تفریق
Collapse
X
-
برچسب ها: هیچکدام
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
سلام
توی این عکس من همه رو بصورت دستی وارد کردم و تک تک ردیفها رو با این فرمول حساب کردم "=j2-k2" ، فرمول کلی نیست که همه رو اتومات حساب کنه؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چطور چند سلول دلخواه رو انتخاب کنم و تفریق اونها رو توی یک سلول مشخص نشون بدم؟
ممنون
[ATTACH=CONFIG]15092[/ATTACH]کامنت
-
خب شما که فرمول رو نوشتین و جواب رو هم نشون میده.فرمول کلی برای چی میخواین که اتوماتیک همه رو حساب کنه...؟سلام
توی این عکس من همه رو بصورت دستی وارد کردم و تک تک ردیفها رو با این فرمول حساب کردم "=j2-k2" ، فرمول کلی نیست که همه رو اتومات حساب کنه؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چطور چند سلول دلخواه رو انتخاب کنم و تفریق اونها رو توی یک سلول مشخص نشون بدم؟
ممنون
[ATTACH=CONFIG]15092[/ATTACH]
شما مانده هر ردیف رو میخواستین که خودتون فرمولش رو هم نوشتین.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
سلام
شما متاسفانه با مقدمات کسل آشنا نیستید !
پیشنهاد من گذراندن یه دوره یا خوندن یه کتاب یا مشاهده فیلم آموزشیه! (این یعنی این که آموزش ببینید)
و اما :
بله وجود داره ! البته فرمول نیست تکنیکه ! از handle کنار سلول برای کپی فرمول استفاده کنید!فرمول کلی نیست که همه رو اتومات حساب کنه؟
از توابع آرایه ای هم میشه استفاده کرد که منطقی نیست!
اگه منظور اینه که مثلا یه ستون از یه ستون دیگه کم بشه و نتیجه در یه سلول نوشته بشه! از ستون اول جمع (sum) و از جمع ستون دیگه کم کنید!چند سلول دلخواه رو انتخاب کنم و تفریق اونها رو توی یک سلول مشخص نشون بدم؟
مثه :
sum(a1:a5)-sum(b1:b5)
ولی اگه منظور کم کردن تمامی مقادیز یه محدوده از هم هستش که به همراه مثال بالا در فایل نمونه قزار دادم!فایل های پیوست شده[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت

کامنت