درج اتوماتیک جدول در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ebibarati
    • 2017/03/30
    • 3

درج اتوماتیک جدول در اکسل

باسلام خدمت دوستان عزیز من یه جدول اکسل دارم که سطرهای اون در هر روز که میخوام اطلاعات وارد کنم متفاوت هست مثلاً یک روز 2 ردیف و یک روز 20 ردیف فعلا یک جدول درست کردم با 40 ردیف که موقع پرینت گرفتن اگه 2 ردیف داشته باشم بقیه 38 ردیف هم که اطلاعات ندارن چاپ میشن البته میتونم hiden کنم بعد پرینت بگیرم ولی فرم رو برای یکی از دوستان میخوام که نمیتونه این کار رو بکنه یعنی فرم رو برای روز بعد خراب میکنه ضمن اینکه فرم دارای فرمولهایی هم هست مثلاً درج ردیف اتوماتیک یا فرمولهای شرطی دیگه دوستان اگه میشه کمک کنید فرمی درست کنم که وقتی در سطر اول جدول اطلاعات وارد شد ردیف دوم ایجاد بشه و همین طور الی آخر یعنی جدول یک ردیف داشته باشه وقتی ردیف اول پر شد بره ردیف دوم و به تعداد که اطلاعات وارد شد جدول ردیف ایجاد کنه
    ممنون از دوستان
  • Skynet

• 2017/03/02
    • 142

نوشته اصلی توسط ebibarati
    باسلام خدمت دوستان عزیز من یه جدول اکسل دارم که سطرهای اون در هر روز که میخوام اطلاعات وارد کنم متفاوت هست مثلاً یک روز 2 ردیف و یک روز 20 ردیف فعلا یک جدول درست کردم با 40 ردیف که موقع پرینت گرفتن اگه 2 ردیف داشته باشم بقیه 38 ردیف هم که اطلاعات ندارن چاپ میشن البته میتونم hiden کنم بعد پرینت بگیرم ولی فرم رو برای یکی از دوستان میخوام که نمیتونه این کار رو بکنه یعنی فرم رو برای روز بعد خراب میکنه ضمن اینکه فرم دارای فرمولهایی هم هست مثلاً درج ردیف اتوماتیک یا فرمولهای شرطی دیگه دوستان اگه میشه کمک کنید فرمی درست کنم که وقتی در سطر اول جدول اطلاعات وارد شد ردیف دوم ایجاد بشه و همین طور الی آخر یعنی جدول یک ردیف داشته باشه وقتی ردیف اول پر شد بره ردیف دوم و به تعداد که اطلاعات وارد شد جدول ردیف ایجاد کنه
    ممنون از دوستان
    با سلام
    فکر کنم استفاده از Table ها ، برای این منظور ، بتونه به شما کمک کنه!
    فقط کافیه جدول مورد نظرتون رو به Table تبدیل کنید و بعد از اون با استفاده از کلید Tab بین سلول های سطر مورد نظر حرکت کنید و وقتی به اخرین سطر رسیدید با زدن کلید Tab سطر بعدی اتوماتیک ساخته میشه و تمام فرمول ها و شرط ها برای سطر جدید هم اعمال میشه

Click image for larger version

Name:	sss11111.jpg
Views:	2
Size:	150.1 کیلو بایت
ID:	132019

کامنت

• ebibarati
      • 2017/03/30
      • 3

سلام و منون از راهنمایتون
      یه مشکل دارم بعد از جدول باید اطلاعاتی همچون نام تنظیم کننده بیاد راهی هست که انون اضافه کنم و با سطرهای جدول پایین بره
      مثل من بعد از دریف 10 میخوام اطلاعات بیاد وقتی می نویسم با زیاد شدن اطلاعت و رسیدن به اون منطقه اطلاعات جدول وارد منطقه میشه و اطلاعات تنظیم کنده رو از بین میبره
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

از منوی Insert و سپس header & footer دیتای مورد نیاز خود در بالای صفحه و پایین صفحه را وارد کنید.
        این موارد برای هر صفحه جدید ، تکرار میگردد

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	194.4 کیلو بایت
ID:	132027

کامنت

• ebibarati
          • 2017/03/30
          • 3

سلام ، ممنون از راهنماییتون
          اضافه کردم ولی مشخصات رو در انتهای صفحه میاره میخوام اگه راهی داره زیر جدول بیاره اگه تعداد ردیف ها کم باشه مثلاً تا نصف صفحه اونوقت اطلاعات رو در انتهای صفحه میده و فاصله زیادی بین انتهای جدول و مشخصات میاره

کامنت

چند لحظه..