ایجاد لیست کشویی مورد نظر با استفاده از Data Validation

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

ایجاد لیست کشویی مورد نظر با استفاده از Data Validation

با سلام و روز خوش به تمامی دوستان
    قصد ایجاد یک ستون بر اساس Data Validation دارم. نمونه فایل رو گذاشتم و توضیحات تکمیلی رو در اون قراردادم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • sharifian_amir
    • 2015/07/11
    • 3

متاسفانه متوجه منظورتون نشدم ...اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدید

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

با سلام مجدد
      ببنید وقتی ما می خواهیم لیست درست کنیم باید اطلاعات یک ستون یا محدوده را انتخاب کنیم تا فقط اعداد (مقادیر) آن ستون رو برای ما در دسترس قراردهد. در فایل ارسالی می خوام شماره چک ها را در ستون b داشته باشم و در ستون f آن ها را در حالت لیست داشته باشم.
      حال من می خوام به جای ورود تمامی شماه چک ها در ستون b، شماره اول چک رو وارد کنم و بگم که این دسته چک برای مثال 25 برگی است. حال شماره چک های آن محدوده (25 برگ چک) را در ستون f در حالت لیست قراردهد. امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
      با تشکر

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
        • 360
        • 80.00

نوشته اصلی توسط maziardm
        با سلام و روز خوش به تمامی دوستان
        قصد ایجاد یک ستون بر اساس Data Validation دارم. نمونه فایل رو گذاشتم و توضیحات تکمیلی رو در اون قراردادم.
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
        با تشکر
        سلام
        در فایل پیوست شیت 2 رو بررسی کنید
        با وارد کردن شماره اول هر چک و تعداد برگ ها، لیست حاوی تمامی شماره های چک ممکن، در لیست کشویی وارد می شود
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
        [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
          • 450

سلام مجدد
          آقا رسول ممنون
          ولی یه مشکلی الان هست. ابتدا اینه که اساسا می خواستم که ستون j تشکیل نشه.
          و دوم اینکه آیا خیلی هم مهم است اینه که چند تا دسته چک هست. و طبیعتا دسته چک های جدید هم اضافه خواهد شد (تموم شدن چک ها و درخواست دسته چک جدید). اصلا به خاطر همین دست به این کار زدم. حالا راهی هست که با یک فرمول کامل و جامع، اگر دسته چک های دیگری زیر دسته چک ابتدایی اضافه بشه، شماره های آن خود به خود به لیست ما اضافه شود؟
          با تشکر.

کامنت

• saeid1989
            • 2017/05/15
            • 2

مطلب خیلی جالبی بود ممنون

Last edited by saeid1989; 2017/05/23, 13:08.
            تو را مرور می کنم به تکرار؛

تا خاموشی ام، نشان از فراموشی ام نباشد ..

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

نوشته اصلی توسط maziardm
              سلام مجدد
              آقا رسول ممنون
              ولی یه مشکلی الان هست. ابتدا اینه که اساسا می خواستم که ستون j تشکیل نشه.
              و دوم اینکه آیا خیلی هم مهم است اینه که چند تا دسته چک هست. و طبیعتا دسته چک های جدید هم اضافه خواهد شد (تموم شدن چک ها و درخواست دسته چک جدید). اصلا به خاطر همین دست به این کار زدم. حالا راهی هست که با یک فرمول کامل و جامع، اگر دسته چک های دیگری زیر دسته چک ابتدایی اضافه بشه، شماره های آن خود به خود به لیست ما اضافه شود؟
              با تشکر.

با سلام

فایل پیوست را بررسی بفرمایید
              فایل های پیوست شده

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
                • 85

نوشته اصلی توسط iranweld
                با سلام

با سلام و احترام فایل پیوست اشکال نداره؟ باز نمیشه
                [CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
                سرعت همیشه دلیل خوبی برای موفقیت نیست[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
                [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                  • 450

نوشته اصلی توسط iranweld
                  با سلام

سلام و روز خوش

ببخشید دیر جواب میدم. یه سه چهار روزی نبودم و دسترسی به سایت نداشتم.
                  در مورد فایل هم ممنون. ولی می خواستم بدونم چطور این کار رو کردید. میشه توضیح بدید؟ ممنونم از شما

