ادغام محتویات دو سلول در یک سلول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • yousef82

• 2017/12/19
    • 13

آقا عطای عزیز مشکلم رو بلاخره یافتم .. من فایلهایی اکسلی که درونشان حداقل 5000 رکورد وجود دارد قبلا با office 2003 ایجاد کرده بودم و بعد از مدتها برای ویرایش و اعمال تغییرات اونها رو با office 2010 بازمیکردم و هنگامیکه میخواستم اونارو ویرایش کنم فایل crash میکرد ... حال اومدم دوباره روی سیستم office 2003 رو دوباره نصب کردم و اینبار اونارو با اکسل 2003 باز کردم . در عین ناباوری با اکسل 2003 هیچ مشکلی ندارند و کاملا قابل ویرایش هستند !! من حتی افیس 2007 رو هم نصب کردم مشکل دار شدند فقط این فایلها با 2003 جواب میدهند ! چشم نمونه کارم که دو فایل که یکی با فرمت اکسل 2003 و دیگری با اکسل 2003 به بالا ( xlsx. ) هست رو برای شما میگذارم که زحمت نظارت و رسیدگی با شما باشد . هدفم اینستکه کل مطالب فونت فارسی در ستون اول بیایند . ممنونم
    فایل های پیوست شده

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
      • 384
      • 67.00

توی فایلی که شما کذاشتین همه اطلاعات شما در سطر A هستش.
      فقط توی فایلتون توی ردیف 46 یا 47 یه مشکلی هست وقتی اسکرول میکنم و به اون قسمت میرسم اکسل هننک میکنه
      به هر حال از کل شیت یه کپی گرفتم و در یه فایل جدید paste کردم تا مشکل اون سطر مورد دار حل بشه.
      کلا نزدیک 300 تا سطر اطلاعات بود . درسته ؟
      فایل های پیوست شده

کامنت

• yousef82

• 2017/12/19
        • 13

بله من قسمتی از فایل اصلی رو گذاشتم در حد 300 رکورد که قبلا اونارو تا حدی ویرایش کرده بودم و اکثرا در ستون اول بود.. من 20 تا فایل 5000 رکوردی دارم که باید اونارو ویرایش کنم !! حالا دیدید که چگونه هنگ میکنه اکسل ! واقعا علتش چیه ؟؟؟ حالا اگه همون رو با 2003 باز میکردین هیچ طورش نمیشد ..

آقا عطا روشی که برای delete کردن سلولهای خالی گذاشتن جالب بود و کاربردی . ممنون من الان دارم با اکسل 2003 فایلها رو ویرایش میکنم و تا حدودی مشکلم مرتفع شده .. بهر روی از شما بسیار سپاسگذارم برادرعزیز.. خیلی مخلصیم

کامنت

• zolfigol
          • 2018/11/04
          • 1
          • 23.00

سلام اگر تعداد ستون‌ها در اکسل زیاد باشد و ما بخواهیم همه ستونها را در کنار هم بیاریم یک فرمول کلی نداریم.
          مثلا تعداد ستون موجود 1000 ستون باشد

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط zolfigol
            سلام اگر تعداد ستون‌ها در اکسل زیاد باشد و ما بخواهیم همه ستونها را در کنار هم بیاریم یک فرمول کلی نداریم.
            مثلا تعداد ستون موجود 1000 ستون باشد
            سلام دوست عزیز
            به انجمن اکسل ایران خوش آمدید.
            در اکسل
            2016 و بعد از آن توابع جدیدی افزوده شده که می توان از تابع concat و text join نام برد.

درواقع این توابع برای ترکیب دو و یا چندین سلول از اکسل بصورتی کاملاً راحت طراحی شده اند.

فکر می کنم چنین توابعی خواسته شما را برآورده می کند.
            موفق باشید.
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

• Fereidoonbani
              • 2021/03/04
              • 2

سلام
              یک فایل متنی برای فراگیری اکسل از کجا تهیه کنم؟

کامنت

چند لحظه..