.ORG -
باسلام
منظورم اينه كه اگه خواستم مقدار پيش فرض را عوض كنم بتونم تغيير بدم .
بعنوان مثال مقدار پيش فرض براي محدوده مورد نظرم صفر باشد و اگه خواستم اونو تغيير بدم و عدد ديگري جايگزين كنم مثلا1 را وارد كنم[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]کامنت
-
با سلام.---پاسخ به F Disk
ضمیمه زیر رو ملاحظه کنید...[hr]
ضمیمه 2[hr]
نوشته اصلی توسط introمحدوده اي سلها را دارم كه ميخوام مقدار پيش فرض اون قبل از ورود اطلاعات توسط خودم تعيين بشه واگه درست نبودند قابل تغيير باشند . مقدار پيش فرض براي محدوده مورد نظر (a1:f50) صفر باشه .
دوست عزیز این کار رو برای چی می خواین...؟بگین تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم.
فرمتون رو ضمیمه کنید%[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
من یه فرمی دارم که بعضی وقتها باید یکی از تکست هام عدد صفر باشه ولی خب یه موقع هایی هم باید تغییر کنه برای اینکار چی باید کرد[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام.
دوست عزیز.سئوالتون خیلی کلی هستش ، دقیقاً نمیدونم چی می خوایین.
لطفاً فرمتون رو ضمیمه کنید و تو اون توضیح بدین.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
سلام
من يه محدوده از سلها را انتخاب كردم و در اون محدوه ميخوام كاربكنم اما اين محدوده داراي اعداد از قبل تعيين شده باشند .
اگر سلي را هم خواستم بتونم عوضش كنم . به عبارتي سلهاي محدوده موردنظرم داراي اعداد پيش فرض باشند واين اعداد پيش فرض توسط خودم تعيين بشن و همينطور اگه خواستم بعضي از اين پيش فرض هارا هم تغيير بدم قابل تغيير باشند.[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]کامنت
-
دوست خوبم ، من یک فایل ضمیمه کردم ، البته میدونم حالت جسارت آمیزی خدمت شما داره ولی با توجه به توضیحاتتون من به این صورت برداشت کردم ، امیدوارم من رو ببخشید .فایل های پیوست شده[b][color=#FF0000]بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :[/color][/b]
WWW.CHILDF.ORGکامنت
-
سلام آقا فرزين
ممنونم از فايل ارسالي تون . اختيار دارين . من شاگرد همه دوستان بزرگوار هستم هر راهنمايي به منزله درس جديدي است .
منظور من اعطاي فرمول درسل نيست چون اگه به سلي خواستم عددي وارد كنم فرمول ازبين ميره و هنگام تغيير دوباره بايستي فرمول را مجددا وارد كنم . سوال من اينه كه اين محدوده مقدار پيش فرض داشته باشه البته نه با فرمول و vb و اگه سل را تغيير دادم مقدار را قبول نموده و اگه دوباره خواستم عدد وارد شده را پاك كنم مقدار پيش فرض ظاهر بشه .[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]کامنت
-
نوشته اصلی توسط introسلام آقا فرزين
ممنونم از فايل ارسالي تون . اختيار دارين . من شاگرد همه دوستان بزرگوار هستم هر راهنمايي به منزله درس جديدي است .
منظور من اعطاي فرمول درسل نيست چون اگه به سلي خواستم عددي وارد كنم فرمول ازبين ميره و هنگام تغيير دوباره بايستي فرمول را مجددا وارد كنم . سوال من اينه كه اين محدوده مقدار پيش فرض داشته باشه البته نه با فرمول و vb و اگه سل را تغيير دادم مقدار را قبول نموده و اگه دوباره خواستم عدد وارد شده را پاك كنم مقدار پيش فرض ظاهر بشه .
من بعید میدونم بتوان در این مورد کاری کرد ضمن اینکه به محض اطلاع از نحوه انجام این کار ( البته اگر بشود انجامش داد ) انشالا بی معطلی شما رو در جریان قرار میدم .[b][color=#FF0000]بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :[/color][/b]
WWW.CHILDF.ORGکامنت
-
نوشته اصلی توسط introسلام آقا فرزين
منظور من اعطاي فرمول درسل نيست چون اگه به سلي خواستم عددي وارد كنم فرمول ازبين ميره و هنگام تغيير دوباره بايستي فرمول را مجددا وارد كنم . سوال من اينه كه اين محدوده مقدار پيش فرض داشته باشه البته نه با فرمول و vb و اگه سل را تغيير دادم مقدار را قبول نموده و اگه دوباره خواستم عدد وارد شده را پاك كنم مقدار پيش فرض ظاهر بشه .
گفته ی شما مثل اینه که به یکی بگین : "بدون استفاده از دست و پا راه برو".[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
کامنت