من یک فایل اکسل دارم که میخوام اطلاعات را بر اساس تاریخ مرتب کنم که جدیدها بالا و قدیمتر ها پایین البته از طریق ماکرو میخوام این کار را انجام بدم که با فشاره یک کلید اینکار برام انجام بشه چون هر روز *تاریخ های متعددی به اکسل من اضافه میشه در ضمن تاریخ من شمسی هست
مرتب سازی بر اساس تاریخ
Collapse
X
-
با سلام خدمت اساتید عزیز
من یک فایل اکسل دارم که میخوام اطلاعات را بر اساس تاریخ مرتب کنم که جدیدها بالا و قدیمتر ها پایین البته از طریق ماکرو میخوام این کار را انجام بدم که با فشاره یک کلید اینکار برام انجام بشه چون هر روز *تاریخ های متعددی به اکسل من اضافه میشه در ضمن تاریخ من شمسی هست[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]برچسب ها: هیچکدام -
با سلام مجدد
تو این فایل پیوست من بر اساس تاریخ میلادی مرتب سازی کردم ولی شمسی نتونستمفایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR] -
با سلام خدمت استاد عزیز
راه حل شما درسته ولی من میخوام این کار را از طریق ماکرو انجام دهم
اگه امکانش هست راهنماییم کنید
با تشکر[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
با سلام خدمت دوستان گلم
من الان چند روزی میشه این سوال را مطرح کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم لطفا کمکم کنید
با تشکر از شما[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
[CENTER]
[B]هر كسي ميتواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آنرا درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مينويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
[/B]
[/CENTER]کامنت
-
خواهشن داخل سوال سوالهای دیگه مطرح نکنید تا جواب سوال ما داده شود
با تشکر[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت

کامنت