رمزگذاری بر روی شیت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

[حل شده] رمزگذاری بر روی شیت

با سلام
    دوستان من یه شیت دارم به نام Data میخوام روی اون رمز عبور قرار بدم بطوری که اگر کاربری روش کلیک کرد و خواصت وارد آن شود قبل از باز شدن شیت دیتا ازش رمز عبور بخواد و در صورت نداشتن رمز عبور نتواند وارد آن بشود
    ممنون از شما
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • tarata
    • 2015/02/23
    • 3

سلام خدمت دوست عزیز
    می تونید این مسیر را طی کنید. روی REVIEWکلیک کنید. بعد protect sheet رو کلیک کنید. پنجره ای باز میشه که 2 آیتم اولش تیک خورده در همون حالت بدون تغییر، در قسمت password un protect sheet رمز دلخواهتون رو وارد کنید ok رو بزنید و رمز رو تکرار کنید با این روش شیت شما قفل میشه و کسی نمیتونه اون رو تغییر بده.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط tarata
      سلام خدمت دوست عزیز
      می تونید این مسیر را طی کنید. روی REVIEWکلیک کنید. بعد protect sheet رو کلیک کنید. پنجره ای باز میشه که 2 آیتم اولش تیک خورده در همون حالت بدون تغییر، در قسمت password un protect sheet رمز دلخواهتون رو وارد کنید ok رو بزنید و رمز رو تکرار کنید با این روش شیت شما قفل میشه و کسی نمیتونه اون رو تغییر بده.
      سلام
      دوست عزیزم شما متوجه منظور بنده نشدید
      اگه دقت کرده باشید گفتم میخوام میخوام شیتم را قفل کنم نه غیر قابل تغییر
      من میخوام شیت مد نظرم را براش رمز عبور تعیین کنم تا قبل از باز کردن ان از کاربر رمز عبور بخواد نه اینکه کاربر نتواند در اون تغییر ایجاد کند
      با سپاس
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
        • 558
        • 41.00

نوشته اصلی توسط tarata
        سلام خدمت دوست عزیز
        سلام
        دوست عزیزم شما متوجه منظور بنده نشدید
        اگه دقت کرده باشید گفتم میخوام میخوام شیتم را قفل کنم نه غیر قابل تغییر
        من میخوام شیت مد نظرم را براش رمز عبور تعیین کنم تا قبل از باز کردن ان از کاربر رمز عبور بخواد نه اینکه کاربر نتواند در اون تغییر ایجاد کند
        با سپاس

کامنت

• tarata
          • 2015/02/23
          • 3

سلام برای باز کردن فایل اکسل میشه رمز گذاشت و لی شیت رو نمی دونم . برای رمز گذاری روی فایل می تونید فایل رو باز کنید سپس save as رو بزنید . پایین پنجره باز شده کنار دکمه save ، مثلث کنار کلمه tools رو باز کنید و general options را انتخاب کنید . در پنجره باز شده رمز عبور اول برای باز کردن فایل و رمز دوم برای تغییرات در فایل تعریف می شه.
          موفق باشید. امید وارم که سوالتون رو درست متوجه شده و پاسخ داده باشم

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
            • 558
            • 41.00

نوشته اصلی توسط tarata
            سلام برای باز کردن فایل اکسل میشه رمز گذاشت و لی شیت رو نمی دونم . برای رمز گذاری روی فایل می تونید فایل رو باز کنید سپس save as رو بزنید . پایین پنجره باز شده کنار دکمه save ، مثلث کنار کلمه tools رو باز کنید و general options را انتخاب کنید . در پنجره باز شده رمز عبور اول برای باز کردن فایل و رمز دوم برای تغییرات در فایل تعریف می شه.
            موفق باشید. امید وارم که سوالتون رو درست متوجه شده و پاسخ داده باشم
            این راهای را که شما گفتین را خودم میدونم
            بازم ممنون

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی بفرمایید.

برای ورود به شیت data یک یوزر فرم باز شده و نیاز به ورود نام کاربری و پسورد میباشد.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                • 558
                • 41.00

نوشته اصلی توسط iranweld
                با سلام

فایل پیوست را بررسی بفرمایید.

