درخواست راهنمایی درخصوص فرمول نویسی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • 40404040
    • 2020/07/07
    • 4

[حل شده] درخواست راهنمایی درخصوص فرمول نویسی

با سلام به اساتید انجمن
    من از فرمول نویسی چیزی بلد نیستم همچنین از vba

یک شیت اولیه با چندین سطر دارم که با دریافت فرم اولیه تکمیل میکنم و از فیلتر هم استفاده میکنم و یکی از ستونها محتوی عدد می باشد
    1 جمع ستون محتوی عدد و جمع بر اساس فیلتر انتخابی اما نه در انتهای ستون بلکه یک سلول مجزی
    2 درج تاریخ برای هر سطر پس از تکمیل
    3 بعد از دریافت بقیه مدارک از هر سطر مربوط به آن با نوشتن مثلا یک عدد ، اطلاعات آن سطر به شیت بعدی منتقل شود و بشود ستون های جدید اضافه کرد با درج تارخ جدید برای آن سطر
    4و در شیت دوم هم پس از تکمیل بقیه ستون های مربوط، با نوشتن یک عدد از شیت دو به شیت 3 انتقال پیدا کند با درج تاریخ
    5و در آخر در صورتی که از شیت اول سطر مربوطه پاک شد، سطرهای شیت های بعدی هم پاک شوند بدون به تغییر در فرمول

از دید خودم که خیلی سخته
    اگر کسی میتونه کمک کنه بسیار ممنون میشم که یک فایل آماده بذاره
    با تشکر فراوان
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران خوش آمدید!

کاربر گرامی ، بهتر است گفته هایتان را تبدیل کنید به فایل نمونه اکسل به همراه جواب یا نتیجه مورد نظر، از مسیر زیر بارگذاری کنید لطفا
    پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست
    تا پاسخ دهنده گان محترم جواب مطلوب را ارسال نمایند

با احترام
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• 40404040
      • 2020/07/07
      • 4

فایل نمونه
      که در فایل اصلی تغییراتی وجود دارد
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• 40404040
          • 2020/07/07
          • 4

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          سلام

تست کنید لطفا!

آقا سعید بسیار ممنون
          تمام موارد اعمال شده بود
          اصلا انتظار نداشتم آن هم به این سرعت خدا خیرتون بدهد

کامنت