وضعیت چک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • r_a

• 2017/01/04
    • 58
    • 54.00

وضعیت چک

باسلام و عرض ادب
    در شیت یک فایل ، فرض بفرمائید 100تا چک پرداختنی ثبت کرده ایم ، بعد از چندروز میخواهیم تک تک چکهارو از یوزرفرم 10 جستجو کرده و وضعیت چک را مثلا به پاس شد یا برگشت شد تغییر دهیم
    خواهشمند است در این زمینه برای نوشتن کد مربوطه مساعدت بفرمائید
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی بفرمایید
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2017/04/23, 12:02.

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
      • 142

نوشته اصلی توسط r_a
      باسلام و عرض ادب
      در شیت یک فایل ، فرض بفرمائید 100تا چک پرداختنی ثبت کرده ایم ، بعد از چندروز میخواهیم تک تک چکهارو از یوزرفرم 10 جستجو کرده و وضعیت چک را مثلا به پاس شد یا برگشت شد تغییر دهیم
      خواهشمند است در این زمینه برای نوشتن کد مربوطه مساعدت بفرمائید
      با سلام و احترام
      مرسی از سوال خوبتون ، من هم یک جواب برای مسله ای که مطرح نمودید دارم ! گر چه این جواب هدف شما رو مرتفع می کنه اما از راه دیگه ای با سرعت و انعطاف بیشتری به هدف میرسه و استفاده از فرم بدلیل کاهش سرعت در حجم عملیات بالا در این مثال که تعداد چک ها احتمالا زیاد هست ، را بطور کامل کنار میگذاره.
      حل این مسله به خودم هم کمک خوبی در حل برخی مسائل داشت ممنونم از شما.
      نحوه کارکرد :
      1-با استفاده از امکان جستجوی لحظه ای که برای شماره چک در نظر گرفتم چک سریعا" فیلتر شده و با انتخاب وضعیت چک در آخرین سلول کار بسرعت پیش خواهد رفت .
      2- با ایجاد امکان فیلتر دسته ای انواع وضعیت چک ، می توان در یک نگاه به تعداد چک های موجود در هر وصعیت نگاه اجمالی داشت .

Last edited by Skynet; 2017/04/25, 14:51. دلیل: عدم امکان آپلود فایل و عکس !

کامنت

چند لحظه..