برای ورود به شیت data یک یوزر فرم باز شده و نیاز به ورود نام کاربری و پسورد میباشد.
                با سلام مجدد
                این همون راه حله ولی کمی مشکل داره خودم هم کمی روش کار کردم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم
                مشکل اینجاست که اطلاعات شیت دیتا هنگام وارد کردن رمز عبور قابل رویت هستن اگه فایل پیوستم را نگاه کنید متوجه منظورم خواهید شد
                وقتی که ماکرو را اجرا نمیکنم به راحتی اطلاعات دیده میشن ولی هنگامی که ماکرو را اجرا میکنم با یک عکس پوشش داده میش

یه چیز دیگه اینجا یه مشکل دیگه هست اینجا برگشت فقط به شیت یک اختصاص داده شده اگه بجای شیت یک با آخرین شیتی که در آن بود برگرده بهتر بود
                مثلا از شیت سه به شیت دیتا رفتیم وقتی یوزرفرم را بستیم دوباره با شیت سه برگرده نه به شیت یک
                فایل های پیوست شده
                Last edited by میثم مقدم نیا; 2017/05/04, 16:59.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                  • 558
                  • 41.00

سلام
                  کسی جوابی برای من نداشت
                  خواهش میکنم اگه میدونید راهنمایم کنید

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
                    • 42

سلام
                    یک روش هست که رمز نمیزاره روی شیت ولی پنهانش میکنه البته منظورم hide کردن شیت از راه معمول نیست.
                    توی فایل مورد نظرمون alt+f11 رو میزنیم روی اسم شیت مورد نظرمون کلیک میکنیم بعد توی قسمت پایین در properties در قسمت visible حالت رو به very hidden تغییر میدیم. سیو میکنیم و خارج میشیم. حالا شیت پنهان شده و با unhide کردن معمولی هم نشون داده نمیشه. برای دیدن دوباره شیت باید دوباره alt+f11 بزنیم و very hidden رو به حالت اولیه تغییر بدیم.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                      • 558
                      • 41.00

نوشته اصلی توسط sara.p
                      سلام
                      یک روش هست که رمز نمیزاره روی شیت ولی پنهانش میکنه البته منظورم hide کردن شیت از راه معمول نیست.
                      توی فایل مورد نظرمون alt+f11 رو میزنیم روی اسم شیت مورد نظرمون کلیک میکنیم بعد توی قسمت پایین در properties در قسمت visible حالت رو به very hidden تغییر میدیم. سیو میکنیم و خارج میشیم. حالا شیت پنهان شده و با unhide کردن معمولی هم نشون داده نمیشه. برای دیدن دوباره شیت باید دوباره alt+f11 بزنیم و very hidden رو به حالت اولیه تغییر بدیم.
                      سلام مجدد
                      مرسی سارا جان
                      ولی شیت من مخفی هست این کار برای امنیت بیشتره چون بعضی از کاربران محدودیتشون کم هست و دسترسی بیشتری دارن بخاطر همون که در کنار مخفی کردن از رمز عبور استفاده میکنم

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                        • 558
                        • 41.00

سلام
                        کسی نتونست مشکل من را حل کنه؟

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                          • 558
                          • 41.00

سلام
                          دوستان کسی نبود کمکم کنه

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                            • 558
                            • 41.00

سلام
                            کسی از اعضا گروه نتونست مشکل من را حل کنه
                            یا راهی براش نیست

کامنت

• Javid Mokhtari
                              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                              • 1212
                              • 73.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
                              سلام
                              کسی از اعضا گروه نتونست مشکل من را حل کنه
                              یا راهی براش نیست
                              با سلام...

نه عزیز، راه که زیاده

خدمت شما... :
                              فایل های پیوست شده
                              [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
                              بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
                              [/FONT][/SIZE]
                              [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                              [/B][/FONT][/SIZE]
                              [/CENTER]
                              [/INDENT]
                              [/FONT]

کامنت

چند لحظه..