کد نویسی vba اکسل برای دریافت اطلاعات لحظه ای و اتوماتیک از سایت بورس تهران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad735

• 2019/05/22
    • 26

پرسش کد نویسی vba اکسل برای دریافت اطلاعات لحظه ای و اتوماتیک از سایت بورس تهران

سلام خدمت دوستان و استادان عزیز من، در بخش توابع اکسل از دوستان سوالی مشابه همین کردم، اما درخواست یک کمک دارم، خیلی ممنون میشم راهنمایی ام کنید،
    من میخوام در یک فایل اکسل، اطلاعات لحظه ای و اتوماتیک از سایت بورس تهران داشته باشم، یعنی قیمت آخرین معامله و برخی جزئیات دیگر نماد ها کاملا اتوماتیک و لحظه ای در اکسل درج شود و من بتونم محاسبات مدنظرم را با آن ها انجام بدم، اگر یکی از استادان عزیز می تونه این کار را انجام دهد، لطفا راهنمایی ام کند، با پاور کوئری هم که اصلا نتونستم این کار را انجام دهم
  • mohammad735

• 2019/05/22
    • 26

استادان بزرگوار خواهش می کنم کمکم کنید، من به زحمت تونستم این اکسل را پیدا کنم، البته آموزش آن هم در یوتیوب هست (https://www.youtube.com/watch?v=IOzHacoP-u4)، فقط نمی تونم کد مربوط به یک نماد را در سایت Tsetmc پیدا کنم، همین طور چطوری باید اون قیمت را داخل یک سلول درج کنم؟ این که فقط در محیط ویژوال بیسیک هست!! فایل اکسل را پیوست کردم خواهش می کنم راهنمایی ام کنید من هیچی از کد نویسی ویژوال بیسیک نمیدونم
    فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در قسمت بالای همین صفحه در قسمت جستجو کلمه بورس را سرچ کنید میتوانید مطالب قبلی در این مورد را پیدا کنید

لینک صفحه

http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...hPlus.aspx?d=0
      Last edited by iranweld; 2019/07/04, 09:10.

کامنت

• mohammad735

• 2019/05/22
        • 26

نوشته اصلی توسط iranweld
        با سلام

در قسمت بالای همین صفحه در قسمت جستجو کلمه بورس را سرچ کنید میتوانید مطالب قبلی در این مورد را پیدا کنید

لینک صفحه

http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...hPlus.aspx?d=0
        خیلی ممنون، اما لینک (http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...hPlus.aspx?d=0) دیگه کار نمی کنه، یعنی فقط میشه هر بار دانلود کرد، اما اطلاعات لحظه ای در حال تغییر اند، از قسمت پاور کوئری هم نمیشه، میشه با همون آموزشی که فرستادم راهنمایی ام کنید؟ در اون آموزش در قسمت inspect element صفحات وب که در مرورگر میشه دید، کد مخصوص اون متغیر قیمت را کپی می کرد یعنی تگ span، اما در سایت tsetmc اصلا این تگ وجود نداره و اصلا نمیشه این کار را کرد، میشه راهنمایی ام کنید؟ ممنون

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
          • 130
          • 81.00

نوشته اصلی توسط mohammad735
          خیلی ممنون، اما لینک (http://www.tsetmc.com/tsev2/excel/Ma...hPlus.aspx?d=0) دیگه کار نمی کنه، یعنی فقط میشه هر بار دانلود کرد، اما اطلاعات لحظه ای در حال تغییر اند، از قسمت پاور کوئری هم نمیشه، میشه با همون آموزشی که فرستادم راهنمایی ام کنید؟ در اون آموزش در قسمت inspect element صفحات وب که در مرورگر میشه دید، کد مخصوص اون متغیر قیمت را کپی می کرد یعنی تگ span، اما در سایت tsetmc اصلا این تگ وجود نداره و اصلا نمیشه این کار را کرد، میشه راهنمایی ام کنید؟ ممنون
          سلام دوست عزیز
          دقیقا چه صفحه ای میرین و کدوم قسمت سایت رو میخواین؟
          من توی صفحه دیده بان رفتم و همه فیلدها با تگ td که برای ساخت جدول هست ساخته شدن. مثلا یکی از فیلدها (ممکنه وقتی که شما ببینید عوض شده باشه واسه همین عکس گذاشتم) که مال قیمت پایانی ولساپا - لیزینگ رایان سایپا بود رو با جایگزین کردن بخشی که توی کد فایل خودتون با اسم کلاس میگیره با این کد:

کد PHP:
          price html.getElementsByTagName("td").Item(93).innerText 
          و همچنین آخرش که پیغام میده رو با این کد:

