آقا عطای عزیز مشکلم رو بلاخره یافتم .. من فایلهایی اکسلی که درونشان حداقل 5000 رکورد وجود دارد قبلا با office 2003 ایجاد کرده بودم و بعد از مدتها برای ویرایش و اعمال تغییرات اونها رو با office 2010 بازمیکردم و هنگامیکه میخواستم اونارو ویرایش کنم فایل crash میکرد ... حال اومدم دوباره روی سیستم office 2003 رو دوباره نصب کردم و اینبار اونارو با اکسل 2003 باز کردم . در عین ناباوری با اکسل 2003 هیچ مشکلی ندارند و کاملا قابل ویرایش هستند !! من حتی افیس 2007 رو هم نصب کردم مشکل دار شدند فقط این فایلها با 2003 جواب میدهند ! چشم نمونه کارم که دو فایل که یکی با فرمت اکسل 2003 و دیگری با اکسل 2003 به بالا ( xlsx. ) هست رو برای شما میگذارم که زحمت نظارت و رسیدگی با شما باشد . هدفم اینستکه کل مطالب فونت فارسی در ستون اول بیایند . ممنونم
ادغام محتویات دو سلول در یک سلول
Collapse
X
-
توی فایلی که شما کذاشتین همه اطلاعات شما در سطر A هستش.
فقط توی فایلتون توی ردیف 46 یا 47 یه مشکلی هست وقتی اسکرول میکنم و به اون قسمت میرسم اکسل هننک میکنه
به هر حال از کل شیت یه کپی گرفتم و در یه فایل جدید paste کردم تا مشکل اون سطر مورد دار حل بشه.
کلا نزدیک 300 تا سطر اطلاعات بود . درسته ؟فایل های پیوست شدهکامنت
-
بله من قسمتی از فایل اصلی رو گذاشتم در حد 300 رکورد که قبلا اونارو تا حدی ویرایش کرده بودم و اکثرا در ستون اول بود.. من 20 تا فایل 5000 رکوردی دارم که باید اونارو ویرایش کنم !! حالا دیدید که چگونه هنگ میکنه اکسل ! واقعا علتش چیه ؟؟؟ حالا اگه همون رو با 2003 باز میکردین هیچ طورش نمیشد ..
آقا عطا روشی که برای delete کردن سلولهای خالی گذاشتن جالب بود و کاربردی . ممنون من الان دارم با اکسل 2003 فایلها رو ویرایش میکنم و تا حدودی مشکلم مرتفع شده .. بهر روی از شما بسیار سپاسگذارم برادرعزیز.. خیلی مخلصیمکامنت
-
به انجمن اکسل ایران خوش آمدید.
در اکسل 2016 و بعد از آن توابع جدیدی افزوده شده که می توان از تابع concat و text join نام برد.
درواقع این توابع برای ترکیب دو و یا چندین سلول از اکسل بصورتی کاملاً راحت طراحی شده اند.
فکر می کنم چنین توابعی خواسته شما را برآورده می کند.
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت