سلام دوست عزیز
خواهش میکنم، وظیفه ست
مراحل کار رو مینویسم، شما سورس مورد نظر (همون فایل اولی که فرستادین) رو دارین فقط باید تغییرات بدین
این توضیحاتی که میدم شامل IE یا Edge نمیشه
کلا اینا جدیدشونم منسوخه!!!
خواهش میکنم، وظیفه ست
مراحل کار رو مینویسم، شما سورس مورد نظر (همون فایل اولی که فرستادین) رو دارین فقط باید تغییرات بدین
این توضیحاتی که میدم شامل IE یا Edge نمیشه

- در قدم اول سورس سایت رو ببینید چون با اون روش که تگ هارو چک میکنه از روی سورس سایت این کار رو میکنه (برای دیدن سورس سایت توی اکثر مرورگرها روی یه جای سایت راست کلیک میکنید و View Source رو میزنید)
- اگه داخل سورس تونستید اون چیزی که میخوایید رو پیدا کنید (مثلا ime.co.ir میشه) پس با همین تگ ها خیلی راحت میتونید پیدا کنید (با همون پیدا کردن اندیس اون تگ توی کالکشنتون که قبلا عرض کرده بودم)
- اگه دیدین سورس پیج هیچ تگ یا کلاسی نداره و نتونستید چیزی که میخواید رو ببینید باید از قسمت Network توی بخش Inspect Element (در منوی راست کلیک) ببینید چه درخواستی به چه پیجی ارسال میشه و خروجیش چی هست (چون سایتهای بورس ثانیه ای درخواست میفرستن پیدا کردنش کار سختی نیست)
- شما هم همون درخواست رو بفرستین و خروجیش رو بگیرین (مثل سورسی که خدمتتون دادم) و بعد باید با روش های Parse کردن محتوای خروجی رو بسته به نوع خروجی با Json یا String پردازش کنید تا مطلب مد نظرتون رو بگیرید
کامنت