گشتن یا فیلتر کردن اطلاعات در مجموعه*ای از ستون ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza41

• 2015/09/23
    • 21

گشتن یا فیلتر کردن اطلاعات در مجموعه*ای از ستون ها

با سلام
    چطور میشه تمامی ردیف هایی که یک مشخصه را در مجموعه*ای از ستون ها دارند فیلتر کرد؟
    مثلا من میخوام تمام ردیف هایی که در یکی از ستون های e یا f یا g یا h یا i یا l و ... یک داده مشخصی دارند فیلتر شوند.
    فرض کنیم میخوایم هر کسی در هر کدام از 12 ماه سال (که هر ماه به صورت ستون در فایل قرار دارد) بدهی دارد فیلتر شود و نمایش داده شود.
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

نمونه فایل ضمیمه سایت کنید

کامنت

• reza41

• 2015/09/23
      • 21

این هم یک ضمیمه برای مثال
      در این ضمیمه مثلا من میخوام همه ردیف هایی که در یکی از ستون های c تا m کاغذ ثبت شده براشون فیلتر بشن.[ATTACH]14699[/ATTACH]

کامنت

• مصطفی رجبی

• 2015/05/24
        • 73
        • 47.00

نوشته اصلی توسط reza41
        این هم یک ضمیمه برای مثال
        در این ضمیمه مثلا من میخوام همه ردیف هایی که در یکی از ستون های c تا m کاغذ ثبت شده براشون فیلتر بشن.[ATTACH]14699[/ATTACH]
        سلام. در فایل ضمیمه که فرستادید،برای اینکه بتونید گزارشگیری کنید یا فیلتر کنید. بهتره که فرمت جدولتون رو تغییر بدین. جدولتون دارای 3 ستون مشتری-ستون تلفن-ستون کالا میباشد که اطلاعات مربوط به هر مشتری را شما میتوانید در زیر آن ثبت کنید و درنهایت براحتی فیلتر کنید. درفایل ضمیمه براتون انجام دادم.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• reza41

• 2015/09/23
          • 21

تشکر از راه حل شما. مشکل اینجاست که فایلی که من در اختیار دارم حاوی چند هزار ردیف هست که هر ردیف هم بیش از چهل ستون داره و حجم بالایی از اطلاعات هست. لذا تغییر جدول به خاطر بعضی موارد برام امکان پذیر نیست.

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
            • 142

نوشته اصلی توسط reza41
            تشکر از راه حل شما. مشکل اینجاست که فایلی که من در اختیار دارم حاوی چند هزار ردیف هست که هر ردیف هم بیش از چهل ستون داره و حجم بالایی از اطلاعات هست. لذا تغییر جدول به خاطر بعضی موارد برام امکان پذیر نیست.
            باسلام و احترام
            فکر می کنم مسله ای که عنوان کردید، خیلی شبیه به جستجوی از فیلدهای مربوطه ( نام، تلفن، آدرس ، ... ) در یک دفتر تلفن هست !
            در این لینک ممکنه جوابتونو بگیرید :

در این لینک یک فایل ویدیو بمنظور معرفی فایل وجود داره ، اون ویدیو رو ملاحظه کنید
            در این فایل آموزشی ارائه شده که با فیلتر کردن هر فیلدی ، فیلد مربوطه در هر سطر و ستونی که باشه کلیه ردیف های مربوطه فیلتر میشه ! البته انجامش خیلی ساده نیست !
            Last edited by Skynet; 2017/04/16, 18:58.

کامنت

چند لحظه..