کد PHP:
          Range("A1") = price 
          گرفتم و توی فیلد A1 نمایش دادم (اسم وبسایت هم باید بالا جلوی متغیر website بخوره که من http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15 رو زدم)

Click image for larger version

Name:	Screenshot (1).png
Views:	1
Size:	57.1 کیلو بایت
ID:	135569

اگه دقیقا مشخص بشه که چه فیلدهایی از سایت رو میخوایید و چجوری میخوایید نمایشش بدین میشه کد رو تغییر داد
          اون تب هایی هم که توی مرورگرم باز هستن مال اسکرین شات گرفتن از بخشی از صفحه و خوندن پیکسلهای خاصی از صفحه برای کلیک یا راست کلیک یا دابل کلیک یا کلیک و درگ کردن و اتوماتیک کردن برنامه ها و بازی ها به صورت شرطی توی VBA هست. اگر کسی علاقمند بود درخدمتم.
          Last edited by mrhartsclube; 2019/07/08, 08:36.
          [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
          [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• mohammad735

• 2019/05/22
            • 26

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
            سلام دوست عزیز
            دقیقا چه صفحه ای میرین و کدوم قسمت سایت رو میخواین؟
            من توی صفحه دیده بان رفتم و همه فیلدها با تگ td که برای ساخت جدول هست ساخته شدن. مثلا یکی از فیلدها (ممکنه وقتی که شما ببینید عوض شده باشه واسه همین عکس گذاشتم) که مال قیمت پایانی ولساپا - لیزینگ رایان سایپا بود رو با جایگزین کردن بخشی که توی کد فایل خودتون با اسم کلاس میگیره با این کد:

کد PHP:
            price html.getElementsByTagName("td").Item(93).innerText 
            و همچنین آخرش که پیغام میده رو با این کد:

کد PHP:
            Range("A1") = price 
            گرفتم و توی فیلد A1 نمایش دادم (اسم وبسایت هم باید بالا جلوی متغیر website بخوره که من http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15 رو زدم)

[ATTACH=CONFIG]19340[/ATTACH]

اگه دقیقا مشخص بشه که چه فیلدهایی از سایت رو میخوایید و چجوری میخوایید نمایشش بدین میشه کد رو تغییر داد
            اون تب هایی هم که توی مرورگرم باز هستن مال اسکرین شات گرفتن از بخشی از صفحه و خوندن پیکسلهای خاصی از صفحه برای کلیک یا راست کلیک یا دابل کلیک یا کلیک و درگ کردن و اتوماتیک کردن برنامه ها و بازی ها به صورت شرطی توی VBA هست. اگر کسی علاقمند بود درخدمتم.
            سلام دوست عزیز دلم، واقعا ممنونم ازتون، انشاالله خدا شما را به درجات والا برساند، بی نهایت سپاسگزارم،
            خیلی ببخشید دوست عزیزم یک سوال داشتم، چطوری شماره Item را پیدا کنم؟ مثلا شما در کد بالا، شماره Item را "93" وارد کردید، واقعا ممنون میشم راهنمایی ام کنید دوست عزیز من

کامنت

• mohammad735

• 2019/05/22
              • 26

دوست عزیز من اگر میشه برای مثال قیمت پایانی نماد خودرو (http://tsetmc.com/Loader.aspx?ParTre...83838195688438) را در کد قرار بدید تا اکسل نشان بده و همچنین چطور میشه قیمت ها به صورت لحظه ای و ثانیه به ثانیه در آن سلول تازه سازی شوند؟ واقعا ممنونم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                • 3341

با سلام

این نمونه فایلی هستش که قبلا در این سایت قرار گرفته است.

زمان رفرش شدن اطلاعات از سایت بورس در تصویر نمایش داده شده است

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	131.2 کیلو بایت
ID:	135575
                فایل های پیوست شده

کامنت

• mohammad735

• 2019/05/22
                  • 26

نوشته اصلی توسط iranweld
                  با سلام

این نمونه فایلی هستش که قبلا در این سایت قرار گرفته است.

زمان رفرش شدن اطلاعات از سایت بورس در تصویر نمایش داده شده است

[ATTACH=CONFIG]19350[/ATTACH]
                  واقعا ممنونم از راهنمایی تان، ببخشید میشه با همون روش vba توضیح بدید؟ چون میخوام اطلاعات ثانیه ای بروز شوند و از همه مهم تر از هر سایتی که خواستم اطلاعات دریافت کنم چون با این روش فقط از سایت بورس تهران میشه قیمت ها را دریافت کرد و قیمت ها هم نهایتا هر 1 دقیقه بروز می شوند، خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید دوست عزیزم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                    • 3341

ساده ترین راه همین بود که این قابلیت رو سایت بورس تهران فراهم کرده تا دیتا بصورت اتوماتیک وارد فایل اکسل بشه.

