دوستان عزیز فایل ضمیمه را ببینید و نظراتتون را بفرماییید.
تقویم جدید هجری شمسی بدون محدودیت در اکسل
Collapse
X
-
RE: تقویم جدید هجری شمسی بدون محدودیت در اکسل
با سلام
بسیار جالب و کاربردی بود
متشکرم[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
تقویم بسیار جالب و بسیار فنی بودفقر گرسنگی و عریانی نیست، فقر روز را بی اندیشه سر کردن است.کامنت
-
از صبح که این تقویم را دیدم خیلی امیدوار شدم به خودم نه به این دلیل که بلدم به این دلیل که خیلی خیلی بلد نیستم و ضعیفم پس میشه کلی زمان گذاشت خواند به نظر من هر 3 یا 4 سال یک بار اتفاق می افته فایلی را ببینی که گوشهات قرامز بشه واقعا از صبح گوشهام قرمزه اخه خیلی تکنیک جالبی بوده . خیلی هنرمندانه بود در عین ظاهر ساده اشزنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريمکامنت
-
تصمیم دارم این کار را با چند خط کد VBA و اختصاص یک کامنت برای هر سلول تاریخ شمسی انجام بدم بطوری که معادل میلای اون داخل کامنت قرار بگیره.نوشته اصلی توسط iman gomچطور می شه تقویم میلادی هم ثبت کنیم توی هر سلول کنار شمسی ؟
به نظر شما چطوره؟کامنت
-
به نظر من بهتره میلادی رو مثل تقویم های معمولی خودمون گوشه ی بالای هر سلول کوچیک بنویسه .نوشته اصلی توسط smartmanتصمیم دارم این کار را با چند خط کد VBA و اختصاص یک کامنت برای هر سلول تاریخ شمسی انجام بدم بطوری که معادل میلای اون داخل کامنت قرار بگیره.نوشته اصلی توسط iman gomچطور می شه تقویم میلادی هم ثبت کنیم توی هر سلول کنار شمسی ؟
به نظر شما چطوره؟
کامنت
-
سلام، كار خيلي جالبي بود، دستتون درد نكنه ، فقط من تقويم رو چك كردم روز اول سال 91 سه شنبه هست كه در تقويم شما دوشنبه شده. چطور ميشه اين مشكل رو برطرف كرد؟[hr]نوشته اصلی توسط smartmanبا درود
دوستان عزیز فایل ضمیمه را ببینید و نظراتتون را بفرماییید.
سلام، كار خيلي جالبي بود، دستتون درد نكنه ، فقط من تقويم رو چك كردم روز اول سال 91 سه شنبه هست كه در تقويم شما دوشنبه شده. چطور ميشه اين مشكل رو برطرف كرد؟کامنت

کامنت