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                    • 3341

با سلام

برای لیست کردن چک ها از کدنویسی استفاده شد:

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	62.8 کیلو بایت
ID:	132187

و برای data validation از فرمول:

Click image for larger version

Name:	Untitled1.png
Views:	1
Size:	26.1 کیلو بایت
ID:	132188

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                      • 450

سلام و تشکر دوباره و ممنون که زحمت می کشید
                      من این دو سه روزه خیلی با فایلم کلنجار رفتم و دستور ماکرو شمارو کپی کردم و یه سری تغییرات دادم ولی به نتیجه نرسیدم. با عرض معذرت یه فایل جدید میزارم و ممنون میشم که این فایل رو با توجه به توضیحات بالا دوباره درست کنید. توضیحات لازم رو هم داخلش گذاشتم. تقریا مثل قبلی هستش فقط یه ستون حساب بانکی و یه ستونم برای شماره سری چک گذاشتم.
                      با تشکر
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                        • 450

سلام مجدد و تشکر
                        ممنون. جالب بود و کاربردی
                        دستوری که در ماکرو نوشته بودید رو من عینا توی فایل اصلی کپی کردم. اینم بگم فایل اصلی دقیقا مثل فایل ارسالی بوده و هیچ تفاوتی نداشته. و اینکه فایل رو به حالت ماکرو save as کردمش. اما الان به یه سری مشکل خوردم. که ممنون میشم راهنمایی کنید.
                        1- در موقع سیو کردن ارور میده که عکس اون رو در در انتهای این کامنت گذاشتم.
                        2- حالت آندو کار نمی کنه. برای مثال وقتی شماره چکی رو وارد می کنم و لیست تغییر می کنه چرا دیگه نمیشه آندو کرد. فرض کنید که شماره چکی رو اشتباه وارد کردم و یا شماره چک درست رو اشتباه زدم اون موقع بخوام از آندو استفاده کنم و به اطلاعات قبل برگردم نمیشه.
                        فعلا تا اینجا به همین 2 مورد رسیدم. بازم اگر در ادامه کار به موردی رسیدم مزاحمتون میشم.
                        با تشکر بسیار
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                          • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
                          سلام مجدد و تشکر
                          دستوری که در ماکرو نوشته بودید رو من عینا توی فایل اصلی کپی کردم. اینم بگم فایل اصلی دقیقا مثل فایل ارسالی بوده و هیچ تفاوتی نداشته. و اینکه فایل رو به حالت ماکرو save as کردمش. اما الان به یه سری مشکل خوردم. که ممنون میشم راهنمایی کنید.
                          2- حالت آندو کار نمی کنه. برای مثال وقتی شماره چکی رو وارد می کنم و لیست تغییر می کنه چرا دیگه نمیشه آندو کرد. فرض کنید که شماره چکی رو اشتباه وارد کردم و یا شماره چک درست رو اشتباه زدم اون موقع بخوام از آندو استفاده کنم و به اطلاعات قبل برگردم نمیشه.
                          فعلا تا اینجا به همین 2 مورد رسیدم. بازم اگر در ادامه کار به موردی رسیدم مزاحمتون میشم.
                          با تشکر بسیار
                          با سلام مجدد
                          عزیزان پاسخی نیست؟
                          با تشکر

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                            • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
                            سلام مجدد و تشکر
                            با تشکر بسیار
                            با سلام و صبح به خیر
                            پاسخی نیست؟
                            با تشکر از شما

کامنت

• ahmad.khanifar

• 2014/05/02
                              • 48

برای برطرف کردن پیام امنیتی از مسیر زیر اقدام کن
                              For Excel 2007 Version :

1 Menu Button "on the top left of the excel window"
                              2 Excel Option
                              3 Trust Center
                              4 Trust Center setting
                              5 Privacy Options
                              6 unmark the "Remove personal information from file properties on save"
                              به مورد 6 دقت کن باید روی حالت انتخاب نشده قرار بگیره / بعد فایل را مجددا اجرا کن نباید خطا بده خبرم کن /// تصویر زمیمه را ببین
                              فایل های پیوست شده
                              [CENTER]
                              [B]هر كسي مي‌تواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آن‌را درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مي‌نويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
                              [/B]
                              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..