در صورتیکه بخواد هر ثانیه به یک سایت متصل بشه امکان پذیر نیست چون انجام این پروسه حداقل 30 ثانیه ای زمانبر هستش

از طریق vba در حد سواد بنده نیست ان شاالله دوستان راهنمایی لازم رو انجام بدند.

در صورتیکه به زبان انگلیسی مسلط هستید این سایت رو بررسی کنید

لینک سایت

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                      • 130
                      • 81.00

سلام دوست عزیز دلم، واقعا ممنونم ازتون، انشاالله خدا شما را به درجات والا برساند، بی نهایت سپاسگزارم،
                      خیلی ببخشید دوست عزیزم یک سوال داشتم، چطوری شماره Item را پیدا کنم؟ مثلا شما در کد بالا، شماره Item را "93" وارد کردید، واقعا ممنون میشم راهنمایی ام کنید دوست عزیز من

سلام مجدد خدمت شما دوست گرامی

برای پیدا کردنش توی سایتهایی که معمولی و درست نوشته شدن کافیه سورس سایت رو باز کنید و توش تگ یا کلاس آی دی یا هرچیز دیگه ای رو که میخواین سرچ کنین و وقتی به اونکه میخواستین رسیدین عددشو یکی کم کنید (مثلا 100 امین تگ مد نظرتونه، چون index از 0 گداشته میشه عددتون میشه 99) ولی توی این سایت یه سری تگ داره که توی سورس نشون نمیده، حدود 20-30 تا اختلاف داشت که من برای اینکه کد سنگین نشه سرچ کردم.

اگه میخواین همیشه به نماد خاص رو ببینید و اگه نماد مورد نظرتون توی اون صفحه نبود پیغام بده که نیست لازمه که ابندا تگی رو سرچ کنید که inner text ش اسم اون نماد باشه، بعد مثلا 3 تا بهش اضافه میکنید میشه عدد مورد نظرتون.

در مورد این صفحه که فرستادین همش جاوا اسکریپته و شما با ساخت یه مرورگر باید اول صفحه رو لود کنید و بعد اطلاعات داخلش رو scrape کنید
                      [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
                      [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• mohammad735

• 2019/05/22
                        • 26

سلام مجدد خدمت شما دوست گرامی

برای پیدا کردنش توی سایتهایی که معمولی و درست نوشته شدن کافیه سورس سایت رو باز کنید و توش تگ یا کلاس آی دی یا هرچیز دیگه ای رو که میخواین سرچ کنین و وقتی به اونکه میخواستین رسیدین عددشو یکی کم کنید (مثلا 100 امین تگ مد نظرتونه، چون index از 0 گداشته میشه عددتون میشه 99) ولی توی این سایت یه سری تگ داره که توی سورس نشون نمیده، حدود 20-30 تا اختلاف داشت که من برای اینکه کد سنگین نشه سرچ کردم.

اگه میخواین همیشه به نماد خاص رو ببینید و اگه نماد مورد نظرتون توی اون صفحه نبود پیغام بده که نیست لازمه که ابندا تگی رو سرچ کنید که inner text ش اسم اون نماد باشه، بعد مثلا 3 تا بهش اضافه میکنید میشه عدد مورد نظرتون.

در مورد این صفحه که فرستادین همش جاوا اسکریپته و شما با ساخت یه مرورگر باید اول صفحه رو لود کنید و بعد اطلاعات داخلش رو scrape کنید
                        سلام مجدد دوست عزیز من، خیلی ببخشید میشه یه نمونه فایل اکسل از گرفتن قیمت پایانی نماد خودرو (http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...83838195688438) طراحی کنید؟ و نمیشه مثلا چند شرط را برای گرفتن قیمت اعمال کنیم؟ یعنی مثلا یک ID و یک Class بدیم و دیگه مرورگر باز نشه؟ و چطور هر ثانیه به طور اتوماتیک اطلاعات تازه سازی شوند؟ واقعا از راهنمایی شما ممنونم
                        Last edited by mohammad735; 2019/07/10, 09:41.

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                          • 130
                          • 81.00

سلام مجدد دوست عزیز من، خیلی ببخشید میشه یه نمونه فایل اکسل از گرفتن قیمت پایانی نماد خودرو (http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...83838195688438) طراحی کنید؟ و نمیشه مثلا چند شرط را برای گرفتن قیمت اعمال کنیم؟ یعنی مثلا یک ID و یک Class بدیم و دیگه مرورگر باز نشه؟ و چطور هر ثانیه به طور اتوماتیک اطلاعات تازه سازی شوند؟ واقعا از راهنمایی شما ممنونم
                          شرط رو میشه گذاشت (درواقع باید با کلاس و آی دی محدود کنیم) ولی چون پیج داینامیک هست باید یه بار لود بشه تا بصورت تگ در بیاد و بشه خوندش، واسه همین توی هربار ریفرش هم لازمه مرورگر باز بشه. برای هر ثانیه ش هم میشه یه حلقه تعریف کرد که ثانیه ای یه بار کد رو اجرا کنه.

در حال حاضر بزرگترین مشکل اینجاست که سایت اصلا برای من باز نمیشه! از هر صد بار یه بار با فیل ترش کن باز میشه!!
                          Last edited by mrhartsclube; 2019/07/10, 18:56.

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                            • 130
                            • 81.00

خب یکم بیشتر توی سایت دقت کردم دیدم برای instinfofast.aspx دائما داره Request میفرسته و توی Response برگشتی آیتم سوم (با کاما جدا شده) دقیقا همون چیزیه که شما میخواید. پس کد به این شکل شد:

کد PHP:
                            Dim RepeatTime As String

Sub Send_Get_Req
                            ()

Dim URL As String
                                URL 
                            "http://www.tsetmc.com/tsev2/data/instinfofast.aspx?i=65883838195688438&c=34+"

Dim Req As Object

Dim Res 
                            As String
                                Set Req 
                            CreateObject("MSXML2.XMLHTTP")

Req.Open "GET"URLFalse
                                Req
                            .send
                                Res 
                            StrConv(Req.responseBodyvbUnicode)

Cells(11) = Split(Res",")(3)
                                If 
                            RepeatTime "00:00:01" Then
                                    Repeat 
                            Now TimeValue(RepeatTime)
                            Application.OnTime Repeat"Send_Get_Req"    
                            End If
                            End Sub

Sub Stop_Get_Req
                            ()
                                If 
                            RepeatTime 
                            "Stop"
                            Else
                            RepeatTime "00:00:01"  
                            End If
                            End Sub 

و برای راحتی کار دوتا Shape روی صفحه بکشید و یکیشون رو روش بنویسید شروع و دیگری پایان. به شروع ماکروی Send_Get_Req رو بدین و به پایان Stop_Get_Req رو بدین. برای شروع یه بار روی پایان بزنید و بعد شروع رو بزنید. هروقت خواستید پایان رو بزنید که ریفرش متوقف بشه.

فایل رو پیوست کردم

فایل های پیوست شده
                            Last edited by mrhartsclube; 2019/07/10, 19:51.

کامنت

• mohammad735

• 2019/05/22
                              • 26

خب یکم بیشتر توی سایت دقت کردم دیدم برای instinfofast.aspx دائما داره Request میفرسته و توی Response برگشتی آیتم سوم (با کاما جدا شده) دقیقا همون چیزیه که شما میخواید. پس کد به این شکل شد:

کد PHP:
                              Dim RepeatTime As String

Sub Send_Get_Req
                              ()

Dim URL As String
                                  URL 
                              "http://www.tsetmc.com/tsev2/data/instinfofast.aspx?i=65883838195688438&c=34+"

Dim Req As Object

Dim Res 
                              As String
                                  Set Req 
                              CreateObject("MSXML2.XMLHTTP")

Req.Open "GET"URLFalse
                                  Req
                              .send
                                  Res 
                              StrConv(Req.responseBodyvbUnicode)

Cells(11) = Split(Res",")(3)
                                  If 
                                      Repeat 
                              Now TimeValue(RepeatTime)
                              Application.OnTime Repeat"Send_Get_Req"    
                              End If
                              End Sub

Sub Stop_Get_Req
                              ()
                                  If 
                              RepeatTime 
                              "Stop"
                              Else
                              RepeatTime "00:00:01"  
                              End If
                              End Sub 

و برای راحتی کار دوتا Shape روی صفحه بکشید و یکیشون رو روش بنویسید شروع و دیگری پایان. به شروع ماکروی Send_Get_Req رو بدین و به پایان Stop_Get_Req رو بدین. برای شروع یه بار روی پایان بزنید و بعد شروع رو بزنید. هروقت خواستید پایان رو بزنید که ریفرش متوقف بشه.

فایل رو پیوست کردم

خیلی ممنونم دوست عزیزم!!!! انشاالله خداوند هر چی که می خواید بهتون بده، ممنونم!! دقیقا همون چیزی که می خواستم، فقط یک سوال داشتم خیلی خیلی معذرت میخوام میخواستم بدونم برای یک سایت دیگه باید چی کار کنم؟ به عنوان مثال برای آخرین قیمت های معامله قرارداد های بازار مشتقه (http://cdn.ime.co.ir) چطور می تونم انجام دهم؟
                              Last edited by mohammad735; 2019/07/10, 22:08.

کامنت

چند لحظه..